| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | Merhaba uzun zamandır forumdayım ama ilk kaydoldugumda buraya değide direk İnaç tartışmalarına yazmıştım. Ama Herkesin buraya yazdıgını görünce kıskandım ![]() kimse bana hoşgeldin dememişti ![]() bu yüzen içimdeki yarım kalmış bu taze acıyı buruk acıyı (ne dedim ben be )geçirmek için bi konu açtım bana hoş geldiniz diyin ![]() hamınızı öpüyorum (arkdaşlarımın )ben geldim ![]() ![]() Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | Begonya (08-06-08), bEyAzLi (08-06-08), cicimix (08-06-08), HeLBoY (08-06-08), HeLL's AnGeL (04-06-08), Tuğrul Bey (08-06-08), vivace (08-06-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.744
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Len Deli misin (: Hoşgeldin :p ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Diye Geldin Olm 2le Burdan ![]() |
|
| | #4 |
![]()
Teşekkür etti: 4.702
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:95956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ho$geldin Ama Bo$ Geldin Sanki ![]() Hani Pastalar, Börekler, Cikolar Falan ![]() Geri Gidebilirsin Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: |
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi be ![]() baktm sen varsın dahada kaldım buralarda ![]() gelen benim çikolota isteyen siz siz alın getirin alla alla Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #6 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.813
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:23801 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yenileri hiç sevmem biliyon mu ![]() |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 480
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aa bn sana bi sürü h.q derim yeterkie için buruk oLmasnn... h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q h.q ii forumLar... ![]() ![]() ![]() minik hayaLLerim vaRdı.. uçar kaçar oLduLar.. |
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin diyim bari ![]() baktım da ben de tanşmak için konu açmamışım onun ezikliğini hissettim şimdi ![]() direk girmişim konulara ![]() çok yüzsüz hissettim kendimi biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #10 |
![]()
Teşekkür etti: 18.827
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ferhat ![]() Napıyon yavrum Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mr. Anderson welcome back we missed you |
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o kadar zahmet edip konu açmışsın, hoşgelmiş ol barii...
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #13 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 2.394
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:32478 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | E Hoşgeldin Bari FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8] ![]() > Pozitif Olana Dek Negatifim ! |
|
| | #14 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.174
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:29428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin ![]() ![]() ![]() geç olsun ama güç olmasın konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | heç sen ne yapıyon ![]() ![]() Ben bunu biliyorum bu metrix ![]() ![]() ![]() neyi kaçırdın nerye kaçırdın ingilizcem o kadar ii deel ![]() bana oş geldin dienler oş buldum efem Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #16 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 741
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:8073 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin şizofrenmisin olum sen |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #18 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() ![]() |
ayıp olmasın bende diyim bari hoşgeldinn:d
|
|
| | #19 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.643
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoşgeldin kardeş Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #20 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.887
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:43879 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hosgeldin gelisin Hayirli Ugurlu olsun Cennetlik duygularla cehennem oldun kaldın "Yandım" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |