| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Kemalistler ![]() | gazete haberleri azaltılsın!!
bu konuyu uzunca bir süre düşündüm ve benimle aynı görüşte olan arkadaşlar var mı yok mu öğrenmek için bu konuyu açtım.. bence forumda yeralan gazete haberleri azaltılmalı en azından daha seçici davranılmalı diye düşünüyorum..mesela yorum yapılabilecek fikir beyan edilebilecek haberler foruma taşınırsa daha yararlı olur diye düşünüyorum.. zaten hepimiz gazete okuyan insanlarız..bilmem katılırmısınız? |
|
| Mesaja teşekkür eden: | And (11-10-06) |
| | #3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 773
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:49631 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siz güncel haberleri burdan takip etmiyor olabilirsiniz ama sırf güncel haberler için gelen üyelerimiz var. Tek tek gazete sitelerini gezip güncel haberlere bakmaktansa hepsini burda bir arada görmek mümkün. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #4 | |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.339
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:34440 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
electronics arkadasima katiliyorum insanlarin haber sayfalarini tek tek dolasip haber aramasindansa burada her türlü haberi almalari mümkün bide anliyamadigim gazete haberleri neden seni bukadar rahatsiz etti totti. ![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | SerseriKursun (11-10-06) |
| | #5 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 124
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok rahatsız etmesinden çok gereksiz bulduğumu belirttim..yani okunma oranlarına bakıyorum onlarda yüksek değil zaten haberi koyan arkadaşlarında ben okuduğuna pek ihtimal vermiyorum..artı yorum yapılacak haberlerin konulmasına bir itirazım yok zaten..ama trafik kazası 5 ölü 4 yaralı..ne şimdi bu..sadece bu tarz haberlerin azaltılması halinde daha çok tartışma,fikir beyan etme,eğlence tarzı foruma daha uygun konuların aktifleşebileceğini düşünüyorum...bu benim düşüncem..saygılarımla..
|
|
| | #6 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.339
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:34440 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadasim düsüncene saygim var haberin iyisi kötüsü olmaz biz magazin haberciligi yapmiyoruz sadece yanit yapilacak haberleri yazalim bizim haber cizgimiz budur her konudan haberlere yer veririz sitemizde insanlarimizi bilgilendirecekse sabaha kadar site site dolasir haber ararim.yeterki bir insana ulasabilsin haberlerim.buda benim düsüncem.ayrica siteye ekledigim tüm haberleri okudugumdan emin olabilirsin.icerigini bilmedigim seyi ekliyecek kadarda sorumsuz degilim.tskl saygilarimla ![]() Konu hakancem tarafından (11-10-06 Saat 21:06 ) de değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |