Notices

Konu Seçenekleri
Eski 03-09-08, 18:42 Çevrimdışı   #1
Doçent
Düşünürler grubu

gKhNn' - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.575
Teşekkür etti: 1.501
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:14319
gKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Gece YoLcuLarı - SırıLsıkLam

Umarım Beyenirsiniz..

Sen dur hayatımda
Ben çekip gideyim

Beni başka kim böyle severdi
Ne kadar çok ağladın benim yüzümden
Bunca acılara kim sabrederdi

Vazgeçebilir mi insan kendi yüreğinden
Ya ben nasıl vazgeçtim senden

Sırılsıklam olsun günahkar bedenim
Sel olup boğulsam gözyaşlarında

Ama bir şansım olsa keşke son bir isteğim
Uyusam bir gece senin kollarında
Ya da ölsem bu gece senin kollarında

-

Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri..
Zaten seven çeker sevdanın bedelini..

Kar$ıyaka

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic18057_7.gif
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
cicimix (03-09-08), fatmaceylan (04-09-08), n!da (03-09-08), SiSin (03-09-08), suprensesi (03-09-08), Tweety (04-09-08)
Eski 03-09-08, 18:44 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.454
Teşekkür etti: 9.698
RepForum Gücü: 279
Forum Puanı:125360
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ellerine sağlık güzel çalışmalar

4. resim (:
Mesaja teşekkür eden:
gKhNn' (03-09-08)
Eski 03-09-08, 18:49 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu

gKhNn' - ait Avatar
gKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
tşk ederim .

4.resim senn içindi zaten

-

Kar$ıyaka

Mesaja teşekkür eden:
n!da (03-09-08)
Eski 03-09-08, 18:50 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.454
Teşekkür etti: 9.698
RepForum Gücü: 279
Forum Puanı:125360
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ay teşekkür ederim
Mesaja teşekkür eden:
gKhNn' (03-09-08)
Eski 03-09-08, 19:41 Çevrimdışı   #5
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.516
Teşekkür etti: 1.813
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:23801
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bnde 3. resme bayıldım ellerine sağlık hepside çok hoş (:

BüyüLe Beni

Mesaja teşekkür eden:
gKhNn' (03-09-08)
Eski 03-09-08, 20:07 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

Pose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 787
Teşekkür etti: 1.206
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:27735
Pose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
BEYENMEDİM..

Beğendim.. (;

...
..
.

uA Pamukkale

PoseidoN

Galatasaray Terbiyesi..
Mesaja teşekkür eden:
gKhNn' (03-09-08)
Eski 03-09-08, 20:10 Çevrimdışı   #7
Doçent
Düşünürler grubu

gKhNn' - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Pose´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEYENMEDİM..

Beğendim.. (;
hmmm..

sağoL

-

Kar$ıyaka

Eski 03-09-08, 21:05 Çevrimdışı   #8
Rektör
Kemalistler

SiSin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.074
Teşekkür etti: 3.213
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:35497
SiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bensiz bir çalışma ha...Hiç beğenmedim hiiiç

Harika oLmu$ gerçekten eLLerine sağLık 1. 3. ve 4. resimLer ayrı güzeL

3-5 insan var Cebime attığım

öLsemde kopamayacağım..
biri de sen misin acaba?
aL sana bir muamma
:]
Mesaja teşekkür eden:
gKhNn' (03-09-08)
Eski 03-09-08, 21:11 Çevrimdışı   #9
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.982
Teşekkür etti: 707
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
1. ve 4. resimler çok hoşuma gitti(:

emeğine sağlık(:

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 03-09-08, 21:15 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.650
Teşekkür etti: 841
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10823
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
emeğine sağlık abicim güzel olmuş

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Mesaja teşekkür eden:
gKhNn' (03-09-08)
Eski 03-09-08, 22:00 Çevrimdışı   #11

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
eline sağlık
Mesaja teşekkür eden:
gKhNn' (03-09-08)
Eski 03-09-08, 22:03 Çevrimdışı   #12
Asistan

rebel angel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 489
Teşekkür etti: 30
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:822
rebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuş
emeğine ve yüreğine sağlık..

: ) + :( = hayat

şişştt hayat!!! seni her türlü yaşarım farketmez!..

bir umuttu yaşatan insanı
Mesaja teşekkür eden:
gKhNn' (03-09-08)
Eski 03-09-08, 22:25 Çevrimdışı   #13

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.797
Teşekkür etti: 6.130
RepForum Gücü: 197
Forum Puanı:80600
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Çok hoş çalışmalar ellerine emeğine sağlık

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
gKhNn' (03-09-08)
Eski 03-09-08, 22:26 Çevrimdışı   #14
Doçent
Düşünürler grubu

gKhNn' - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ρяєηѕєѕ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bensiz bir çalışma ha...Hiç beğenmedim hiiiç

Harika oLmu$ gerçekten eLLerine sağLık 1. 3. ve 4. resimLer ayrı güzeL
sensız daha rahatım

sen le daha çok çalşma yapcaz canm

-

Kar$ıyaka

Eski 03-09-08, 23:41 Çevrimdışı   #15

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.643
Teşekkür etti: 4.702
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95956
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Güzel Cali$malar Var, Emegine Saglik

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Mesaja teşekkür eden:
gKhNn' (04-09-08)
Eski 03-09-08, 23:42 Çevrimdışı   #16
Doçent
Genç Kuvvet

cicimix - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.354
Teşekkür etti: 5.174
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:29428
cicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
cnm ellerıne sağlık çalışma çok gujelll
ama 4.resımi çok beğendım

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Mesaja teşekkür eden:
gKhNn' (04-09-08)
Eski 04-09-08, 01:47 Çevrimiçi   #17

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ilk resmi çok sevdim (=

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
gKhNn' (04-09-08)
Eski 04-09-08, 16:55 Çevrimdışı   #18
Rektör
Genç Kuvvet

Esrarengizz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.442
Teşekkür etti: 1.471
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:22587
Esrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
yaa niye bu kadar güzel resimler seçiyorsun
Mesaja teşekkür eden:
gKhNn' (04-09-08)
Eski 04-09-08, 17:05 Çevrimdışı   #19
Asistan

fatmaceylan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 196
Teşekkür etti: 137
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:534
fatmaceylan ara sıra gören oluyorfatmaceylan ara sıra gören oluyorfatmaceylan ara sıra gören oluyorfatmaceylan ara sıra gören oluyorfatmaceylan ara sıra gören oluyorfatmaceylan ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
harika bir çalışma olmuş begenmek ne kelime
Mesaja teşekkür eden:
gKhNn' (04-09-08)
Eski 04-09-08, 17:07 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent
Kemalistler

Karmaşık - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.918
Teşekkür etti: 595
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:4452
Karmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
çok güzel olmuş

ßir Deli Remüşe Sevdalandım:

...Gündüzümde gecemdesin...
Mesaja teşekkür eden:
gKhNn' (04-09-08)

Konu Seçenekleri