Konu Seçenekleri
Eski 02-08-06, 14:32 Çevrimdışı   #1

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.676
Teşekkür etti: 4.108
RepForum Gücü: 56
Forum Puanı:18832
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Geçmişte Biraktiğiniz Izler...:)

Küçük bir köyde imamlık yapan Ahmet,ezanın okunmsıyla namazı kıldırmak üzere caminin yolunu tutar.Yine her zamanki gibi dualarını,ayetlerini okumaya başlar.Ortalık sessiz,herkes Allah aşkıyla duasını ederken Ahmet kendini tutamaz ve yellenir.Herkes kahkahalarla gülmeye başlar.Atılan kahkahalar bütün köye yayılmıştır.Ahmet ne yapacağını bilemez.Utancından yerin dibine giriyor.İnsan içine çıkamıyor.En sonunda tayin istemekten başka çözüm yolu bulamaz.
Aradan uzun seneler geçer.Ahmet içindeki köy özlemini yenemeyerek kendi kendine,"olayı ben bile hatırlamıyorum köydekiler de unutmuştur"der ve kendini köyün yolunda buluverir.
Köye vardığında bir küçük çocukla karşılaşır,onunla koyu bir muhabbete
dalar.
İmam:"Sen kaç yaşındasın evladım?"
Çocuk:"İmam yellendiğinde 3 yaşımdaymışım...."
Eski 02-08-06, 23:00 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

-Mavi boncuk- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 998
Teşekkür etti: 339
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:3985
-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
inanmıyorum çok güseldi..
Eski 03-08-06, 10:40 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent

CosMicuS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.757
Teşekkür etti: 128
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:1233
CosMicuS üç beş tanıdığı olmuşCosMicuS üç beş tanıdığı olmuşCosMicuS üç beş tanıdığı olmuşCosMicuS üç beş tanıdığı olmuşCosMicuS üç beş tanıdığı olmuşCosMicuS üç beş tanıdığı olmuşCosMicuS üç beş tanıdığı olmuşCosMicuS üç beş tanıdığı olmuşCosMicuS üç beş tanıdığı olmuş
efeet güselmiş )

Yere düşünce kırılmayan bir oyuncak gibi
Alıştım ben yuvarlanmaya....

Konu Seçenekleri