| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sizi tanımıyorum ama ismi görünce gerçekten şaşırdım. nasıl bir insan kendine böyle bir isim verir veya niçin böyle der ben anlam veremedim. hani belki de bir espirisi vardır ama yine de tuhaf. aydınlatırsanız, iyi olur, tekrar hoşgeldiniz...
|
| | #3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.238
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden e-dana sorusunu unutmussum ![]() nicin dana ? :p derin.. ![]()
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 49
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:88 ![]() |
niçin e dana çünkü bura süper ![]() herşey var CaddeLerde ve SokakLarda KavgaLarLa... |
| | #5 | |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:88 ![]() | Alıntı:
nickler insani anlatan şekilde olucak diye biliyorum o yüzden gayrimeşru gayrimeşru yaşam tarzı yaptığımız işler yaşadığımız yerler alayı gayrimeşrudur o yüzden. yanlış anlamayın kabadayılık hevesi özentiliği falan yok kimseye ahkam filanda kesmedim bu güne kadar burda o şekilde algılamayın ama benim yaşam tarzım gayrimeşru o yüzden nick de gayrimeşru thanks. CaddeLerde ve SokakLarda KavgaLarLa... | |
| Mesaja teşekkür eden: | ucakla (01-01-08) |
| | #6 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 712
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En çok ne yapmak hoşuna gider: Duygusalmısın: Kitap Okurmusun (şuan okuduğun varmı): ![]() Nabeeerrr=) |
| | #7 | |
| Stajyer ![]()
en çok ata binmek, atla uğraşmak hoşuma gider. duygusalım hemde melankoli derecesinde ![]() kitap okumam CaddeLerde ve SokakLarda KavgaLarLa... | |
| Mesaja teşekkür eden: | GökYüzü (31-12-07) |
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.926
Forum Gücü: 90 Forum Puanı:36818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | utangaçmısın(sevdiğine veya başkalarına) ![]() birisine hayır diyememe korkun varmı? (misal arakadaşların bugün bize gel dedi ve sen onlara ailenden izin almadıysan bile hayır diyemiyor musun?? ) veee en güzel soru : ![]() EN SEVDİĞİN YEMEEEEK !! LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: ![]() 3 2 1 kayıt (: |
| | #9 | |
| Stajyer ![]()
Hayır Diyemiyorum evet doğru dion :( bu yüzden çok sorun yaşıyom en sevdiğim yemek pilav yanında ne olursa artık kuru fasulye olur dolma olur yada herhangi bi sulu yemek olur farketmez pilav olsunda CaddeLerde ve SokakLarda KavgaLarLa... | |
| Mesaja teşekkür eden: | PigLet (31-12-07) |
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:88 ![]() |
ee bu kadarmıdır yani ![]() bide adamı korkutuyonuz CaddeLerde ve SokakLarda KavgaLarLa... |
| | #11 |
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En büyük takıntın nedir? En büyük hayalin? Giyim tarzın? ![]() Nabeeerrr=) |
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:88 ![]() | En büyük takıntım gelecek takıntısı gelecekte nolcak halim. En büyük hayalim Bi at çiftliğim olsun isterim sayısız atım binlerce... Giyim Trazı Kafama esince değiştiğim 2 giyim tarzım var biri sivri burun ayakkabı kumaş pantolun gömlek ( hışdo StyLee)biride Hiphop bol kot bol t-shirt. Thank's CaddeLerde ve SokakLarda KavgaLarLa... |
| | #13 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:321 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlızlık hoşuna gider mi? Hayko Cepkin'i Sever misin? Alakasız iki soru İsa'nında canını aLdı Tanrı'nın oğluna hayrı yok... TanRım iLk sorquya beni çek sana soracaklarım var !! RiverpLate vs BoCa juni0Rs !! |
| | #14 |
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En istikrarlı olduğun konu nedir? En beğendiğin ve beğenmediğin huyun? Nasil bir Kisilige sahibsin? ![]() Nabeeerrr=) |
| | #15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.238
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sure doldu derin.. ![]()
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |