| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asker Düşünürler grubu ![]() | Geçmiş olsun Red_DeviL
Slm ben red_devil arkadaşıyım kendisi dün akşam geçirdigi kaza sonucu hastaneye kaldırıldı durumunun iyi oldugunu söylendigi ve en geç cuma günü taburcu olucagı söylendi sevenlerine duyurulur.. Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda... Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını... |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.698
Forum Gücü: 279 Forum Puanı:125360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçmiş olsun... Durumunun iyi olduğuna sevindim..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | [R]Redd!1 (24-12-07) |
| | #3 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.747
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | foruma şimdi geldim. bu haberi duyunca şok oldum ![]() büyük geçmiş olsun. durumunun iyi oldugunu bilmek sevindirse de kendisini aramızda görmek beni daha çok rahatlatacaktır.Red_DeviL çok duygusal bir arkadaşımızdır kendisini severim allah acil şifalar versin. |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.306
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:12619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmesi dileğiyle. ![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA |
|
| | #6 |
| Asker Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.528
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:14488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese iyi geceler cuma onunla gürüşürsünüz bye
Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda... Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | MaruzeLLa (24-12-07) |
| | #10 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçmiş Olsun Allah Acil şifa versin. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | [R]Redd!1 (25-12-07) |
| | #11 |
| Asker Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.528
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:14488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben arkadaşıyım yazdıklarınınız ileticem herkeze teşekkür ederim iyi akşamlar.
Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda... Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını... |
|
| | #12 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 7.040
Forum Gücü: 118 Forum Puanı:38436 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gerçekten çok geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur :( Cuma görüşürüz, o zamana kadar iyi baksın kendine ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" Herkese sonsuz teşekkürler.... iyiki hayatımdasınız....(= |
|
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:88782 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cok Geçmis Olsun, Allah Korumus.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |