DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Gelmiş Geçmiş En Güzel Türk Filmi Sizce Hangisi.. ?
Eşkiya 6 17,14%
Babam ve Oğlum 17 48,57%
Yılanların Öcü 0 0%
Gora 4 11,43%
Işıklar Sönmesin 0 0%
Takva 0 0%
Susuz Yaz 0 0%
Duvara Karşı 0 0%
Duvar 2 5,71%
İlk Aşk 0 0%
Mustafa Hakkında Herşey 2 5,71%
Masumiyet 0 0%
Gemide 0 0%
Hayatımın Kadınısın 0 0%
Diğerleri 4 11,43%
Oylayanlar: 35. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 28-08-07, 19:37 Çevrimdışı   #1
Profesör
Genel Mesajlar: 3.683
Teşekkür etti: 3.112
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36862
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Gelmiş Geçmiş En Güzel Türk Filmi Sizce Hangisi.. ?

bence eşkiya....ya sizce
Eski 29-08-07, 23:32 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.107
Teşekkür etti: 3.349
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:35874
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
mustafa hakkında her şey diorum(:

MmMmMmMmMmMmm...!

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
гєรรђ๏t (01-09-07), pavel (29-08-07)
Eski 29-08-07, 23:35 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Eşkiya diyorum
Mesaja teşekkür eden:
pavel (29-08-07)
Eski 29-08-07, 23:38 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

IRMAK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 595
Teşekkür etti: 968
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5407
IRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
__duvar__

gittim hayaller yandı kül yok,duman yok hiç bişey yok
burda bahar yok burası kış güneş hiç doğmayacak...
Mesaja teşekkür eden:
pavel (29-08-07)
Eski 29-08-07, 23:39 Çevrimdışı   #5
Grup Lideri
Spor grubu

ThE AdMiRaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.833
Teşekkür etti: 1.509
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:8658
ThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
tabikide diğer bunlar çok iddialı filmler değil türk tarihinde...

By_Blok

!
!
!
ThE AdMiRaL
Eski 29-08-07, 23:41 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Babam ve Oğlum.
Mesaja teşekkür eden:
pavel (29-08-07)
Eski 29-08-07, 23:42 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
By_Blok´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tabikide diğer bunlar çok iddialı filmler değil türk tarihinde...
Örneklendirsene iddian pek bi terste...
Mesaja teşekkür eden:
pavel (29-08-07)
Eski 29-08-07, 23:48 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
en kötüsü takva

en iyisi Babam ve Oğlum
Mesaja teşekkür eden:
pavel (29-08-07)
Eski 29-08-07, 23:49 Çevrimdışı   #9
Stajyer

angedu27 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 103
Teşekkür etti: 330
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:130
angedu27 ara sıra gören oluyorangedu27 ara sıra gören oluyor
bence babam ve oglum
Mesaja teşekkür eden:
pavel (29-08-07)
Eski 29-08-07, 23:54 Çevrimdışı   #10
Grup Lideri
Spor grubu

ThE AdMiRaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.833
Teşekkür etti: 1.509
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:8658
ThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
birkartal´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Örneklendirsene iddian pek bi terste...
terslikten ziyade tepkim , eskilerden hiç film ismi yok ,90 öncesi bi film adı yok eklemeye kalkarsam çok kısacası" diğer"

By_Blok

!
!
!
ThE AdMiRaL
Eski 29-08-07, 23:54 Çevrimdışı   #11

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.292
Teşekkür etti: 18.827
RepForum Gücü: 219
Forum Puanı:90338
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Uçurtmayı Vurmasınlar

Ama içinde Şener Şen'in olduğu her filmi çok seviyorum.
Babam ve Oğlum da çok çok iyiydi.

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
delkray (30-08-07), pavel (30-08-07)
Eski 29-08-07, 23:58 Çevrimdışı   #12
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.618
Teşekkür etti: 1.489
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:21181
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Babam ve Oğlum

.

.
Mesaja teşekkür eden:
pavel (30-08-07)
Eski 29-08-07, 23:59 Çevrimdışı   #13
Profesör
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
By_Blok´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
terslikten ziyade tepkim , eskilerden hiç film ismi yok ,90 öncesi bi film adı yok eklemeye kalkarsam çok kısacası" diğer"
e en sevdiğin film ne 90 lardan ozaman..
Eski 30-08-07, 00:01 Çevrimdışı   #14

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.292
Teşekkür etti: 18.827
RepForum Gücü: 219
Forum Puanı:90338
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Tarık Akan ve Halit Akçatepe'nin oynadıkları bir film vardı, Canım Kardeşim.
O film de hala boğazımı yakar izlerken, harikadır.

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Itouch (30-08-07), SerseriKursun (30-08-07)
Eski 30-08-07, 00:02 Çevrimdışı   #15
Dekan
Figüranlar

SerseriKursun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.230
Teşekkür etti: 4.092
RepForum Gücü: 61
Forum Puanı:18524
SerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Karpuz Kabugundan Gemiler yapmak ve Gemide

Standin' on your mama's porch
You told me that you'd wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life
Back in the summer of '69

Bryan Adams - Summer Of '69

Mesaja teşekkür eden:
pavel (30-08-07)
Eski 30-08-07, 00:06 Çevrimdışı   #16
Doçent

DoĞuŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.218
Teşekkür etti: 1.548
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:17537
DoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Babam ve oğlum..

пьяный
'' Ölüm Bize Tutsak Biz Sevdana Karşıyakam ''
Mesaja teşekkür eden:
pavel (30-08-07)
Eski 30-08-07, 00:06 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent

maRia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.937
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3424
maRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler biri
begengidim birçok film war aslında ama
burdakilerden kesinlikle babam ve oğlum
(ağladığım nadir filmlerden)

MaRia MaRia ; she reminds me of a west side story...
Mesaja teşekkür eden:
pavel (30-08-07)
Eski 30-08-07, 00:12 Çevrimdışı   #18
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Her eserde çok emek olduğunu düşünüyorum.Ama film izlerken gülmek isterim şahsen komedi filmlerini sevdiğim için sanırım.O yüzden GORA dedim

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 30-08-07, 00:23 Çevrimdışı   #19
Profesör
unutmuşum birde tarık akanla fikret hakanın arkadaşım muhteşemdi...
Mesaja teşekkür eden:
SerseriKursun (30-08-07)
Eski 30-08-07, 00:32 Çevrimdışı   #20
Cezalı Üye
Ödüller:
Alıntı:
pavel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
unutmuşum birde tarık akanla fikret hakanın arkadaşım muhteşemdi...

o yogunlukta duygusallaşabilen çok film var

Konu Seçenekleri