Konu Seçenekleri
Eski 24-12-07, 19:08 Çevrimdışı   #1
Asker
Düşünürler grubu

[R]Redd!1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.811
Teşekkür etti: 3.528
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:14488
[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Geçmiş olsun Red_DeviL

Slm ben red_devil arkadaşıyım kendisi dün akşam geçirdigi kaza sonucu hastaneye kaldırıldı durumunun iyi oldugunu söylendigi ve en geç cuma günü taburcu olucagı söylendi sevenlerine duyurulur..

Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda...

Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam,
doğrulup çoğaldı
ayrılıklar
Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını...
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
ℓєαяѕιση (25-12-07), küçükP€ri (24-12-07), MaruzeLLa (24-12-07), n!da (24-12-07), Snorland (24-12-07)
Eski 24-12-07, 19:11 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.454
Teşekkür etti: 9.698
RepForum Gücü: 279
Forum Puanı:125360
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Geçmiş olsun... Durumunun iyi olduğuna sevindim..

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

`Düş(ün)üyorum...

Bu `maskeli balo...
Ve onun `sahte yüzleri...

Mesaja teşekkür eden:
[R]Redd!1 (24-12-07)
Eski 24-12-07, 19:17 Çevrimdışı   #3
Profesör
Genel Mesajlar: 3.798
Teşekkür etti: 4.747
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35897
MaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
foruma şimdi geldim. bu haberi duyunca şok oldum
büyük geçmiş olsun. durumunun iyi oldugunu bilmek sevindirse de kendisini aramızda görmek beni daha çok rahatlatacaktır.Red_DeviL çok duygusal bir arkadaşımızdır kendisini severim allah acil şifalar versin.
Mesaja teşekkür eden:
[R]Redd!1 (24-12-07)
Eski 24-12-07, 19:18 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genel Mesajlar: 10.077
Teşekkür etti: 8.039
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:97032
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
gecmis olsun yine allah acil sifalar versin
Mesaja teşekkür eden:
[R]Redd!1 (24-12-07)
Eski 24-12-07, 19:19 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

küçükP€ri - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.808
Teşekkür etti: 1.306
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:12619
küçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmış
geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmesi dileğiyle.

eşkiya yüreğime çığ düştü
üşüyorum haa
aç ellerini...

GELDİM
MUTSUZLUĞUMLA
YÜREK SUSUZLUĞUMLA
Mesaja teşekkür eden:
[R]Redd!1 (24-12-07)
Eski 24-12-07, 19:22 Çevrimdışı   #6
Asker
Düşünürler grubu

[R]Redd!1 - ait Avatar
[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
herkese iyi geceler cuma onunla gürüşürsünüz bye

doğrulup çoğaldı
ayrılıklar
Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını...
Mesaja teşekkür eden:
MaruzeLLa (24-12-07)
Eski 24-12-07, 19:32 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

thorn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.983
Teşekkür etti: 1.478
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5999
thorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
kardeşime geçmiş olsun.Allah şifalar versin...
Mesaja teşekkür eden:
[R]Redd!1 (24-12-07)
Eski 25-12-07, 16:25 Çevrimdışı   #8

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23569
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
geçmiş olsun

Mesaja teşekkür eden:
[R]Redd!1 (25-12-07)
Eski 25-12-07, 16:51 Çevrimdışı   #9
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.570
Teşekkür etti: 5.002
RepForum Gücü: 178
Forum Puanı:62520
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
cok cok gecmis olsun durumunun iyi olmasina sevindim....

Yorgun...
Mesaja teşekkür eden:
[R]Redd!1 (25-12-07)
Eski 25-12-07, 18:06 Çevrimdışı   #10

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.254
Teşekkür etti: 3.677
RepForum Gücü: 234
Forum Puanı:95373
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Geçmiş Olsun Allah Acil şifa versin.

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Kış Uykusu
Moduna Hazırlık...

Mesaja teşekkür eden:
[R]Redd!1 (25-12-07)
Eski 25-12-07, 20:04 Çevrimdışı   #11
Asker
Düşünürler grubu

[R]Redd!1 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ben arkadaşıyım yazdıklarınınız ileticem herkeze teşekkür ederim iyi akşamlar.

doğrulup çoğaldı
ayrılıklar
Eski 25-12-07, 20:12 Çevrimdışı   #12
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.145
Teşekkür etti: 7.040
RepForum Gücü: 118
Forum Puanı:38436
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gerçekten çok geçmiş olsun
umarım önemli bişeyi yoktur :(

Cuma görüşürüz, o zamana kadar iyi baksın kendine

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"

Herkese sonsuz teşekkürler....
iyiki hayatımdasınız....(=
Mesaja teşekkür eden:
[R]Redd!1 (25-12-07)
Eski 25-12-07, 22:04 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.439
Teşekkür etti: 4.561
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:88782
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Cok Geçmis Olsun, Allah Korumus..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Mesaja teşekkür eden:
[R]Redd!1 (25-12-07)

Konu Seçenekleri