DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Siyaset Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 12-04-08, 17:05 Çevrimdışı   #1
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.098
Teşekkür etti: 2.499
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:8288
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Gebze'de İki Lisede Öğrencilere Kuran-ı Kerim Dağıtıldı

Dağıtılan Kuran-ı Kerim'i "okuyan ve anlayan" öğrencilere ücretsiz dersane vaat ediliyor. Eğitim-Sen uygulamanın farklı düşünenlere baskı uygulanmasına neden olacağını söylüyor.

BİA Haber Merkezi - Kocaeli

11 Nisan 2008, Cuma

Aktan USLU

"Bilimsel, çağdaş, laik ve demokratik eğitimden yanayız. Bunun dışında alınacak tavır ve davranışlar toplumda kutuplaşmalara yol açabileceği gibi; farklı düşünen bireylerin baskı görmesine neden olur."
Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen), Gebze’de iki lisede Kuran-ı Kerim dağıtılmasına karşı çıktı. Eğitim-Sen'e faksla durumu bildiren velilere göre dağıtımın yapıldığı Atatürk Lisesi'nde öğrencilere, öğretmenleri "Bu kitapları alan kişi şayet okumazsanız hakkını helal etmeyecek" dedi.
"Uygulamayı yürütenler değil, şikayet edenler cezalandırılıyor"

İddialara göre 3 Nisan'da yatılı eğitim verilen Atatürk Lisesi’nde, 8 Nisan'da Cumhuriyet Lisesi’nde Kuran-ı Kerim dağıtıldı. Okullarda Kuran-ı Kerim dağıtılmasına Eğitim-Sen Gebze Şubesi yönetimi yazılı basın açıklaması ile tepki gösterdi. "Çağdaş ve laik eğitim istiyoruz" başlığıyla yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
"Gebze’de geçen yıllarda lise önlerinde, çevrede tanınmayan kişilerce ücretsiz dağıtılan Harun Yahya takma adlı Adnan Oktar’ın bilim dışı yayınları, şimdi günümüzde okullarda Din Kültürü öğretmenleri eliyle sınıflarda dağıtılıyor. Okuyup iyi anlayanların özel dershanelere ücretsiz kayıt yaptırılacağı söyleniliyor.
Bu durumları yetkililere açıkladığımızda bu işi yapanların sorgulanması yerine, bizler sorgulanıyoruz. Aynı yerlerde mağdur duruma düşen veya bize haber getiren üyelerimiz ise ilçe içerisinde bir okuldan başka bir okula sürgün ediliyorlar." (AU/GG)

saat çok geçti,kafamız bir hoştu
son vapura yetişemedik
yollar boştu ama belki düştü
doya doya gülüşemedik
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
Begonya (15-04-08), linqin_parq (13-04-08), mls1917 (15-04-08), serpil. . . (16-04-08), tragonya (15-04-08), troçki (14-04-08)
Eski 12-04-08, 17:48 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Aman aman kuran dağıtmışlar... Falakaya mı yatıralım asalım mı?

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
-misspasha- (21-04-08), ferdane (14-04-08), Marcus T.CICERO (14-04-08), İzmarit (14-04-08)
Eski 12-04-08, 18:04 Çevrimdışı   #3
Doçent
Huzur Pınarı

gulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.696
Teşekkür etti: 1.275
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11213
gulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmış
nıye bu kadar rahatsız olunuyorkı kurandan,

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
-misspasha- (21-04-08), Begonya (15-04-08), Marcus T.CICERO (14-04-08), Sevda_Nehri (15-04-08), İzmarit (14-04-08)
Eski 12-04-08, 18:13 Çevrimdışı   #4

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.444
Teşekkür etti: 2.825
RepForum Gücü: 231
Forum Puanı:93590
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Eğer haber ve içerisindeki tüm bilgiler doğru ise;

Konunun 2 detayı var.

1. Okulda öğretmenler tarafından Kuran'ı Kerim ve/veya Milli Eğitim Bakanlığı müfredatında olmayan yayınların dağıtılması.

