Konu Seçenekleri
Eski 17-10-06, 16:53 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

E-dana Kedisi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 874
Teşekkür etti: 350
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:731
E-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyor
Soru Gece rüyanızda ne gördünüz?

arkadaşlar şimdi herkes gece rüyasında ne gördüğünü hatırladığı kadarıyla yazacak.ben bugün rüyamda:
kedi gördüm van kdisiydi seviodum birden kara bi kedi yanıma geldi sonra uyandım korktum;

[blink]KEDİSİZ BİR HAYAT OLMAZ OLSUN.........[/blink]
http://img267.imageshack.us/img267/3...sen8po4.th.jpg
Eski 17-10-06, 17:20 Çevrimdışı   #2
Asistan

BİRTANEM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 419
Teşekkür etti: 45
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:626
BİRTANEM ara sıra gören oluyorBİRTANEM ara sıra gören oluyorBİRTANEM ara sıra gören oluyorBİRTANEM ara sıra gören oluyorBİRTANEM ara sıra gören oluyorBİRTANEM ara sıra gören oluyor
gece rüya görmedem keee
Eski 17-10-06, 23:38 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi

alperen - ait Avatar
Genel Mesajlar: 948
Teşekkür etti: 208
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:928
alperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Ben ruyamı burda anlatamayacagım uzgunum..

Eski 17-10-06, 23:40 Çevrimdışı   #4
Doçent

COURAGEUX - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.670
Teşekkür etti: 450
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:6096
COURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ödüller:
Böcek bissürü böcek

Eski 18-10-06, 00:03 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Keşkeşan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.030
Teşekkür etti: 571
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4332
Keşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
ne gördüümü hatırlamamkii ben

↓↓↓↓↓↓↓↓
Eski 14-09-08, 11:56 Çevrimdışı   #6
Stajyer

gurbet_kadini - ait Avatar
Genel Mesajlar: 24
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
gurbet_kadini Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
saclarimin bembeyaz oldugunu gördüm
rüya tabiri: ömrün uzadigini diyor ya herseyin hayirlisi

EY KAYSERİ!.. SENİ SEN OLDUGUN İCİN DEGİL SEN DE SEVDİGİM OLDUGU İCİN SEVDİM...

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et.Çünkü; Aşk sessiz,sevgi dilsizdir...
Eski 14-09-08, 12:00 Çevrimdışı   #7
Stajyer

**mysterious** - ait Avatar
Genel Mesajlar: 61
Teşekkür etti: 6
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:235
**mysterious** ara sıra gören oluyor**mysterious** ara sıra gören oluyor**mysterious** ara sıra gören oluyor
Pek ruyaya benzemıyodu
kabus desem yerıdır
cep telefonum bozuluyodu

—¤є`[¤ ReLaX ¤]´)÷¤—
Eski 14-09-08, 14:44 Çevrimdışı   #8
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.230
Teşekkür etti: 5.467
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:3077
wolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biri
gece uyumadım

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...
Eski 14-09-08, 14:49 Çevrimdışı   #9

Bölümünde uzman

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.365
Teşekkür etti: 2.394
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32478
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Amca Oğluna 3 Kere Şamarı Yapıştırdım Valla

-

FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8]

> Pozitif Olana Dek Negatifim !
Eski 14-09-08, 15:30 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

historical - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.207
Teşekkür etti: 544
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4126
historical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Karmaşığı gördüm

Aşk yalan mı gerçek mi?
Sen söyle hayat...

"yine de sen... "
"ille de sen..."
Mesaja teşekkür eden:
Karmaşık (14-09-08)
Eski 14-09-08, 17:39 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

blacklife - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.169
Teşekkür etti: 1.138
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:3263
blacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
kedilerle savaşıyodum

I curse the day I was born..
to this world !!
Eski 14-09-08, 17:41 Çevrimdışı   #12

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
İki gündür çok fazla kabus görüyorum.
Anlatamam

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 14-09-08, 17:41 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.650
Teşekkür etti: 841
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10823
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
sölemem

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Eski 14-09-08, 18:01 Çevrimdışı   #14
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.274
Teşekkür etti: 1.477
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:10840
_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Ceylanımı gördüm bir sepette kocamıştık yaşlanmış dişlerimiz dökülmüştü ama hala gözleri çok güzeldi

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Mesaja teşekkür eden:
Ladeyna (14-09-08)
Eski 14-09-08, 18:03 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.348
Teşekkür etti: 210
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:2162
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Jessica Albayı gördüm bide sonlara dogru Adriana Lima yı

Recep seni daha ivedikmedik
Dünya gülse sana yok bende mimik !!
Eski 14-09-08, 19:12 Çevrimdışı   #16
Rektör
Kemalistler

SiSin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.074
Teşekkür etti: 3.213
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:35497
SiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Okulumu+arkadaşlarımı gördüm

3-5 insan var Cebime attığım

öLsemde kopamayacağım..
biri de sen misin acaba?
aL sana bir muamma
:]
Eski 14-09-08, 20:56 Çevrimdışı   #17
Cezalı Üye

Bedo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 437
Teşekkür etti: 36
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:4615
Bedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Milyonlarca Hap Gordum Korktum Kalktım (:
Eski 14-09-08, 21:38 Çevrimdışı   #18
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.673
Teşekkür etti: 947
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:9273
Ladeyna herkes hayranLadeyna herkes hayranLadeyna herkes hayranLadeyna herkes hayranLadeyna herkes hayranLadeyna herkes hayranLadeyna herkes hayranLadeyna herkes hayranLadeyna herkes hayranLadeyna herkes hayranLadeyna herkes hayran
Ruhsal Durumum:
ßende ßirini gördüm ßeni ekip ßaşkaSıyLa geziodu

iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır
ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır !
Eski 14-09-08, 23:19 Çevrimdışı   #19
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ayip ama yazamam ((:

Eski 14-09-08, 23:37 Çevrimdışı   #20
Doçent
Huzur Pınarı

gulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.696
Teşekkür etti: 1.275
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11213
gulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmış
tabut gordum

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN

Konu Seçenekleri