| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Gelceginizi Plânlar Mısınız ?? | |||
| evet plânlıdır | | 5 | 22,73% |
| hayır plân yapmam | | 7 | 31,82% |
| nasıl eserse öyle yasarım ... | | 10 | 45,45% |
| Oylayanlar: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Antikapitalistler ![]() | Geleceginizi planlar msınz ? (: tam ellerimi bırakmışken.. şimdi boşluktayım,ölecegim derken.. tutbenidüşmeden .. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | alaskalı_eren (24-04-07), sawasuar (23-04-07) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet planlarım ama evdeki hesap hiç bi zaman çarşıya uymuyo yahu ; )
|
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayır sadece geleceğe dair hayaller kurarım ![]() |
|
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Plan yapmayi birakip nasil eserse oyle yasamaya basladim.. Mutlu muyum? Bazen.. Planli yasarkende ayniydi.. Uzun vadede gorcez bakalim iyi bisey mi yaptim kotu bisey mi..
BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 724
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2627 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bnm plan yapmam bşiyi deiştrmio bn yine ne yaşamam gerekiosa onu yasıorm acıkcası ewdeki hesap çarsıya uymuo genelde Yanlışta yapsan doğruda seni sen olduğun için sevdim.. (= |
|
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nası eserse öölee.gününü yaşıcaksın walla yarın nolcaı belli deil İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 284
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1056 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ceza ne demiş; 'GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ GELSİN...' |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 264
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | plan'lar çoğu yerde tutmaz... plan yapmak yerine icraat yapsak daha iyi olacak plan var ama icraat yok !! H a y !!! s e x M a c h i n e !!! ![]() ! ! ! ... Deep'de |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 841
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:22082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | planlasam da çoğu zaman planladığım gibi olmuyor...En iyisi PLANSIZ BİR HAYAT..!! Sadece Sevdim .. . |
|
| | #10 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2. ve 3. aynı bence neyse plan bana göre deil. mesala öss ye hazırlanırken her hafta plan yapardım ama ilk saatine bile uymazdım Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #11 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 81
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:92 ![]() |
kısmen.
|
|
| | #12 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | planlamaya çalışırım.. plan kısımı harikadır ama icraat kısmı biraz kötü..(: . . sustum.. |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.507
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | garantisi olmayan bir şey için plan kurmak ; üzücü sonuçlara neden olabilir !!!o yüzden yaşadığın anın zevkini al !!!çünkü bir plan , bir başka planın bozulmasına neden olabilir !!!yapmak istediğin ne ise onu yap ![]() doğaçlama bir hayat , en güzelidir !!!planlı bir hayat pek süpriz barındırmaz içinde![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | roza (23-04-07) |
| | #14 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.385
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heralde planlıdırrr eer gelecek ıcın planlar yapmıosan yasamanın ne anlamı kalıokıı_?_??
![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 341
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3570 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
durumlar değişiyo. hep istediğini yapmak istersin aslında ama daha ilk dakkadan hatta belki daha doğmadan planla karsıalsırsın kendi adını bile baskası koyar !! hadi eyvallah dedin 7 yasında okul sora bilmem kaç yıl zorunlu sora öss si bilmem nesi hepsi plan alman saatleri gibi ![]() demek istediğim hayatın kendi plân sen ister uyar oyun oynarsın ister mızmızlık yapıp oyundan atılırsın !! ... beynimde ki dünyada; tüm kuvvetler toplanmış deniz yeşili renklere saldırmaya kalbimdekinde ise; karşı koymak için küçük çapta yürekli askerler... ... ... Alican DEMİR |
|
| Mesaja teşekkür eden: | troçki (23-04-07) |
| | #16 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.507
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
evet maalesef öyle ![]() ..haklısın !!kurallarını başkasının koyduğu bir oyunu oynamak zorunda kalıyoruz bütün hayatımız boyunca !!!!kendi düşüncelerini söylediğin zaman da , dışlanan sen oluyorsun !! | |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.856
Forum Gücü: 171 Forum Puanı:69439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en fazla günlük haftalık planlar yaparım fazlasını yaptığım zaman olmuyo nedense (: . Afra tafra off pofff (: |
|
| | #18 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne planı yaaa ben plan yapmaya kalksamhayatım karma karışık olur sonra ayıkla pirincin taşını............. ![]() ![]() |
|
| | #19 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 34
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:30 ![]() |
plan yap geleceğin için uğraş ki yaşama gayen olsn gelişine yaşamak yaşamı ziyan etmektir bnce kastettiğim şey öss çalışma planı falan değil tabiki de ama gelecek için plan kurmak gerek planladığın gelecek için de mücadele et ki elde ettiğinde kıymetini bil...
|
|
| | #20 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.140
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
spor hariç hiç bi konuda plan yapmakla ugraşmam
"bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |