DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Geçen sezonun en ii çıkış yapan oyuncusu kim????
ARDA 10 83,33%
TUNCAY 1 8,33%
ALEX 2 16,67%
YUSUF ŞİMŞEK 0 0%
RİCARDİNHO 0 0%
HAKAN ARIKAN 0 0%
KEZMAN 1 8,33%
WEDERSON 0 0%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 05-01-07, 08:58 Çevrimdışı   #1
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.939
Teşekkür etti: 4.140
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:18119
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
geçen sezonun en ii çıkış yapan oyuncusu kim????

ben kesin bi karar wermekte çoookkk zorlandım bakalım sizin tercihiniz kimden yana olcak

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 05-01-07, 09:05 Çevrimdışı   #2
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.939
Teşekkür etti: 4.140
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:18119
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bence tuncay we arda ikilisi geçen sezonun en kral oyuncularıydı

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 05-01-07, 23:04 Çevrimdışı   #3
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.057
Teşekkür etti: 2.438
RepForum Gücü: 126
Forum Puanı:39872
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kesinlikle Arda
Eski 05-01-07, 23:29 Çevrimdışı   #4
Dekan

KüçükBey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.815
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:1566
KüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuş
Arda tabi yaa!!!

Seni Sevdimde Noldu?
Efes, Telsim Zengin Oldu!

çok yoğunum gelemiyorum buralara...

Konu Seçenekleri