| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Geğirmek Bir çok kişi için iğrenç gelen vücüt aktivitesi. Ağızdan alanın besinlerden ötürü oluşan gazın bünyeden büyeye değişen melodik seslerle dışarıya atılmasıdır. Asitli içeceklerden ve yemekten sonra gazın atımı kişiyi rahatlatır, çevreyede ise rahatsızlık vermesiyle meşhurdur. Bazı Hatunlar sizi şoka sokacak türden ses çıkarabilir. Asıl önemlisi ise durduk yere geğirebilmektir iş artık sanatsal bi boyuta taşınmışır çünkü çok az kişide bu özel yetenek vardır. Zımbırtı bilgiler ; Arnavutlukta "asansörlü osuruk" şeklinde bir manada anılmaktaymış bu güzide eylem. ![]() Bazı uzakdoğu kültürlerinde yemeğin beğenildiğinin göstergesi olan davranış... Bizcede :p ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| | #2 |
![]()
Teşekkür etti: 18.827
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Msn de ses kaydı haline getirip, bana yolladığın ses Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.517
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:22613 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oha kınıyorum sadness seni |
|
| | #4 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... | |
|
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | igrenc bir gürültü, hele su ictikten sonra suyun sesi de duyulunca ben kusma moduna geciyorum Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mide bulandırıcı Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #7 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.502
Forum Gücü: 319 Forum Puanı:146879 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | türk erkeklerinin yüzde 80'ninin yaptığı , türk kadınlarınında yüzde 75'nin -ayyyy iğrençin selami şeklinde tepki verdiği insan bünyesinin normal olan durumudur. fekat bazı arkadeşlerimizin fazlasıyla olayı abartıp bununla ilgili yarış yapması çüşünüz ayol denilecek cinstendir.. bu tür irkekler "oha" diyoruz. bakınız sözlük oha efendim öylesini gördümkü yarış yapıyor..öylesini gördümki şarkı söylüyor. insaf el insaf diyorum ve eşrefle kınıyorum opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uzakdoğu kültüründe yemeği beğenenlerin sergilediği davranış. yemeği çook çoook beğenenler ne yaparlar oralarda şimdi merak ediyorum baya. araştırma yapmanın pek bir anlamı yok sanırım... |
|
| | #9 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayrıca bira içtikten sonra milletin önünde abartılarak yapıldıktan sonra bünyeye büyük haz veren eylemdir. severiz, sayarız. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |