DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Sohbet ve Eğlence  Dana Medya  Gazete

Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 06-09-08, 17:51 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
dikkat Gazete için eleman alıyoruz (:

Uzun bi suredir gazetemiz cıkmıyordu , ve arkadasımla düsündukki tekrar yeniden yapalım (:
ama bunun için desteğinize ihtiyacim var arkadaslar.
Gazeteye katılmak isteyenler bana
15 eylül 2008' den once pmle bitmis halde yollarsaniz sevinirim.
Bende ona gore gazeteyi yaparım (:

- hepinizden pm bekliorum :p -

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
MrTcN1905 (07-09-08), Scнiивея (12-09-08), storm_fatih (06-09-08)
Eski 06-09-08, 17:53 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23569
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
o arkadaş kim yahu
inşallah katılım olurda tekrardan çıkar

Eski 06-09-08, 18:49 Çevrimdışı   #3

Tweety - ait Avatar
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
ℓєαяѕιση´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
o arkadaş kim yahu
inşallah katılım olurda tekrardan çıkar
umarım

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.

Eski 06-09-08, 23:13 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.272
Teşekkür etti: 4.744
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:88013
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
aa gaste mi (=
güzel olur

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...

Eski 07-09-08, 12:12 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
umarım katılım olurda boşa gitmez bu çaba dün o kadar ikna etmeye uğraştık

Eski 07-09-08, 12:23 Çevrimdışı   #6
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.819
Teşekkür etti: 3.251
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
HeLL's AnGeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aa gaste mi (=
güzel olur

türkce katili
gaste degil gazete

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..

Eski 07-09-08, 13:16 Çevrimdışı   #7

Tweety - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
aydan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

türkce katili
gaste degil gazete
ve haber yazıcanız

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.

Eski 07-09-08, 13:23 Çevrimdışı   #8

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ve haber yazıcanız
inşallah

Eski 07-09-08, 13:25 Çevrimdışı   #9
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.819
Teşekkür etti: 3.251
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ve haber yazıcanız
yazacaksiniz bacim

Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..

Eski 07-09-08, 17:27 Çevrimdışı   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.510
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ne yazicaz

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht

Eski 07-09-08, 17:28 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.433
Teşekkür etti: 1.553
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:22949
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
magazin

o burda ne yapti!! su surda ne yapacak !! bu oraya gidince nelerle karsilasti !! sok sok sok !!!

.
.
.

beni bir ben bilirim bir de beni yaradan
bana bir ben gerek bir de beni anlayan

Eski 07-09-08, 17:33 Çevrimdışı   #12

Tweety - ait Avatar
Ödüller:
bide kim biseyler yazıcak onuda soylerseniz bende ona gore listeye yazarım

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.

Eski 07-09-08, 17:37 Çevrimdışı   #13

Bölümünde uzman

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.365
Teşekkür etti: 2.394
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32478
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Nasıl Oluyo Bu ?

Bilgim Yok Hiç

-

FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8]

> Pozitif Olana Dek Negatifim !

Eski 07-09-08, 18:02 Çevrimdışı   #14
Doçent

samx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.719
Teşekkür etti: 1.552
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:14887
samx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
baya uzun zaman oldu çıkmayalı tekrar canlanmasını herkezden çok ben isterim. Bir zamanlar az uğraşmamıştık arkadaşlarla. çok kişinin emekleri var ve inşallah yeni sayıdada olur. yapabileceğim birşey varsa bende yardım etmekten mutluluk duyarım.

Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında
VE
Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta

Eski 07-09-08, 18:06 Çevrimdışı   #15

Tweety - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
Řσσκΐ₤´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nasıl Oluyo Bu ?

Bilgim Yok Hiç
http://www.zamansiz.com/beklenen-e-d...le-t75853.html

bunun gibi olcak (:
siz haberleri ve yanına uyacak bi resımle bana yolluyorsunuz bende gazeteye eklicem

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.

Eski 08-09-08, 17:18 Çevrimdışı   #16

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
samx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
baya uzun zaman oldu çıkmayalı tekrar canlanmasını herkezden çok ben isterim. Bir zamanlar az uğraşmamıştık arkadaşlarla. çok kişinin emekleri var ve inşallah yeni sayıdada olur. yapabileceğim birşey varsa bende yardım etmekten mutluluk duyarım.
bende sonuncusuna yetişmiştim yeniden canlandırılması hoşuma gitti en kısa zamanda bende haberimi yollarım

Eski 08-09-08, 17:21 Çevrimdışı   #17
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.903
Teşekkür etti: 1.161
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15529
Pamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
katılım isteklerimizi burdan mı yoksa pm ilemi iletcez

Ne Mutlu Türküm Diyene

Eski 08-09-08, 17:23 Çevrimdışı   #18
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.080
Teşekkür etti: 1.643
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:22372
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Yardımsa yardım bende yardım ederim ..

Ben cok pis gazete okurum sizin emeğinizi boşa cıkarmam

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...

Eski 08-09-08, 17:30 Çevrimdışı   #19

Tweety - ait Avatar
Ödüller:
eger gazetemiz için haber yazıcaksanız buruya yazın ben liste olusturucam.

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.

Eski 08-09-08, 17:58 Çevrimdışı   #20

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ben yazicam ben

Kapalı konu

Konu Seçenekleri