Konu Seçenekleri
Eski 23-06-08, 18:53 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Geçer bunlar, takma kafayı...

Avutmak için yaralı kişilere söylenen kalıp söz. Bîlakis unutulmayacağı bilindiği hâlde laf olsun torba dolsun; yaralının gönlü olsun düşüncesiyle söylenen lâkırdı...

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
Bυя¢U (25-06-08)
Eski 25-06-08, 13:21 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Bυя¢U - ait Avatar
Genel Mesajlar: 563
Teşekkür etti: 618
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3943
Bυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
faydasızdır,yalandır..

"Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin! Ve dahi"
Kır topraktan çömlekleri zaten tedirgin halim (Ve dahi)
Bir benimdir bendim ve bir kendim ortadayım
Bitmez derdim bu hal beni yer bitirir bildim…

Eski 25-06-08, 15:07 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.558
Teşekkür etti: 3.233
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7320
HANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmış
bir de şöyle bir söz vardır çocuklarca çok kullanılır
yalancının....?

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Eski 06-08-08, 12:27 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 932
Teşekkür etti: 333
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2429
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
sen orda ölüp bitersin takma der! bari üzülüyorsun anlıyorum ama zaman herşeyn ilacı fln gbi yaklaş.takma diince hıı doğru ii bari takmıyım sağol kardeş çok yardımcı oldun dememiştr hiçbir insanoğlu... uyuz bir laftır ve her zaman vardır

ja wohl!!!yüreğim yangın yeri biliyor musun? gözü arkada kalmak böyle bir şey galiba!

ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...
Eski 06-08-08, 18:10 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Kemalistler

Karmaşık - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.918
Teşekkür etti: 595
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:4452
Karmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
evet bi insanı o durumda daha da sinrlendiren laftır

ßir Deli Remüşe Sevdalandım:

...Gündüzümde gecemdesin...

Konu Seçenekleri