Konu Seçenekleri
Eski 03-10-06, 06:07 Çevrimdışı   #1
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.413
Teşekkür etti: 5.239
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:103098
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Gelincik

Uzaklarda bir köyde, kocasi, çocugu dogmadan ölmüs, tek basina yasayan hamile bir kadin kendisine arkadas olmasi açisindan dagda yarali olarak buldugu bir gelincigi evinde beslemeye baslar. Gelincik kadinin yanindan bir an bile ayrilmaz. Her ne kadar evcil bir hayvan olmasa da, oldukça uysallasir.
Bir kaç ay sonra kadinin çocugu dogar. Tek basina tüm zorluklara gögüs germek ve yavrusuna bakmak zorundadir. Günler geçer ve kadin bir gün bir kaç dakikaligina da olsa evden ayrilmak ve yavrusunu evde birakmak zorunda kalir...Gelincikle bebek evde yalniz kalmislardir.
Aradan biraz zaman geçer ve anne eve gelir. Gelincigi ve kanli agzini görür. Anne çildirmisçasina gelincige saldirir ve oracikta öldürür hayvani.
Tam o sirada içerdeki odadan bir bebek sesi duyulur. Anne odaya yönelir... Ve odada besigi, besigin içindeki bebegi ve bebegin yaninda duran parçalanmis bir yilani görür...
Einstein'in söyledigi rivayet edilen bir söz var:
"Insanlardaki önyargiyi parçalamak benim atomu parçalamamdan çok daha zor"
Önyargısız günler geçirmeniz umuduyla
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
haSAGO (06-10-06), RedStreak (12-10-06), scabiyersto (12-10-06)
Eski 04-10-06, 00:33 Çevrimdışı   #2
Doçent

lose control - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.413
Teşekkür etti: 187
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:4837
lose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler biri
alıntı olduğu için taşıdım..

Önce 'VAZGEÇTİM DÜNYADAN' Dedi.
Sonra da 'YENİDEN DOĞUP GELSEM'...
'OYUNUN SONU' Gelir,
'PERDELER' Kapanır Ama Onu Anlatmak Bitmez...
Keşke 'KELİMELER YETSE'...
Eski 04-10-06, 21:38 Çevrimiçi   #3
Rektör
Kemalistler

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.802
Teşekkür etti: 1.255
RepForum Gücü: 79
Forum Puanı:23520
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çok güzelmiş bu yaaaa

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 06-10-06, 16:17 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Spor grubu

haSAGO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 796
Teşekkür etti: 428
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:383
haSAGO ara sıra gören oluyorhaSAGO ara sıra gören oluyorhaSAGO ara sıra gören oluyorhaSAGO ara sıra gören oluyor
yazik haywana ya

BENİ BİRAKİN KENDİ HALİME COK BİTKİN WEDE YORGUNUM TERAPİ ORDULARİNİZİ GERİ CEKİN ARTIK
Eski 06-10-06, 16:18 Çevrimdışı   #5
Stajyer

no_fear_1767 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 94
Teşekkür etti: 31
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:22
no_fear_1767 Herkese mesafeli
manyak bişi bide ben öle bişi duydum ama onla alakası yok ama yazsam çok uzun sürer
Eski 06-10-06, 17:33 Çevrimdışı   #6
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.413
Teşekkür etti: 5.239
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:103098
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
no_fear_1767´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
manyak bişi bide ben öle bişi duydum ama onla alakası yok ama yazsam çok uzun sürer
Olsun sen yaz Uzun diye üşenmez yazarsan biz uzun diye üşenmez okuruz
Eski 12-10-06, 15:44 Çevrimdışı   #7
Rektör
Genel Mesajlar: 7.682
Teşekkür etti: 1.443
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:23828
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çok üzüldüm yazık haywana ağzı dili yok ki anlatsın o kadına ama kadının allah .......... versin

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Konu Seçenekleri