2. Bu konuda, bu uygulamaya karşı diğer bazı öğretmenlerin ve/veya öğrenci velilerin cezalandırılması.

Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Begonya (15-04-08), Sodir (14-04-08), unfortunate (12-04-08), YaGMuR_CiNi (12-04-08)
Eski 12-04-08, 18:14 Çevrimdışı   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bikere eğitimde eşitlik ilkesine aykırı. kuranı bilenlere beleş dersane bilmeyenler gavurmu?
sonra laik eğitime aykırı. dini hükümler için bir din dersi var, içeriği ne olursa olsun.
daha sonra diğer öğrenciler üzerinde baskı unsuru oluşuturur. kinini kustuğun mahalle baskısı budur.

eğer bir kuran dağıtılacaksa devlet dağıtır. öğretecekse devlet öğretir. yok kabul etmem diyen varsa ailesi yapar bu işi.

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Mesaja teşekkür eden:
Sodir (14-04-08)
Eski 12-04-08, 18:15 Çevrimdışı   #6
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.476
Teşekkür etti: 4.339
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:29267
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
okul gibi eğitime hizmet eden bir yerde din ve ahlak dersleri wardır.... bu tür provakasyon içeren çalışmlar tamamen kasıtlı yapılmıştır....

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
gulasor (12-04-08), İzmarit (14-04-08)
Eski 12-04-08, 18:16 Çevrimdışı   #7
Doçent
Huzur Pınarı

gulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.696
Teşekkür etti: 1.275
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11213
gulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmış
Alıntı:
Smyrna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Eğer haber ve içerisindeki tüm bilgiler doğru ise;

Konunun 2 detayı var.

1. Okulda öğretmenler tarafından Kuran'ı Kerim ve/veya Milli Eğitim Bakanlığı müfredatında olmayan yayınların dağıtılması.

2. Bu konuda, bu uygulamaya karşı diğer bazı öğretmenlerin ve/veya öğrenci velilerin cezalandırılması.

Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
ben dogru olmadıgına ınanıyorum

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Mesaja teşekkür eden:
İzmarit (14-04-08)
Eski 12-04-08, 18:20 Çevrimdışı   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
adnan oktar kitaplarının mebe bağlı bir ilk okulda ne işi var? o kişiye bağlı cemaat adamları devleti içten içe kanser gibi sarıyor. ilk yazımda belirttiğim fırsat eşitliği ilkesi dersane meselesinde her öğrenci için uygulanmıyor.

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 12-04-08, 18:23 Çevrimdışı   #9
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.510
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bi sakıncası yoq ama belirli ögrencilere isteyenlere verilseydi daha yerinde daha makbul olurdu bide ben müslümanım diyen her kişinin evinde olması gerekir.
Fakat yinede kurallara aykırı okulda dagıtacağına ders aralarında gizli dagıtlısa daha güzel olur.
Böyle olaylar provakasyon amaçlı oluyor yani dini bazı şeylere alet eden şahıslar yapıyor.

O adam provakasyon amacıylayapıyosa bunu millete duyaranda aynı amaçla çalışyor benim gözümde çünkü eger böyle bir yanlış yapılmıışsa bunu duyurmayın şimdi halktan bazılarıda diycek hele bak müslüman ülkede Kurana karşılar işte bunu dagıtan ne kadar suçluysa dagıttını duyuranda o kadar suçludur...

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
ferdane (14-04-08), gulasor (12-04-08), J.Mengele (12-04-08)
Eski 12-04-08, 20:12 Çevrimdışı   #10
Stajyer
Huzur Pınarı

mesute - ait Avatar
Genel Mesajlar: 69
Teşekkür etti: 8
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:105
mesute ara sıra gören oluyormesute ara sıra gören oluyor
Alıntı:
tutbenidüşmeden´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Dağıtılan Kuran-ı Kerim'i "okuyan ve anlayan" öğrencilere ücretsiz dersane vaat ediliyor. Eğitim-Sen uygulamanın farklı düşünenlere baskı uygulanmasına neden olacağını söylüyor.

BİA Haber Merkezi - Kocaeli

11 Nisan 2008, Cuma

Aktan USLU

"Bilimsel, çağdaş, laik ve demokratik eğitimden yanayız. Bunun dışında alınacak tavır ve davranışlar toplumda kutuplaşmalara yol açabileceği gibi; farklı düşünen bireylerin baskı görmesine neden olur."
Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen), Gebze’de iki lisede Kuran-ı Kerim dağıtılmasına karşı çıktı. Eğitim-Sen'e faksla durumu bildiren velilere göre dağıtımın yapıldığı Atatürk Lisesi'nde öğrencilere, öğretmenleri "Bu kitapları alan kişi şayet okumazsanız hakkını helal etmeyecek" dedi.
"Uygulamayı yürütenler değil, şikayet edenler cezalandırılıyor"

