Konu Seçenekleri
Eski 13-07-07, 11:33 Çevrimdışı   #1
Asistan
Figüranlar

legolas47 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 197
Teşekkür etti: 13
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:515
legolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyor
gecmişe dönme durumunuz olsa değiştirmek istediğiniz ilk şey ne olurdu?

ben gecmişe gidebilseydim şunu kesinlikle yapmazdım dediğiniz bir şey vardır mutlaka..

duanla doğmadımki bedduanla öleyim..
Eski 13-07-07, 11:38 Çevrimdışı   #2
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Düşünüyorumda yok gibi

Konu şualar tarafından (13-07-07 Saat 11:44 ) de değiştirilmiştir..
Eski 13-07-07, 11:44 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
anket olmaması sebebiyle taşındı...

Eski 13-07-07, 11:46 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.703
Teşekkür etti: 1.882
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5687
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
acı werdigim we banada acı weren iki insan we iki olay wardı!önce bunlarla tanısmaz tanıssamda yasadıklarıma yön werrdim!
Eski 13-07-07, 12:22 Çevrimdışı   #5
Asistan
Müzik grubu

nihan_altan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 307
Teşekkür etti: 80
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:96
nihan_altan ara sıra gören oluyor
wll o kdr çok sey warkı hangisini söleyim ilk basta sewdiimi sölediim cocua sölemezdim

bi kuş olup ucacam ama her zaman bi yerim kanayacak onuda sadece sen kanamasını durdurabileceksin
Eski 13-07-07, 12:25 Çevrimdışı   #6
Asistan
Müzik grubu

nihan_altan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 307
Teşekkür etti: 80
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:96
nihan_altan ara sıra gören oluyor
wll o kdr çok sey warkı hangisini söleyim

bi kuş olup ucacam ama her zaman bi yerim kanayacak onuda sadece sen kanamasını durdurabileceksin
Eski 13-07-07, 12:45 Çevrimdışı   #7
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Milyonlar arasindan birinci olmaya calismazdim..

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Eski 13-07-07, 12:46 Çevrimdışı   #8
Rektör
Genel Mesajlar: 10.077
Teşekkür etti: 8.039
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:97032
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
tabiki yaptiyim hatalari ve secimleri ......

bellki simdi bam baska yerde ve sekilde olurdum ;(((
Eski 19-07-07, 00:59 Çevrimdışı   #9
Asistan
Figüranlar

legolas47 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 197
Teşekkür etti: 13
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:515
legolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyor
....

Alıntı:
sawasuar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
anket olmaması sebebiyle taşındı...
muhabbet bölümüne taşıyabilir misiniz acaba bu konu geyik bölümünde olmamış gibi...ilginiz için tşkler...

duanla doğmadımki bedduanla öleyim..

Konu Seçenekleri