| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Figüranlar ![]() | gecmişe dönme durumunuz olsa değiştirmek istediğiniz ilk şey ne olurdu?
ben gecmişe gidebilseydim şunu kesinlikle yapmazdım dediğiniz bir şey vardır mutlaka..
![]() duanla doğmadımki bedduanla öleyim.. |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Düşünüyorumda yok gibi Konu şualar tarafından (13-07-07 Saat 11:44 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anket olmaması sebebiyle taşındı... ![]() |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.882
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
acı werdigim we banada acı weren iki insan we iki olay wardı!önce bunlarla tanısmaz tanıssamda yasadıklarıma yön werrdim!
|
|
| | #5 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 80
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:96 ![]() |
wll o kdr çok sey warkı hangisini söleyim ilk basta sewdiimi sölediim cocua sölemezdim
bi kuş olup ucacam ama her zaman bi yerim kanayacak onuda sadece sen kanamasını durdurabileceksin
|
|
| | #6 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 80
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:96 ![]() |
wll o kdr çok sey warkı hangisini söleyim
bi kuş olup ucacam ama her zaman bi yerim kanayacak onuda sadece sen kanamasını durdurabileceksin
|
|
| | #7 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Milyonlar arasindan birinci olmaya calismazdim..
BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 8.039
Forum Gücü: 233 Forum Puanı:97032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabiki yaptiyim hatalari ve secimleri ...... bellki simdi bam baska yerde ve sekilde olurdum ;((( |
|
| | #9 |
| Asistan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 13
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:515 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | .... muhabbet bölümüne taşıyabilir misiniz acaba bu konu geyik bölümünde olmamış gibi...ilginiz için tşkler...
![]() duanla doğmadımki bedduanla öleyim.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |