| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() |
bilim adamlarının söyleidklerine göre bunların %90 nını türkler bulacakmış ![]() Bitmeyen piknik tüpü Sigara cepli çorap Topuğu basık ayakkabı Köpüklü su musluğu ve şampuan konulan şofben Elektrik sayacı durduracağı Döner pişiren mikrodalga Laf atan korna Minibüs arkasından para uzatmak için şoförün yanına kadar uzanan demir Kurban kesme makinası Basamakta durana çarpmayan otomatik kapı Düğmesine basıldığında ëdu-lu-luuí sesi veren akbil taklidi anahtarlık Ağza takılan ve dişlerle şişe kapağı açmayı kolaylaştıracak açacak Polis kontrolünden 300 metre önce kendiliğinden takılan emniyet kemeri Arada duvaríı olmayan 2 tuvalet kabini Malzemeden çalındığı halde yıkılmayan bina Yolda yürürken bir yerlerin kaşındığını algılayan ve otomatik olarak kaşımaya başlıyan alet Sıcak su ısıtmalı maşrapa Gerektiğinde kırmızı yanabilen yatak odası abajuru Deriye yapışan, suda kaymayı sağlayan deve güreşi mayosu Pembe dizi saatlerini dijital ekranında kayan bulaşık makinaları,buzdolapları Spor tutkunları için tribünlere yeni bir ses, taze bir soluk getiren tezarat eden korna Otomobil severler için meme yapmayan platin Tavana değiştirilebilir duvar kağıdı. Böylece atılan çiğ köfte yapıştığında tavanda iz bırakmayacaktır. Enseye monte edilen otomatik burun karıştırma makinası. Ağza takılan ve dişlerle şişe kapağı açmayı kolaylaştıracak açacak. Halk tipi kaza hasar tespit cihazi. Arabaların üzerinde bulunan bir sensora tutulur, arabalarda kaza sonrası ne kadar hasar olduğunu bildirir Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BigBang (03-09-08) |
| | #2 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.199
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:9801 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bitmeyen piknik tüpü Sigara cepli çorap Malzemeden çalındığı halde yıkılmayan bina Polis kontrolünden 300 metre önce kendiliğinden takılan emniyet kemeri Sıcak su ısıtmalı maşrapa Tavana değiştirilebilir duvar kağıdı. Böylece atılan çiğ köfte yapıştığında tavanda iz bırakmayacaktır. Enseye monte edilen otomatik burun karıştırma makinası. Ağza takılan ve dişlerle şişe kapağı açmayı kolaylaştıracak açacak. süperrrrrr yaaaa ayne güldümmm ![]() Sessizlik, biraz... Umut, gercek... Mucize, icimde... Rabbim, cok sükür... |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 210
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Merakla beklemekdeyiz Dünya gülse sana yok bende mimik !! |
|
| | #4 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 707
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cidden bunların çoğunu icad edebiliriz:p laf atmaya yarayan kornaya koptum(: ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #5 |
| Asker Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 282
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:13943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ağza takılan ve dişlerle şişe kapağı açmayı kolaylaştıracak açacak. bu ne zaman üretilecek :(( Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 10 ARALIK GÜNÜ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #6 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Anneannemin takma dişleri üzerinde deneylere başladım Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist | |
|
| | #7 | |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.199
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:9801 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Sessizlik, biraz... Umut, gercek... Mucize, icimde... Rabbim, cok sükür... | |
|
| | #8 | |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 707
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... Konu vivace tarafından (02-09-08 Saat 22:01 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #9 |
| Asker Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 282
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:13943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
J.Mengele allah razı olsun sabırla bekliyoruz bira neyim açarken dişler eskiyordu Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 10 ARALIK GÜNÜ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (02-09-08) |
| | #10 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht | |
|
| | #11 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 30
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şişştt hayat!!! seni her türlü yaşarım farketmez!.. bir umuttu yaşatan insanı |
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunlar kaç yılında çıkacak acaba HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #13 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.255
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:23520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sigara cepli çorap bunu ben üretcem BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |_SeMPaTi-GiRL _|''|"; ___ |____...______===|'|__|... ] "(@)'(@)***|(@) (@)*****(@) |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |