| |
| |
| Notices |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]() | Gece YoLcuLarı - SırıLsıkLam Umarım Beyenirsiniz..![]() Sen dur hayatımda Ben çekip gideyim ![]() Beni başka kim böyle severdi Ne kadar çok ağladın benim yüzümden Bunca acılara kim sabrederdi ![]() Vazgeçebilir mi insan kendi yüreğinden Ya ben nasıl vazgeçtim senden ![]() Sırılsıklam olsun günahkar bedenim Sel olup boğulsam gözyaşlarında ![]() Ama bir şansım olsa keşke son bir isteğim Uyusam bir gece senin kollarında Ya da ölsem bu gece senin kollarında Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.. Zaten seven çeker sevdanın bedelini.. Kar$ıyaka ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi) | cicimix (03-09-08), fatmaceylan (04-09-08), n!da (03-09-08), SiSin (03-09-08), suprensesi (03-09-08), Tweety (04-09-08) |
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.501
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:14319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tşk ederim . 4.resim senn içindi zaten Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.. Zaten seven çeker sevdanın bedelini.. Kar$ıyaka ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | n!da (03-09-08) |
| | #7 |
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:14319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.. Zaten seven çeker sevdanın bedelini.. Kar$ıyaka ![]() |
|
| | #8 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.213
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:35497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bensiz bir çalışma ha...Hiç beğenmedim hiiiç ![]() Harika oLmu$ gerçekten eLLerine sağLık 1. 3. ve 4. resimLer ayrı güzeL ![]() ![]() 3-5 insan var Cebime attığım öLsemde kopamayacağım.. biri de sen misin acaba? aL sana bir muamma :] |
|
| Mesaja teşekkür eden: | gKhNn' (03-09-08) |
| | #9 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 707
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1. ve 4. resimler çok hoşuma gitti(: emeğine sağlık(: ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 841
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10823 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emeğine sağlık abicim güzel olmuş ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #13 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 6.130
Forum Gücü: 197 Forum Puanı:80600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok hoş çalışmalar ellerine emeğine sağlık Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #14 | |
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:14319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() sen le daha çok çalşma yapcaz canm Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.. Zaten seven çeker sevdanın bedelini.. Kar$ıyaka ![]() | |
|
| | #15 |
![]()
Teşekkür etti: 4.702
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:95956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel Cali$malar Var, Emegine Saglik Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | gKhNn' (04-09-08) |
| | #16 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.174
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:29428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cnm ellerıne sağlık çalışma çok gujelll ![]() ama 4.resımi çok beğendım konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | gKhNn' (04-09-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |