| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: gazetede en sevdiginiz bölüm hangisi ?? | |||
| güncel haberler | | 6 | 12,50% |
| bulmaca sayfaları | | 5 | 10,42% |
| magazin haberleri | | 4 | 8,33% |
| köşe yazıları | | 6 | 12,50% |
| spor sayfaları | | 10 | 20,83% |
| röportajlar ve söyleşiler | | 2 | 4,17% |
| ekler (sinema-alışveriş vs...) | | 3 | 6,25% |
| gazete okumuyorum | | 2 | 4,17% |
| sadece resimlerine bakıyorum | | 1 | 2,08% |
| ne varsa herşeyi okuyorum | | 9 | 18,75% |
| Oylayanlar: 48. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 170
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1525 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence köşe yazıları içi en dolu yerler oraları, eğer gerçekten dolu kişiler yazıyorsa tabi...
![]() |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 56
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi güzel böle bi anket açmışsın da çoklu seçenek özelliğine de tıklasaydın yada en azından soruyu değiştirip en çok okuduğunuz deseydin daha iyi olmazmıydı sevgili supermoderator um...
|
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1525 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama okumak farklı sevmek farklı tankado... burada konu sevmek. resimleri okuyamazsın mesela... ![]() |
|
| | #5 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bence çoklu seçenek gerekli diil bu ankette... eger birden fazla seçenegi düsündüyseniz 'ne varsa hepsini okuyorum' seçenegini isaretleyin zaten herkese hitap eden bisey mutlaka vardır... herkesin tabi okudugu ya da baktıgı ya da hoslandıgı birden fazla bölüm vardır ama en sevdiginiz hangisiyse ya da gazeteyi elinize aldıgınızda ilk olarak hangi sayfalara göz atıosanız onu isaretleyin bence ![]() anketin adı konusunda da sunu diim, şıklarda resimlerine bakmak eylemi gibi bi durum da bulundugu için oraya okumak fiili pek uygun olmazdı die düsünüorum o yüzden bence adı gayet uygun konuya bilmem anlatabildim mi artık ööh yani roman oldu be ![]() | |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
bende öyle dedim tonks...
![]() |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 187
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:4837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bir gazete alıyorsam başından başlar ne varsa okurum.Ama çoğu zaman internetten takip ediyorum gazeteleri
Önce 'VAZGEÇTİM DÜNYADAN' Dedi. Sonra da 'YENİDEN DOĞUP GELSEM'... 'OYUNUN SONU' Gelir, 'PERDELER' Kapanır Ama Onu Anlatmak Bitmez... Keşke 'KELİMELER YETSE'... |
|
| | #8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 773
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:49631 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herşeyi okurum.Öncelikle spor sayfaları.Daha sonra diğer kısımlar
|
|
| | #9 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 56
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #10 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
ben genel olarak okuyorum ama bulmaca kismida hic gozumden kavcmiyor
|
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 556
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende spor sayfaları okuyorum.ondan sonra ne gelirse onu okuyorum. Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #12 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
standart türk erkeğinin kaidelerini bozmamak için spor sayfasından başlarım.
"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 50
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:2492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende spor sayfasından başlarım..özellikle ferdi branş sporlarına...
gözlerinde ölür gibiyim... http://img211.imageshack.us/img211/4...26215kq0wo.jpg |
|
| | #14 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
manşeti okur bırakrım doğru yazmaya başlarlarsa bir gün her yerlerini okurum |
|
| | #15 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 670
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:80069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben buna baska birsey diyorum ama neyse bana kalsin Birde soru nerden basliyonuz degil en sevdiginiz bölüm Tabi buna söylede diyebiliriz cogumuz zaten en sevdiginden baslar yani seninde en sevdigin spor bölümü ![]() standart türk erkeğinin arkasina saklanmayalim lütfen Ben güncel haberler ve köse yazilarina bakarim bazende bulmaca oyum köse yazilarina. | |
|
| | #16 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GüNCeL HaBeRLeR TaBiKiDe eGeR GaZeTe YaBaNCiYSa öNCe TR iLe iLGiLi HaBeR VaRMi DiYe BaKaRiM eGeR VaRSa HaBeR Ne KaDaR TaRaFSiZ Ve DoGRu oLuP oLMaDiGiNa Ve BeNiM iLGiLeNDiGiM HaBeRiN YaNiNDaKi HaBeRLeRe Ve FoToGRaFLaRiNa YaBaNCi GaZeTe oKuYaN VaRSa Bi ÇoK KeZ DiKKaTiMi ÇeKTi Bu oLaY, TR iLe iLGiLi Bi HaBeR oKuRKeN YaNiNDa BaSKa Bi HaBeRe aiT aMa SaNKi BiZiM HaBeRe aiTMiS GiBi KoSKoCaMaN Bi FoToGRaF VaRDi öRNeK VeRMeK GeReKiRSe: TR DeKi KuSGRiBiNi BiR ÇoK GaZeTe SaNKi DaHa öNCe KeNDi üLKELeRiNDe DaHa öNCeDen RaSTLaNiLMaMiS Bi HaSTaLiKMiS GiBi BaS SaYFaDaN VeRDi Ve Bu GaZeTeLeRDeN BiRiNDe YuKaRiDa aNLaTMaYa ÇaLiSTiGiM oLaY iLGiMi ÇeKTi. HaBeRiN YaNiNDa BaSKa Bi HaBeRe aiT PeRiSaN aGLaYaN Bi KaDiNiN KoSKoCaMaN FoToGRaFi VaRDi SaDeCe DiKKaTLi Bi oKuYuCu HaNGi FoToRaFiN HaNGi HaBeRe aiT oLDuGuNu aNLaYa BiLCeK SeKiLDe YeRLeSTiRiLMiSTi CoGuMuZ BaSLiGi oKuYuP FoToRaFa BaKaRiZ... MeDYaNiN GüCü!? NeYSe GüNCeL HaBeRLeRe BaKaRiM SoNRa Ne VaR Ne YoK oKuRuM eGeR VaKTiM VaRSa... |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Spor Sayfalarindan .. Ztn Eve Genelde Spor Dergilerini Aliyorum .. Içinde Sadece Sporla Ilgili Haberler Oluyo Dolayisiyle Gazetelerin Arkasinda Bzn Cimbomun Resimleri Oluyo .. Onlari Görünce Hemen Alirim .. : )) Güncel Haberleri Okumayi Pek Sevmem Tvde Izlerim Daha Iyi .. ![]() |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:66 ![]() | güncel haberleri okuyorum buna bütün güncel haberler dahil.... |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:45 ![]() |
ne varsa okumaya çalışıorum
|
|
| | #20 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.349
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:10907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
köşe yazısı okuyacağım zaman köşe yazısı yazarına bakarım çünkü piyasaya öyle kendini yazar zanneden ler çıkmışki yazarlığın adını bile batırdılar. \\\\??? WoLfMaN \\\???? Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |