DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 30-12-07, 11:26 Çevrimdışı   #1
Asistan

Dark Soul - ait Avatar
Genel Mesajlar: 316
Teşekkür etti: 61
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1083
Dark Soul üç beş tanıdığı olmuşDark Soul üç beş tanıdığı olmuşDark Soul üç beş tanıdığı olmuşDark Soul üç beş tanıdığı olmuşDark Soul üç beş tanıdığı olmuşDark Soul üç beş tanıdığı olmuşDark Soul üç beş tanıdığı olmuşDark Soul üç beş tanıdığı olmuş
Gelmiş geçmiş en iyi metal grubu sizce hangi grup

Gelmiş geçmiş en iyi metal grubu sizce hangi grup
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
slayer86 (04-01-08), spirit (05-01-08), tragonya (20-01-08)
Eski 02-01-08, 10:19 Çevrimdışı   #2
Cezalı Üye
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 180
Teşekkür etti: 662
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:492
saroth ara sıra gören oluyorsaroth ara sıra gören oluyorsaroth ara sıra gören oluyorsaroth ara sıra gören oluyorsaroth ara sıra gören oluyor
burzum ve uaral
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
bLaCk_jaCkaL (04-01-08), tragonya (20-01-08)
Eski 02-01-08, 17:10 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

S.M.U.R.F - ait Avatar
Genel Mesajlar: 897
Teşekkür etti: 470
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1024
S.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Metallica yani
Eski 02-01-08, 21:08 Çevrimdışı   #4
Cezalı Üye

weekend warrior - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.746
Teşekkür etti: 171
Forum Puanı:2883
weekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyor
henüz kurulmamış gruptur.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
radikal (05-01-08), Zerdüşt. (19-06-08)
Eski 02-01-08, 21:17 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.785
Teşekkür etti: 1.843
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:25438
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sınırlandıramam ki ama şöyle durup bi düşündüğümde Manowar, Judas Priest, Black Sabbath gibisi gelmedi henüz ama daha ilerde neler olur bilemem..

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Mesaja teşekkür eden:
tragonya (20-01-08)
Eski 02-01-08, 23:38 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.749
Teşekkür etti: 3.078
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:53551
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tabiki her rockseverin gönlünde bir grup vardır..Zaten öne çıkan bu grupların kim oldukları belli..Ben bir rock sever olarak hangi grup rock müziğine katkı sağlamış geniş kitlelerce sevilmesini sağlamış ona bakarım..Led Zeppelin eşsiz besteleriyle Heavy Metal'e ilham olmuş en büyük gruptur bence..Heavy Metal grubu olarak bildiğimiz Iron Maiden ve Scorpions zamanın ötesinde bir tarz yakalayarak gençlerin heavy metale gönül vermesini sağlamışlardır..Metallica heavy metali tarzlarına yönlendirmede kilometre taşı olmuş teknik olarak temiz sounduyla tabiri caizse "kaymak" gibi bir tarz yakalamıştır..Judast Priest,Deep Purple,White Snake,Rainbow,Accept,Halloween benim şahsen dinlemekten her dem zevk aldığım gruplardır..

Birisine Verdiğiniz Değeri
Göstermenin En Güzel Yolu Ona
Vakit Ayırmaktır...
Mesaja teşekkür eden:
korach (04-01-08)
Eski 03-01-08, 13:39 Çevrimdışı   #7
Stajyer

mvovh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 124
Teşekkür etti: 265
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:471
mvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyor
Metal çok dinlemem bi kaç grup var sevdiğim bunların başında da PANTERA geliyor
Çok büyük zevkle dinliyorum...

Ne Açlık, Ne de Aç Gözlülük...
Çok mu imkansız?
Eski 04-01-08, 03:00 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

katharsis - ait Avatar
Genel Mesajlar: 591
Teşekkür etti: 956
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1079
katharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
death pink floyd

Hoşçakal..
Eski 04-01-08, 12:56 Çevrimdışı   #9
Stajyer
Müzik grubu

isofb4126 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 85
Teşekkür etti: 83
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:131
isofb4126 ara sıra gören oluyorisofb4126 ara sıra gören oluyor
Ozzy(Black Sabbath) gerçekten en iyisi diyebilirim ama Metallica, Iron Maiden, Megadeth falan tabiki efsane olmuştur özellikle Megadeth en beğendiğim bir başka grup. .

I forget myself
Eski 04-01-08, 12:57 Çevrimdışı   #10
Asistan

punkthepump - ait Avatar
Genel Mesajlar: 348
Teşekkür etti: 49
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:692
punkthepump ara sıra gören oluyorpunkthepump ara sıra gören oluyorpunkthepump ara sıra gören oluyorpunkthepump ara sıra gören oluyorpunkthepump ara sıra gören oluyorpunkthepump ara sıra gören oluyor
Dream Theater!

Az kaldı , biliyorum ...

Sen ;
Uykumda bölenim,
Kalbimde çarpanım,
Yaşamımda artı anlam,
Mutluluğumda eksilmeyenimsin
Mesaja teşekkür eden:
MissCrow (16-01-08)
Eski 04-01-08, 21:08 Çevrimdışı   #11
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Metallica ( çünkü metalden anlamayan bile namını duymuştur. ) Onun dışında Judas Priest-Manowar-Opeth ve dahası... Gelecek için ise Trivium tercihimdir.

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 04-01-08, 22:02 Çevrimdışı   #12
Stajyer
Müzik grubu

TestamenT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 28
Teşekkür etti: 16
Forum Puanı:337
TestamenT ara sıra gören oluyorTestamenT ara sıra gören oluyorTestamenT ara sıra gören oluyorTestamenT ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bence kisisel dusunceler ve gercekler olarak 2 kisma ayrilmali..

Metal Gods secilen Judas Priest tabii ki En iyi grup olarak degerlendirilebilir..
Kendi kafamdaki grubum Iron Maiden'dan yana olacaktir..
82 den bugune..

Nick : gandalfwhite
LeveL : 80 %05.XX Time To PK
Np : 6xx.xxx
Clan : Philadelphia ((Sometimes Founder Sometimes Member))
Server : Olympia
Race : Human
Char : Mage

and gandalfwhite has left ko
Eski 04-01-08, 23:48 Çevrimdışı   #13
Asistan
Müzik grubu

bLaCk_jaCkaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 491
Teşekkür etti: 115
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1127
bLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Henüz kurulmamıştır diyeni kınarım..
Her türün bir şanı vardır
Ben heavy metalde 1 numara olarak Iron Maiden ve Black Sabath'ı görüyorum
Black metal'de tabiki çok isim var 1 numara kriterinde öncelikle her yerde övdüğüm ve övmeye devam edeceğim nadide şahsin tek kişilik dev adam ve müzik azmiyle istatiski bilgileri alt üst eden hayatının baharını hapiste çürüyen büyük kişilik büyük ustad ve benimde kendisine idol dediğim Burzum yanı sıra felsefesiyle onu takip eden Nargaroth bunlarında yanı sıra her ne kadar kişiliklerinide sevmesemde ilk MayheM ardı sıra Immortal,Gorgoroth ve Marduk 1 numaradır...

Tek Millet Tek Devlet Tek bayrak Tek Dil
Türkiye Türk'lerindir
Ne mutlu Türk'üm diyene
Eski 04-01-08, 23:50 Çevrimdışı   #14
Asistan
Müzik grubu

bLaCk_jaCkaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 491
Teşekkür etti: 115
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1127
bLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
mvovh´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Metal çok dinlemem bi kaç grup var sevdiğim bunların başında da PANTERA geliyor
Çok büyük zevkle dinliyorum...
Pantera'yı bende çok severdim.
Çok yazık oldu...

Tek Millet Tek Devlet Tek bayrak Tek Dil
Türkiye Türk'lerindir
Ne mutlu Türk'üm diyene
Eski 11-01-08, 17:28 Çevrimdışı   #15
Asistan
Müzik grubu

iced earth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 336
Teşekkür etti: 19
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:719
iced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyor
Black Sabbath , iron maden , opeth , iced earth

giden gider kalan kalır
ölen bilir hayat nedir...
Eski 18-01-08, 06:31 Çevrimdışı   #16
Öğrenci
Müzik grubu

emrepentagram - ait Avatar
Genel Mesajlar: 15
Teşekkür etti: 0
Forum Puanı:1
emrepentagram Herkese mesafeli
tabii ki rezonans
Eski 20-01-08, 00:49 Çevrimdışı   #17
Öğrenci
Spor grubu
Genel Mesajlar: 4
Teşekkür etti: 0
Forum Puanı:4
brucelee01 Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
cob metallica iron maiden iced earth in flames megadeth evanescance korn
Eski 20-01-08, 11:13 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.703
Teşekkür etti: 1.882
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5687
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
iron maiden,megadeth,judas priest,metallica,manowar,slayer gibi metal dewlerinin bile örnek aldıgı we arkalarından geldikleri tek bir grup wardır o da black sabbathdır!
daha sonra burzum we system of a down gelir benim için!

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM
HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA
BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM...

Konu tragonya tarafından (20-01-08 Saat 11:38 ) de değiştirilmiştir..
Eski 20-01-08, 16:23 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Müzik grubu

Mes-uT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 922
Teşekkür etti: 230
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1082
Mes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuş
pantera, black sabbath, metallica ayırt etmek çok zor

Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım
Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım
Belki de bir son dakika fotoğrafı olup
Duvarlarına asıldım
Gerçek olan tek şey vardı
Hüzünlü bir öyküde
Yanlış bir adrese postalanmıştım ben
Eski 20-01-08, 18:57 Çevrimdışı   #20
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.510
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
KoЯn
İron maiden
Metallica
Disturbed
Linkin Park

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht

Konu Seçenekleri