| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçer bunlar, takma kafayı... Avutmak için yaralı kişilere söylenen kalıp söz. Bîlakis unutulmayacağı bilindiği hâlde laf olsun torba dolsun; yaralının gönlü olsun düşüncesiyle söylenen lâkırdı... derin.. ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Bυя¢U (25-06-08) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 618
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
faydasızdır,yalandır.. "Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin! Ve dahi" Kır topraktan çömlekleri zaten tedirgin halim (Ve dahi) Bir benimdir bendim ve bir kendim ortadayım Bitmez derdim bu hal beni yer bitirir bildim… |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.233
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir de şöyle bir söz vardır çocuklarca çok kullanılır yalancının....? David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 333
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen orda ölüp bitersin takma der! bari üzülüyorsun anlıyorum ama zaman herşeyn ilacı fln gbi yaklaş.takma diince hıı doğru ii bari takmıyım sağol kardeş çok yardımcı oldun dememiştr hiçbir insanoğlu... uyuz bir laftır ve her zaman vardır
![]() ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 595
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:4452 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bi insanı o durumda daha da sinrlendiren laftır ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |