| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | Gaz Odaları Son günlerdeki Siyasi Ve sosyal degişimleri konu alan. Ve Kadıköy Acil oluşumunun kurucu isimlerinden Emre Baransel'den bir parça... ![]() Daha bir çok yere Göndermeler yapılmış...Yorum sizin ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EHoX6MDbJEA Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Scнiивея (30-03-08) |
| | #2 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.017
Forum Gücü: 196 Forum Puanı:80059 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | konu yoruma açılmıştır ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (30-03-08) |
| | #3 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.980
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:39893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ABD yapımı yahudilerin gaz odalarında öldürüldü v sonrasında oskar dağıttı filmlerden feyz alarak bu klibe dünyaya en güzel demokrasiyi getiren ABD ordusunun başrolünde olduğu oluşuma oskar veriyorum... En iyi demokrasi getiren ülke oskarı... Klip çok güzel olmuş... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (30-03-08) |
| | #4 | ||||
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht | ||||
| |||||
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rap güzelmis
|
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 210
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadıköy acilin her zaman kı hali kotuyduler sımdı daha kötüler kendilerini bi sey sanıyolar
Dünya gülse sana yok bende mimik !! |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ama parca guzel kadıköy acil güzel bı sey yapmıs ilk defa Dünya gülse sana yok bende mimik !! |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | meyve veren ağaç taşlanır gayet güzel yorumcular var içlerinde... Hatta en iyiler o yüzden biz iyiyiz diyorlar ya Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #9 | |
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Dünya gülse sana yok bende mimik !! | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BigBang (15-04-08) |
| | #10 |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:16154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fena olmamış
|
|
| | #12 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 897
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:9701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fena oLmamısh((: Sadece Susmak İstiyorum |
|
| | #13 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.078
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:53551 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klibi maalesef seyredemedim (müziğe tahammül edemedim de )..Neyse Fatih le yine birbirimize girmeyelim yorum yok..Amerika zaten Sovyetlerin çöküşüyle obasında hakimiyetini artırdı..Eskiden ikisi birbiriyle uğraşırken dünya daha iyi bir düzende miydi acaba?
Birisine Verdiğiniz Değeri Göstermenin En Güzel Yolu Ona Vakit Ayırmaktır... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | MatchsticK (19-04-08) |
| | #14 | |
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Dünya gülse sana yok bende mimik !! | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BigBang (20-04-08) |
| | #15 | |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht | |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet milletin beatini we sözlerini calarak mtv ödlü aldı
Dünya gülse sana yok bende mimik !! |
|
| | #17 | |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #19 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 115
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türk'leri kesen kesene aksine kimse bişi dememekte! Şimdi kalkıp haklı şekilde ölmüş, 2.dünya savaşının başlamasına neden olmuş bir hain milletin propagandasımı yapılıyor. Şarkıyı yapan kişinin tarih bilgisini çok merak ediyorum. Aslında çoğu insan 2.dünya savaşının başlama nedenlerini Adolf HITLER sanıyor. Neyse...(Kavgam'ı okusun bilmeyenler) Türkiye Türk'lerindir Ne mutlu Türk'üm diyene |
|
| | #20 | |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() konu abd de şarkıda ondan şey ettim Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |