| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | Gelin Benim Olacak / Made of Honor Gelin Benim Olacak ![]() Gelin Benim Olacak / Made of Honor Yönetmen: Paul Weiland Oyuncular: Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Kevin McKidd, Kadeem Hardison, Chris Messina, Richmond Arquette, Busy Philipps, Whitney Cummings, Emily Nelson, Kathleen Quinlan, Selma Stern, Sydney Pollack Senaryo: Adam Sztykiel, Deborah Kaplan, Harry Elfont Hikaye: Adam Sztykiel Türü: Romantik komedi Yapım: 2008 ABD-İngiltere yapımı Süre: 101 dk. imdb notu: 5,1/10 Gösterim Tarihi: 20 Haziran 2008 (WB) ![]() Tom Bailey, gerçek aşkının çok yakınında olduğunu anladığında herşey çok geçtir… Çünkü her zaman yanında olan en iyi arkadaşı Hannah, İskoçlu bir gençle nişanlanmıştır… Ancak, her şey bitmemiştir, evlenmek üzere olan Hannah’yı elde etmek için Tom gelinin nedimesi bile olmaya çoktan razıdır… Yönetmenliğini Paul Weiland’ın üstlendiği Made of Honor / Gelin Benim Olacak, romantik komediden hoşlananların seveceği bir film… Patrick Dempsey ve Michelle Monaghan filmin başrol oyuncuları… 20 Haziran 2008’de gösterimde… Karizmatik, yakışıklı ve çapkın bir adam olan Tom (Patrick Dempsey), hayatının ayrılmaz bir parçası ve en iyi arkadaşı olan tatlı Hannah’ya (Michelle Monaghan) her zaman güvenebileceğini bilmektedir. Hannah bir iş gezisi için altı haftalığına İskoçya’ya gidinceye kadar her şey mükemmeldir. İşte tam bu noktada Tom, onun yokluğunda hayatının ne kadar boş olduğunu anlar ve kararını verir; Hannah’ya evlenme teklifi edecektir… Ne var ki, Hannah geri döndüğünde, yakışıklı ve zengin bir İskoçla nişanlandığını ve oraya yerleşmeyi planladığını öğrenir ve şaşkına döner. Hannah, kendisinden baş nedimesi olmasını isteyince, istemeye istemeye bu rolü üstlenmeyi kabul eder… Artık tek şansı nedime olarak İskoçya’ya gitmek, Hannah’ya aşkını açıklamak ve çok geç olmadan İskoçyalı’yı saf dışı ederek bu düğünü iptal ettirmektir. ![]() ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | MissCrow (20-06-08) |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:1943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dun gittim fena diildi ama cokta iyi diildi. klasik bi romantik komedi... кιzιм кυzυм gєℓισσσ!! 20 кαѕιм... ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |