Konu Seçenekleri
Eski 10-10-06, 22:10 Çevrimdışı   #1
Asistan
Kemalistler

totti20 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 362
Teşekkür etti: 124
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:471
totti20 ara sıra gören oluyortotti20 ara sıra gören oluyortotti20 ara sıra gören oluyortotti20 ara sıra gören oluyortotti20 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
gazete haberleri azaltılsın!!

bu konuyu uzunca bir süre düşündüm ve benimle aynı görüşte olan arkadaşlar var mı yok mu öğrenmek için bu konuyu açtım..

bence forumda yeralan gazete haberleri azaltılmalı en azından daha seçici davranılmalı diye düşünüyorum..mesela yorum yapılabilecek fikir beyan edilebilecek haberler foruma taşınırsa daha yararlı olur diye düşünüyorum.. zaten hepimiz gazete okuyan insanlarız..bilmem katılırmısınız?
Mesaja teşekkür eden:
And (11-10-06)
Eski 10-10-06, 22:51 Çevrimdışı   #2
Dekan
Figüranlar

SerseriKursun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.230
Teşekkür etti: 4.092
RepForum Gücü: 61
Forum Puanı:18524
SerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bence kalsin ... zarari yok .. faydasi var ..
Mesaja teşekkür eden:
hakancem (11-10-06)
Eski 11-10-06, 15:39 Çevrimdışı   #3

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.690
Teşekkür etti: 773
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:49631
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Siz güncel haberleri burdan takip etmiyor olabilirsiniz ama sırf güncel haberler için gelen üyelerimiz var. Tek tek gazete sitelerini gezip güncel haberlere bakmaktansa hepsini burda bir arada görmek mümkün.

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
CaRpE DieM (12-10-06), hakancem (11-10-06), SerseriKursun (11-10-06)
Eski 11-10-06, 20:31 Çevrimdışı   #4
Haftanın Moderatörü

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.622
Teşekkür etti: 3.339
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:34440
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
electronics´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Siz güncel haberleri burdan takip etmiyor olabilirsiniz ama sırf güncel haberler için gelen üyelerimiz var. Tek tek gazete sitelerini gezip güncel haberlere bakmaktansa hepsini burda bir arada görmek mümkün.

electronics arkadasima katiliyorum insanlarin haber sayfalarini tek tek dolasip haber aramasindansa burada her türlü haberi almalari mümkün bide anliyamadigim gazete haberleri neden seni bukadar rahatsiz etti totti.

Mesaja teşekkür eden:
SerseriKursun (11-10-06)
Eski 11-10-06, 20:49 Çevrimdışı   #5
Asistan
Kemalistler

totti20 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 362
Teşekkür etti: 124
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:471
totti20 ara sıra gören oluyortotti20 ara sıra gören oluyortotti20 ara sıra gören oluyortotti20 ara sıra gören oluyortotti20 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
yok rahatsız etmesinden çok gereksiz bulduğumu belirttim..yani okunma oranlarına bakıyorum onlarda yüksek değil zaten haberi koyan arkadaşlarında ben okuduğuna pek ihtimal vermiyorum..artı yorum yapılacak haberlerin konulmasına bir itirazım yok zaten..ama trafik kazası 5 ölü 4 yaralı..ne şimdi bu..sadece bu tarz haberlerin azaltılması halinde daha çok tartışma,fikir beyan etme,eğlence tarzı foruma daha uygun konuların aktifleşebileceğini düşünüyorum...bu benim düşüncem..saygılarımla..
Eski 11-10-06, 21:04 Çevrimdışı   #6
Haftanın Moderatörü

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.622
Teşekkür etti: 3.339
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:34440
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
arkadasim düsüncene saygim var haberin iyisi kötüsü olmaz biz magazin haberciligi yapmiyoruz sadece yanit yapilacak haberleri yazalim bizim haber cizgimiz budur her konudan haberlere yer veririz sitemizde insanlarimizi bilgilendirecekse sabaha kadar site site dolasir haber ararim.yeterki bir insana ulasabilsin haberlerim.buda benim düsüncem.ayrica siteye ekledigim tüm haberleri okudugumdan emin olabilirsin.icerigini bilmedigim seyi ekliyecek kadarda sorumsuz degilim.tskl saygilarimla

Konu hakancem tarafından (11-10-06 Saat 21:06 ) de değiştirilmiştir..

Konu Seçenekleri