İddialara göre 3 Nisan'da yatılı eğitim verilen Atatürk Lisesi’nde, 8 Nisan'da Cumhuriyet Lisesi’nde Kuran-ı Kerim dağıtıldı. Okullarda Kuran-ı Kerim dağıtılmasına Eğitim-Sen Gebze Şubesi yönetimi yazılı basın açıklaması ile tepki gösterdi. "Çağdaş ve laik eğitim istiyoruz" başlığıyla yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
"Gebze’de geçen yıllarda lise önlerinde, çevrede tanınmayan kişilerce ücretsiz dağıtılan Harun Yahya takma adlı Adnan Oktar’ın bilim dışı yayınları, şimdi günümüzde okullarda Din Kültürü öğretmenleri eliyle sınıflarda dağıtılıyor. Okuyup iyi anlayanların özel dershanelere ücretsiz kayıt yaptırılacağı söyleniliyor.
Bu durumları yetkililere açıkladığımızda bu işi yapanların sorgulanması yerine, bizler sorgulanıyoruz. Aynı yerlerde mağdur duruma düşen veya bize haber getiren üyelerimiz ise ilçe içerisinde bir okuldan başka bir okula sürgün ediliyorlar." (AU/GG)

Eeeeee ... Yani

"Çıktım erik dalına anda yedim üzümü
Bostan ıssı kakıyıp, der ne yersin kozumu"
**********Yunus Emre************
gulasor (12-04-08), J.Mengele (12-04-08), st4n (14-04-08)
Eski 13-04-08, 14:39 Çevrimdışı   #11
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 151
Teşekkür etti: 39
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:2931
Rock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyor
Gönül ister ki Manasını okusalarda inançlarına çeki düzen verseler.
Ama kimden bekliyorsun 2000 in gençlerinde mi ?

İnanan neye inandığını bilmeksizin tutucu
İnanmayan modaya uymuş misali kuru gürültülü bir fikirde...
Mesaja teşekkür eden:
Virane (15-04-08)
Eski 13-04-08, 14:44 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Müzik grubu

Disorder - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.180
Teşekkür etti: 821
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:19167
Disorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Rahatsız oluşumuz kurandan kaynaklanmıyor ideolaojilerinden kaynaklanıyor haberde üstünde durulan nokta kuran-ı kerim değildir ideolojidir. O yaşlardaki çocukların kendi istekleri dışında yönlendirilmemeleri gerekir..

"Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz
Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin
Bir beden büyüğünü veririz"
SaKaRiN..! (15-04-08), tutbenidüşmeden (13-04-08), Zerdüşt. (20-04-08)
Eski 13-04-08, 14:48 Çevrimdışı   #13
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 151
Teşekkür etti: 39
Forum Puanı:2931
Rock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyorRock 'n Roll çevresinde seviliyor
Çocuklar her zaman aklı başında yönlendirmelere muhtaçdırlar.
İdeolojinin islam olduğu ve muhtemelen bir hacı hocanın dizleri dibine itilmeye çalışıldığı açık bu berbat bir durum pek tabi ama okumaya sevk uyanışı doğurur inancındayım.
Eski 14-04-08, 10:20 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Kuran dağıtmalarından ne zarar gelir anlamıyorum. İnsanlara Ankara'da, Kızılay meydanında bedava incil dağıtılır, ona laik düzen diye karşı çıkılmazda buna mı karşı çıkılır?

Dağıtılsın ki, insanlar dinini yönlendirmeden uzak biçimde kavrasın.
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
J.Mengele (14-04-08), Sevda_Nehri (15-04-08), st4n (15-04-08), Virane (15-04-08), Yσкє∂!¢! (14-04-08), YaGMuR_CiNi (14-04-08), İzmarit (14-04-08)
Eski 14-04-08, 10:56 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.846
Teşekkür etti: 2.626
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:43705
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bunda kötü olan ne var anlamadım

adamlar incili el kitabı şeklinde bastırıp dagıtıyorlar dinleri yayılsın diye ve bunu müslüman ülkelerde yapıyolar ben şshit oldum buna müslüman çocuklara ncil dagıtılar ve bu gazatecilerin toplumsal birliklerin oldugu bi ortamdı ama buna tepki vereni görmedim görememde heralde

burda bahsedilen vaatler birileri bizi başka yerlere çekmek için çok vaatlerde bulunuyor peki onlara niye sesiniz çıkmıyor

Kuran dagıtılmış diye ülke bir birine girmiş olan ne birileri çocuklarının dinini Allah`ını kitabını ögrenmesini istiyor yanlış bu degilmi dinimizi çocuklara ögretmemiz

Sen yoksun diye susuyor bu şehir
Derdime derman olmuyor geceler
Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa
Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında

H&F
Mesaja teşekkür eden:
Marcus T.CICERO (14-04-08)
Eski 14-04-08, 11:37 Çevrimdışı   #16
Öğrenci

İzmarit - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19
Teşekkür etti: 100
Forum Puanı:588
İzmarit ara sıra gören oluyorİzmarit ara sıra gören oluyorİzmarit ara sıra gören oluyorİzmarit ara sıra gören oluyorİzmarit ara sıra gören oluyorİzmarit ara sıra gören oluyor
Haber tamamen saçmalamış. Aslında saçmalamamış, bilinçli bir provakasyon söz konusu.

Yıllardan beri Kur'an dağıtılır. Hatta çevremde çoğu insan bir telefon ederek Kur'an sahibi oldular, karşılıksız. Ben hayatımda dersane vaadiyle Kur'anı okutmaya kalkanı görmedim. Akıl var mantık var. Bu haberi yapanların işgüzarlığıdır. Bunu haberin yapısına bakarak rahatlıkla anlayabiliriz.

Hemen bakalım;

Birinci paragrafta;
Alıntı:
Dağıtılan Kuran-ı Kerim'i "okuyan ve anlayan" öğrencilere ücretsiz dersane vaat ediliyor
Yazının sonuna doğru ise;
Alıntı:
"Gebze’de geçen yıllarda lise önlerinde, çevrede tanınmayan kişilerce ücretsiz dağıtılan Harun Yahya takma adlı Adnan Oktar’ın bilim dışı yayınları, şimdi günümüzde okullarda Din Kültürü öğretmenleri eliyle sınıflarda dağıtılıyor.Okuyup iyi anlayanların özel dershanelere ücretsiz kayıt yaptırılacağı söyleniliyor.
Hangisi doğru. Hiçbirisi.

Bu dağıtma olayı doğrudur, her zaman vardı. Daha 3-4 sene önce milyonlarca Kur'an ı Kerim dağıtıldı, herkez biliyordu. Harun Yahyanın kitaplarının dağıtıldığıda aşikardır, gizli birşey değil. Daha yeni çıkardığı kitaplarından birini avrupada birçok okula ve profesöre gönderdiği birçok yerde yazılı bilgidir.

Ama dersahane vadiyle okutulmaya çalışılması yalan. Kim kime ücretsiz dersahane vermiş, verir. Bırakın bunları. Bu tür haberlere halkın karnı tok. Az görmedi yalan haberleri ve darbe çığırtkanlıklarını. İsterseniz buraya yüzlerce bu tür yalan haberi ve doğrusunu sereyim...

Eski 14-04-08, 12:33 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Sodir - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.104
Teşekkür etti: 1.183
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:16005
Sodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
incil dagıtılsa gene böyle konusurmuydunuz yoksa malatyadaki gibi onların kafalarınımı keserdiniz?

seve...

omedya mına
Eski 14-04-08, 14:56 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Adir´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
incil dagıtılsa gene böyle konusurmuydunuz yoksa malatyadaki gibi onların kafalarınımı keserdiniz?
Müslüman ülkede kuran dağıtmaktan bahsediyoruz... İncil dağıtsalar tabiki karşı çıkarım...

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Mesaja teşekkür eden:
st4n (15-04-08)
Eski 14-04-08, 15:10 Çevrimdışı   #19
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Dunya capinda buyuk suç islemizler hemen idam edin bunlari

provokatorlerden biktik artik

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Eski 14-04-08, 15:29 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Sodir - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.104
Teşekkür etti: 1.183
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:16005
Sodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Müslüman ülkede kuran dağıtmaktan bahsediyoruz... İncil dağıtsalar tabiki karşı çıkarım...
ozaman hristiyanlarda yasadıkları yerde müslümanların kendi inançlarını yaşayışını engellesin kuran ı yasaklasın camileride kapatsın
kimse buna bişi diyemez o zaman...
onlarda orada islamiyeti yaymaya calısan müslümanları yakalayıp kafalarını kessinler o zaman

seve...

omedya mına
Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (14-04-08)