Konu Seçenekleri
Eski 01-07-08, 00:36 Çevrimdışı   #1
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.338
Teşekkür etti: 3.365
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99822
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yeni Gay erkeğin beyni ile kadınınki benzer

Gay erkeğin beyni ile kadınınki benzer

İsveç’te yapılan bir araştırmayla, gay erkeklerle heteroseksüel kadınların beyinlerinin benzer olduğu belirlendi.Bu çalışmanın sonucunda, cinsel yönelişlerin kökeninde beyin yapısının yattığı ve insanların eşcinsel doğduğu tezi bir kez daha kanıtlanmış oldu.

NÖROLOGLARIN 90 yetişkinin beyinlerinde yaptığı taramaların sonucunda, gay erkeklerle heteroseksüel kadınların beyinlerinin eşit büyüklükte, sağ ve sol taraflarının simetrik olduğu tespit edildi. Ancak lezbiyenlerle heteroseksüel erkeklerin beyinleri aynı değil, asimetrik ve beyinlerinin sağ bölümleri daha büyük.

Nörobiyolog Ivanka Savic tarafından yürütülen araştırma, benzer yaşlardaki dört gruba ayrılan erkek, kadın, heteroseksüel (karşı cinsi arzulayan) ve eşcinsel 90 gönüllü üzerinde yapıldı. Heteroseksüel erkeklerin beyin scan’lerinde beynin sağ yarısı sol yarısından yüzde 2 daha geniş görünüyor. Lezbiyen deneklerde de benzer oranda bir asimetri gözlendi.

Bu çalışmanın sonucunda, insanların eşcinsel doğduğu tezi bir kez daha kanıtlanmış oldu. Londra’daki Queen Mary Üniversitesi uzmanlarından Dr.Gazi Rahman, beyin gelişiminin ana rahminde başladığını ve insanın eşcinsel olup olmayacağının ana rahminde belirlendiğini söyledi.

Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi’nin yayın organı ’Proceedings of the National Academy of Sciences’te yayınlanan bulgular; ana rahmindeki ceninin maruz kaldığı testosteron seviyesinin hem cinsel eğilimi hem de beyin anatomisini belirlediği şeklinde ipuçları sunuyor.

Araştırma ekibi beyin şeklindeki farklılıkların cinsel eğilimi belirleyen ana unsur mu olduğunu yoksa onun bir sonucu olarak mı geliştiğini henüz açıklığa kavuşturabilmiş değiller. Ancak cinsel eğilimlerle beynin iki tarafı arasındaki hacimsel farklılıklar arasında bir korelasyon olduğunun kesin olarak ortaya çıktığı belirtiliyor.

Kaynak: Hürriyet

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
FROMTHEINSIDE (20-07-08), HeLL's AnGeL (20-07-08), J.Mengele (01-07-08), RebeL (24-07-08), seLLuk@ (24-07-08), Sodir (01-07-08), Subay_78 (24-07-08)
Eski 01-07-08, 00:41 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 741
Teşekkür etti: 59
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1501
aSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
ßuqunku konunuz ßu muydu :p

Ey Şair ! ßana Yağmurdan ßahSetme, Yağdır...

Victor Hugo.

uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P

Eski 01-07-08, 00:44 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çok normal

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Eski 02-07-08, 12:09 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

askkorsani - ait Avatar
Genel Mesajlar: 854
Teşekkür etti: 131
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1958
askkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
ancak
Eski 02-07-08, 12:21 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Spor grubu

ctrlaltdel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 557
Teşekkür etti: 287
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:598
ctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bu ne arkadaş ya bi gay bi travesti

Eski 18-07-08, 14:15 Çevrimdışı   #6
Asistan

blackdor01 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 218
Teşekkür etti: 7
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:40
blackdor01 Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
zaten bunu tiplerine bakıpta anlayabiliriz
Eski 18-07-08, 14:25 Çevrimdışı   #7
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.480
Teşekkür etti: 881
RepForum Gücü: 53
Forum Puanı:14629
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
hemşo taktın sen bu konuya

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Eski 18-07-08, 16:40 Çevrimdışı   #8
Asistan
Huzur Pınarı

ruh hastası - ait Avatar
Genel Mesajlar: 189
Teşekkür etti: 25
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3124
ruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
ana rahmindeki süreç çok önemli. zaten dinimiz arkadan ulaşmayı yasaklıyor, hamilelikte bunu yapan karı kocalar var maalesef, sonuç ise eşcinselliğe meyil

eşcinsellik de çok yönlü düşünülmesi gereken konulardan biri. bilim tam olarak nedenlerini saptayamadı; ama şu var ki hem bedenen hem de ruhen etkileri olduğu kanısındayım

eşcinselliğin neden kayırılmak istendiğini çok çok iyi anlıyorum; ama bunu aklı selim olan herkes anlar, bundan dolayı uzun uzadıya düşüncelerimi yazacak değilim

buna böylesi bir izah getirenler, eşcinselliin normal bir ilişkiden sapma olmadığına inandırmak isteyenlerin açıklamaları bana çok yavan geliyor

öyle eşcinseller var ki, hem erkekle birlikte oluyor hem de afedersiniz köpekle. bundan müthiş zevk alanları var. kadın olsun erkek olsun, ikisi için de geçerli bu durum. lezbiyen deniyor ya hem erkekle birlikte olmak istiyor hem kadınla. buna ne açıklama getirecekler

merak etmeyin bunlara da bir şey bulurlar geçikmez

bu konuda uzun zamandır araştırma yapıyorum. gittikçe kendimi geliştiriyorum da. eşcinsel olmuş; ama bundan nefret edip bırakmış tövbe etmiş kişinin kitabını okudum. yazıları, söylelenleri takip ediyorum

görüyorum ki doktor olmuş buna karşı çıkanlar olduğu gibi destekleyenler de var. burdan şu sonuca varıyoruz doktorların da kendi kafalarınca konuştuyorlar. öyle hangi taraf doğruyu söylüyor?

kaldı ki çok önemli bir esas var. bundan da bahsedecem. eşcinselliğe saygı duyulmasını isteyenler kim oluyor da kendileri yaratana kafa tutuyorlar? nasıl kişi doğuştan kör doğuyorsa, hormon eksikliği ile de doğabilir. bu onun imtihana tabii olmadığını göstermez. Mevla, biz kulların anlayamacağı şekilde çok ince ince detaylarla, milimlik hayati özelliklerle belki de, yaşananlarla eşitliyor. mesele bunu idrak edebilmekte. öyleyse kör doğmakla isyan etmenin bir manası yokken işte ben doğuştan böyleyim bunu yapacam demek de nefsin esiri olmaktan, nefise tapmaktan, onu ilah edinmekten başka bir şey değildir ne acı ki

nasıl yüzlerimiz birbirinden farklıysa, huyumuz, özelliklerimiz... o kadar birbirinden farklıyız. üstünlüklerimiz de öyle. o halde kul, kendinde bunu yapma hakkı göremez. bunu onu yatan yasaklıyor ötesi mi var?

gelelim işin bilimsel tarafına. tıp öyle bir seviyeye geldi ki anne karnında çocuğun koşullama ile eğitimi sağlanabiliyorken ve erken tanı sayesinde pek çok olumsuzluğuna müdahele edebiliyoken... testesteron hormonu verilebiliyorken

bu testesteron hormonu üzerinde de durmak lazım. bunu temcit pilavı gibi öne koyup duruyorlar. bu konuda hakiki bilgisi olan ve gerçekleri saptırmayanlara güvenmek lazım. testesteron hormonu azlığında benim bildiğim cinsel istekslzlik oluyor. yani sanılanın aksine erkeğe yönelme değil

neden bu meyil etmeler? öyle ya

adam diyor ki karımla kavga ettim çok sinirliydim (cinsellikte öfke, psikolojik olarak bunun araştırmasını rica ediyorum çok kısa yapın) gece dışarı atmış kendini, yoldaki travestiyle birlikte olmuş. yanii kırk yıllık evli

daha nice örnekler var. eşcinselliği bırakıp kucağında bebeğini taşıyan babalar var

tıp ilmini veren Allah, kullarını en iyi bilen Allah, çağlar üstü dini gönderen Allah.

asıl araştırılması gereken çok şey var. hakikaten eşcinseller mutlu mu? tercih dedikleri şey onları mutlu ediyor mu? şayet buna mutlu olacaklarına inandıkları için mutlu oluyorlarsa ee aynı kapıya çıkmıyor muyuz: inanmaktan kaçıp diğerine inanarak yaşamak.

mukattan sürekli ilişki yaşamakla bozulan sağlıkları ruh hallerine nasıl etki ediyor. durduk yere mukattan dışkı gelmesi normal bir durum mu? kadınlar lezbiyen olduklarını söyleyenler annelik duygusuna ara ara yenildikleri olmuyor mu? ya da onları böylesi duygulardan uzaklaştıran nedenler neler?

eşcinselliğin topluma etkisi, aile mefhumuna etkisi. çocukların anne veya baba rolünü modellemelerine etkisi.

neden bunlar araştırılmıyor?
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
raporsuz deli (18-07-08), seLLuk@ (24-07-08), Yσкє∂!¢! (19-07-08)
Eski 18-07-08, 19:35 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Spor grubu

muay_thai - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.749
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:884
muay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuş
gayları biz erkeklerle kıyaslamayın gay erkekler kelimesini kullanmayın lütfen
Eski 19-07-08, 00:42 Çevrimdışı   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.510
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gey se nasıl erkek oluyor hadi erkek nasıl gey oluyor anlamadım ya geydir ya erkek

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht
Eski 19-07-08, 16:54 Çevrimdışı   #11
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gülümseme sokakta ögrendiklerinizi buraya yazmayınız !!!!

Alıntı:
ruh hastası´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ana rahmindeki süreç çok önemli. zaten dinimiz arkadan ulaşmayı yasaklıyor, hamilelikte bunu yapan karı kocalar var maalesef, sonuç ise eşcinselliğe meyil

eşcinsellik de çok yönlü düşünülmesi gereken konulardan biri. bilim tam olarak nedenlerini saptayamadı; ama şu var ki hem bedenen hem de ruhen etkileri olduğu kanısındayım

eşcinselliğin neden kayırılmak istendiğini çok çok iyi anlıyorum; ama bunu aklı selim olan herkes anlar, bundan dolayı uzun uzadıya düşüncelerimi yazacak değilim

buna böylesi bir izah getirenler, eşcinselliin normal bir ilişkiden sapma olmadığına inandırmak isteyenlerin açıklamaları bana çok yavan geliyor

öyle eşcinseller var ki, hem erkekle birlikte oluyor hem de afedersiniz köpekle. bundan müthiş zevk alanları var. kadın olsun erkek olsun, ikisi için de geçerli bu durum. lezbiyen deniyor ya hem erkekle birlikte olmak istiyor hem kadınla. buna ne açıklama getirecekler

merak etmeyin bunlara da bir şey bulurlar geçikmez

bu konuda uzun zamandır araştırma yapıyorum. gittikçe kendimi geliştiriyorum da. eşcinsel olmuş; ama bundan nefret edip bırakmış tövbe etmiş kişinin kitabını okudum. yazıları, söylelenleri takip ediyorum

görüyorum ki doktor olmuş buna karşı çıkanlar olduğu gibi destekleyenler de var. burdan şu sonuca varıyoruz doktorların da kendi kafalarınca konuştuyorlar. öyle hangi taraf doğruyu söylüyor?

kaldı ki çok önemli bir esas var. bundan da bahsedecem. eşcinselliğe saygı duyulmasını isteyenler kim oluyor da kendileri yaratana kafa tutuyorlar? nasıl kişi doğuştan kör doğuyorsa, hormon eksikliği ile de doğabilir. bu onun imtihana tabii olmadığını göstermez. Mevla, biz kulların anlayamacağı şekilde çok ince ince detaylarla, milimlik hayati özelliklerle belki de, yaşananlarla eşitliyor. mesele bunu idrak edebilmekte. öyleyse kör doğmakla isyan etmenin bir manası yokken işte ben doğuştan böyleyim bunu yapacam demek de nefsin esiri olmaktan, nefise tapmaktan, onu ilah edinmekten başka bir şey değildir ne acı ki

nasıl yüzlerimiz birbirinden farklıysa, huyumuz, özelliklerimiz... o kadar birbirinden farklıyız. üstünlüklerimiz de öyle. o halde kul, kendinde bunu yapma hakkı göremez. bunu onu yatan yasaklıyor ötesi mi var?

gelelim işin bilimsel tarafına. tıp öyle bir seviyeye geldi ki anne karnında çocuğun koşullama ile eğitimi sağlanabiliyorken ve erken tanı sayesinde pek çok olumsuzluğuna müdahele edebiliyoken... testesteron hormonu verilebiliyorken

bu testesteron hormonu üzerinde de durmak lazım. bunu temcit pilavı gibi öne koyup duruyorlar. bu konuda hakiki bilgisi olan ve gerçekleri saptırmayanlara güvenmek lazım. testesteron hormonu azlığında benim bildiğim cinsel istekslzlik oluyor. yani sanılanın aksine erkeğe yönelme değil

neden bu meyil etmeler? öyle ya

adam diyor ki karımla kavga ettim çok sinirliydim (cinsellikte öfke, psikolojik olarak bunun araştırmasını rica ediyorum çok kısa yapın) gece dışarı atmış kendini, yoldaki travestiyle birlikte olmuş. yanii kırk yıllık evli

daha nice örnekler var. eşcinselliği bırakıp kucağında bebeğini taşıyan babalar var

tıp ilmini veren Allah, kullarını en iyi bilen Allah, çağlar üstü dini gönderen Allah.

asıl araştırılması gereken çok şey var. hakikaten eşcinseller mutlu mu? tercih dedikleri şey onları mutlu ediyor mu? şayet buna mutlu olacaklarına inandıkları için mutlu oluyorlarsa ee aynı kapıya çıkmıyor muyuz: inanmaktan kaçıp diğerine inanarak yaşamak.

mukattan sürekli ilişki yaşamakla bozulan sağlıkları ruh hallerine nasıl etki ediyor. durduk yere mukattan dışkı gelmesi normal bir durum mu? kadınlar lezbiyen olduklarını söyleyenler annelik duygusuna ara ara yenildikleri olmuyor mu? ya da onları böylesi duygulardan uzaklaştıran nedenler neler?

eşcinselliğin topluma etkisi, aile mefhumuna etkisi. çocukların anne veya baba rolünü modellemelerine etkisi.

neden bunlar araştırılmıyor?

Madem benden iyi psikoloji biliyorsun rica ederim sunuda yorumla

- Psikoloji beyinin yorumlanmasına izin verdigi gibi bir biyolojik olgumudur ?

her seyin kanısındasın ama bana kadınlarda bulunun ama erkekteki osterojen ve erkekte salgınanan ama kadınlardaki testesteron hormonlarının kac mg/h salımını yazarmısın,her seyin kanısında olmak kulaktan dolma bilgilerle olmuyor bunları cevapla zira yazdıgım konı BİLİMSEL acıklamaları olan bir konu bu konuda ondan bundan alıntı yaparak bir yere varamazsın,ki zira varamadın bunları hemen acıklmanı bekliyorum

ayrıca sadece,bir erkegin kadınla,kadınında bir erkekle ilişki girme durumuna heteroseksüel ilişki denir

bir erkegin yada kadının karsı cinsleri yanında hem cinsleriyle ilişkiye girme durumunada biseksüel ilişki denir

belki eşcinsel ilişkiyi bilmiyorsun onuda yazayım bir erkegin yada kadının kendi hemcinslerinden hoslanıp ilişkiye girme durumuna isede eşcinsel yani latincede homo ilişki sureci denir

ve bu kısmı cok iyi oku

Bilimsel verilerle AIDS'in yayılmasıyla eşcinsel ilişki arasında bir ilişki olmadığı açıklandı. Hatta HIV virüsü %80-90 oranında heteroseksüel (yani diğer cinsle) yapılan cinsi münasebet sırasında bulaşıyor

dilerim verecegin cevap benim gibi bilimsel olur yoksa ben sokakta vay lan şu topmuş gibi cehreli konusmalarını kendi konumda istemiyorum

Sadece bilimsel cevap yaz git arastır,oku,bul ama bana bilimsel cevap ver

Bilimsel ve Dostça kal

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Konu DR_CoCoRiCo tarafından (19-07-08 Saat 17:08 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
FROMTHEINSIDE (20-07-08), MissCrow (26-07-08), Subay_78 (24-07-08), Warmonger (20-07-08)
Eski 20-07-08, 00:21 Çevrimdışı   #12
Asistan
Huzur Pınarı

ruh hastası - ait Avatar
ruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Madem benden iyi psikoloji biliyorsun rica ederim sunuda yorumla

- Psikoloji beyinin yorumlanmasına izin verdigi gibi bir biyolojik olgumudur ?

her seyin kanısındasın ama bana kadınlarda bulunun ama erkekteki osterojen ve erkekte salgınanan ama kadınlardaki testesteron hormonlarının kac mg/h salımını yazarmısın,her seyin kanısında olmak kulaktan dolma bilgilerle olmuyor bunları cevapla zira yazdıgım konı BİLİMSEL acıklamaları olan bir konu bu konuda ondan bundan alıntı yaparak bir yere varamazsın,ki zira varamadın bunları hemen acıklmanı bekliyorum

ayrıca sadece,bir erkegin kadınla,kadınında bir erkekle ilişki girme durumuna heteroseksüel ilişki denir

bir erkegin yada kadının karsı cinsleri yanında hem cinsleriyle ilişkiye girme durumunada biseksüel ilişki denir

belki eşcinsel ilişkiyi bilmiyorsun onuda yazayım bir erkegin yada kadının kendi hemcinslerinden hoslanıp ilişkiye girme durumuna isede eşcinsel yani latincede homo ilişki sureci denir

ve bu kısmı cok iyi oku

Bilimsel verilerle AIDS'in yayılmasıyla eşcinsel ilişki arasında bir ilişki olmadığı açıklandı. Hatta HIV virüsü %80-90 oranında heteroseksüel (yani diğer cinsle) yapılan cinsi münasebet sırasında bulaşıyor

dilerim verecegin cevap benim gibi bilimsel olur yoksa ben sokakta vay lan şu topmuş gibi cehreli konusmalarını kendi konumda istemiyorum

Sadece bilimsel cevap yaz git arastır,oku,bul ama bana bilimsel cevap ver

Bilimsel ve Dostça kal
sana göre bilimsel olmamış

yazdıklarım gayet anlaşılır. biseksüel falan diyorsun ya onların ne demek olduğunu biliyorum. ( lezbiyen demem, kadınla kadın ilişkisi derim aynı şey) bir konuda da aynen böyle tekrarladıydın bunları bana. gene böyle eşcinellik mevzuydu, aklın sıra burdan kastının ne olduğu bariz

psikolojinin etkisi vardır. konuyu saptırmayalım

bir diğeri benim alanım germanistik. gönül isterdi ki size branşı olan cevap versin; ama bakıyorum forumda meydanı boş bulmuşsunuz bilhassa sşcinsellikle lgli konular açıp duruyorsunuz; o halde bilgim yettiğince cevap vermeye çalışıyorum

işin psikolojik yanıyla daha fazla ilgileniyorum haliyle; ama siz benden bilimsel açıklama yapmamı isterken benim bir yığın sorum havada kaldı dikkatinizi çekerim

testesteron hormonu eksikliğinde cinsel isteksizlik mi vardır yoksa hemcinse yönelme mi? buyrun sizin alanınız cevaplayın

biliyorsunuz ki bu konu bilimsel olarak tam saptanamadı pekii benden tıbbi terimlerle bilgi istemeze ne hacet?

