Konu Seçenekleri
Eski 13-05-07, 02:11 Çevrimdışı   #1
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.413
Teşekkür etti: 5.239
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:103098
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Gazeteci

Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti.. Gazetesine,iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen uyanık foto muhabiri çemberleri aşamayınca

"Yol verin.. Yol verin.. Ben kaza kurbanının oğluyum" diye bağırmağa başladı. Kenara çekilip yol verdiler.. Foto muhabiri yaklaştı.

Arabanın önünde bir eşek yatıyordu. (:
Eski 13-05-07, 13:39 Çevrimdışı   #2
Asistan

F a T J o E - ait Avatar
Genel Mesajlar: 225
Teşekkür etti: 42
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:80
F a T J o E ara sıra gören oluyor
uyanık adamın hali böyle oluyor...

Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın..

Zenci mahallesinde solaryumcu...
Eski 13-05-07, 13:43 Çevrimdışı   #3
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
aahhah rezillik =))

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:

Konu Seçenekleri