çok şükür düşünen biriyim. şunu çok iyi biliyorum ki hadi diyelim dediğiniz gibi. şöyle diyeyim bu eşcinselliğin kabul edilmesini istiyorsunuz ya. işte bu tercihtir diyorsunuz sonra burda ne demeye getirdiğiniz de ortada. neyse işte doğuştan veya değil bu hiçbir şeyi değiştirmez

dini konuda size gene eşcinsellikle ilgli açtığınız başka bir başlıkta cevap verdiydim. bunun üzerinde durmayacam. diyeceğim doğuştan kör doğanlar da var, durum böyle de olabilir bu, inancımızda bunu yapamaz kişi her ne olursa olsun. sebepler her ne olursa olsun. benim canım kuyumcudan altınları almak istiyor kırıp camı alayım. canım bunu istiyor yapayım. sorarım ne doğuştan değil ki? neyi genlerimizden getirmiyoruz ki? o halde bunlar yapılacak diye bir şey yok. kii sabredecek yapmayacak. tedavisini alacak. tıp çok ilerledi; bunu size dememe gerek yok takdir edersiniz ki

hee burda size benim kadar ciddi yazan var mı ki kalkıp da sokak konuşmaları istemiyorum konumda' diyorsunuz bana? ne ilginç! işinize gelmiyor herhalde

ama şu da var pek tabii eşcinsel olabilirsiniz. bunu saklama gereği duyabilirsiniz, eşcinsel derneklerden nemalanıyorsunuzdur vesaire. size tövbe etmenizi salık veririm. haa sinir oluyorsunuz bu yazdıklarıma, düşüncelerinize, eşcinsellere saygı duyulmasını istiyorunuz o halde siz de şunu düşünün. bizim kucağımızdaki bebeklerimiz tehlikede. biz de çocuklarımızın eşcinsel olmasını istemiyoruz, siz de buna saygı duymak zorundasınız

çocukken tacize uğrayanlar var. bunu yapanların çoğu akrabaları. ne iğrenç. benim hoşuma mı gidiyor sanıyorsunuz bunları burda yazmak. daha demek istemediğim neler neler var. yazmaya haya ettiğim. biliyor musunuz bir bülent ersoy'a özenen kaç genç oldu ve cinsiyet değiştirdi. ve daha birçok sebepler
ve eşcinselliği mübahlaştırark bunu yayılmasına müsaade edelim öyle mi

devletin en küçük birimi ailedir. aileler giderse devlet de gider. aile mefhumunu görmezden gelelim öyle mi? bugün avrupa bile işin bu tarafına uyandı ve eşcinselelri protesto ediyorlar. neden? ailenin ne kadar önemlli olduğunu biliyorlar.

eşcinselliğin nüfusa etkisi, eşcinselliğin aile mefhumuna etkisi, eşcinselliğin çocuklara etkisi

şunu çok iyi bilmeniz lazım erkek çocuk babayı kız çocuk anneyi modellemeli ki sağlıklı nesillerimiz olsun. eşcinsellik nereye varıyor? götüreleri ne boyutta? hem kocasıyla hem de kadınla birlikte olmak isteyen anneyi kızı nasıl modelleyecek. öyle ya bunun mübahlaşmasını istiyorsunuz. sorular daha çoğaltılabilir

doktorsunuz pekii arkadan ilşkinin makatta ne gibi etkileri olduğunu neden dile getirmiyorsunuz? doktora gidiyorlar bunun için; durduk yere makattan dışkı geliyor. zaten makat ilşki için değil dışkı için özel yaratılmış; ama bunu özgürlük görüp savunuyorsunuz. bunun sağlığa etkileri n'olacak? normal bir şey mi?

şunu da belirtmek isterim bu arada:
çok geniş düşünmekten yanaysanız sizinle bilimsel bilgi hakkında başka bir konuda tartışalım. görelim bakalım bilimsel bilgi mutlak doğru oluyormuymuş öyle hemen

şu halde anlaşılıyor ki gerçek benim dediğim iddiasındasınız. kendi doğru gördüğünüzün herkesçe doğru görülmesini istiyorunuz;bu da en başta sizin yanılgınız. size doğru gelebilir; ama kalkıp bunu bilim adına kullanamazsınız

anlattıklarımız, karşımızdakinin anlayacağı, anlamak isteyeceği kadardır

Konu ruh hastası tarafından (20-07-08 Saat 01:07 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: mukat değil makat olacak
Mesaja teşekkür eden:
raporsuz deli (24-07-08)
Eski 20-07-08, 00:31 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.272
Teşekkür etti: 4.744
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:88013
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hadi ya
doktor taktın len eşçinsellere sen (=

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Eski 20-07-08, 00:50 Çevrimdışı   #14
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
ruh hastası sorduklarıma cevap vermeni istiyorum

Alıntı:
bu konuda uzun zamandır araştırma yapıyorum.
hani nerede senin arastırman,hani ? ben ise arastırdıgını dusunup sorular sordum ama ha boş duvar tak tak,ha sen,bu konudaki bilgisizliğini yine baslıgımda yazdıgım cevaplarla yazmıssın en azından arastırdım demeseydin be ruh hastası neyse bu gibi vaka'lara alısıgız biz hekimler sadece guler geceriz

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Subay_78 (24-07-08), Warmonger (20-07-08)
Eski 20-07-08, 01:13 Çevrimdışı   #15
Asistan
Huzur Pınarı

ruh hastası - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ruh hastası sorduklarıma cevap vermeni istiyorum

hani nerede senin arastırman,hani ? ben ise arastırdıgını dusunup sorular sordum ama ha boş duvar tak tak,ha sen,bu konudaki bilgisizliğini yine baslıgımda yazdıgım cevaplarla yazmıssın en azından arastırdım demeseydin be ruh hastası neyse bu gibi vaka'lara alısıgız biz hekimler sadece guler geceriz
kimin ne bilip bilmediği ortada
Mesaja teşekkür eden:
raporsuz deli (24-07-08)
Eski 20-07-08, 01:14 Çevrimdışı   #16
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Alıntı:
ruh hastası´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kimin ne bilip bilmediği ortada
güle güle bir sey bildigin yok bende bişey biliyormussun gibi yazdım hata bende hata !

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Mesaja teşekkür eden:
Subay_78 (24-07-08)
Eski 20-07-08, 01:19 Çevrimdışı   #17
Asistan
Huzur Pınarı

ruh hastası - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
çirkeflik herkese mahsus değil n'aparsın, çirkefleşemiyorum. olsun biz diyeceğimizi dedik bu kadarı kafi
Mesaja teşekkür eden:
raporsuz deli (24-07-08)
Eski 20-07-08, 02:42 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Kemalistler

Warmonger - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.586
Teşekkür etti: 1.436
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:13498
Warmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Teşekkürler doktorumuz gokisss Hem araştırma için, hem de üstteki başarılı yorumların için...

''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates)
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
DR_CoCoRiCo (20-07-08), Subay_78 (24-07-08)
Eski 20-07-08, 03:00 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 712
Teşekkür etti: 77
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:13674
F. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmış
Peki gey birinde olandakiyle, zencide olandan farkı nedir doktorum ?
Eski 20-07-08, 03:09 Çevrimdışı   #20
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz