| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Cezalı Üye Antikapitalistler
Teşekkür etti: 662
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
burzum ve uaral
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | bLaCk_jaCkaL (04-01-08), tragonya (20-01-08) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 470
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1024 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Metallica yani |
|
| | #5 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.843
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:25438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sınırlandıramam ki ama şöyle durup bi düşündüğümde Manowar, Judas Priest, Black Sabbath gibisi gelmedi henüz ama daha ilerde neler olur bilemem.. Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| Mesaja teşekkür eden: | tragonya (20-01-08) |
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.078
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:53551 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiki her rockseverin gönlünde bir grup vardır..Zaten öne çıkan bu grupların kim oldukları belli..Ben bir rock sever olarak hangi grup rock müziğine katkı sağlamış geniş kitlelerce sevilmesini sağlamış ona bakarım..Led Zeppelin eşsiz besteleriyle Heavy Metal'e ilham olmuş en büyük gruptur bence..Heavy Metal grubu olarak bildiğimiz Iron Maiden ve Scorpions zamanın ötesinde bir tarz yakalayarak gençlerin heavy metale gönül vermesini sağlamışlardır..Metallica heavy metali tarzlarına yönlendirmede kilometre taşı olmuş teknik olarak temiz sounduyla tabiri caizse "kaymak" gibi bir tarz yakalamıştır..Judast Priest,Deep Purple,White Snake,Rainbow,Accept,Halloween benim şahsen dinlemekten her dem zevk aldığım gruplardır..
Birisine Verdiğiniz Değeri Göstermenin En Güzel Yolu Ona Vakit Ayırmaktır... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | korach (04-01-08) |
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 265
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Metal çok dinlemem bi kaç grup var sevdiğim bunların başında da PANTERA geliyor Çok büyük zevkle dinliyorum... Ne Açlık, Ne de Aç Gözlülük... Çok mu imkansız? ![]() |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 956
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
death pink floyd
|
|
| | #9 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 83
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:131 ![]() ![]() |
Ozzy(Black Sabbath) gerçekten en iyisi diyebilirim ama Metallica, Iron Maiden, Megadeth falan tabiki efsane olmuştur özellikle Megadeth en beğendiğim bir başka grup. .
I forget myself |
|
| | #11 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Metallica ( çünkü metalden anlamayan bile namını duymuştur. ) Onun dışında Judas Priest-Manowar-Opeth ve dahası... Gelecek için ise Trivium tercihimdir. düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #12 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 16
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence kisisel dusunceler ve gercekler olarak 2 kisma ayrilmali.. Metal Gods secilen Judas Priest tabii ki En iyi grup olarak degerlendirilebilir.. Kendi kafamdaki grubum Iron Maiden'dan yana olacaktir.. 82 den bugune.. Nick : gandalfwhite LeveL : 80 %05.XX Time To PK Np : 6xx.xxx Clan : Philadelphia ((Sometimes Founder Sometimes Member)) Server : Olympia Race : Human Char : Mage and gandalfwhite has left ko |
|
| | #13 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 115
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Henüz kurulmamıştır diyeni kınarım.. ![]() Her türün bir şanı vardır Ben heavy metalde 1 numara olarak Iron Maiden ve Black Sabath'ı görüyorum Black metal'de tabiki çok isim var 1 numara kriterinde öncelikle her yerde övdüğüm ve övmeye devam edeceğim nadide şahsin tek kişilik dev adam ve müzik azmiyle istatiski bilgileri alt üst eden hayatının baharını hapiste çürüyen büyük kişilik büyük ustad ve benimde kendisine idol dediğim Burzum yanı sıra felsefesiyle onu takip eden Nargaroth bunlarında yanı sıra her ne kadar kişiliklerinide sevmesemde ilk MayheM ardı sıra Immortal,Gorgoroth ve Marduk 1 numaradır... Türkiye Türk'lerindir Ne mutlu Türk'üm diyene |
|
| | #14 | |
Teşekkür etti: 115
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Çok yazık oldu... Türkiye Türk'lerindir Ne mutlu Türk'üm diyene | |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:719 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Black Sabbath , iron maden , opeth , iced earth
ölen bilir hayat nedir... |
|
| | #16 |
| Öğrenci Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
tabii ki rezonans
|
|
| | #17 |
| Öğrenci Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4 ![]() ![]() |
cob metallica iron maiden iced earth in flames megadeth evanescance korn
|
|
| | #18 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.882
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iron maiden,megadeth,judas priest,metallica,manowar,slayer gibi metal dewlerinin bile örnek aldıgı we arkalarından geldikleri tek bir grup wardır o da black sabbathdır! daha sonra burzum we system of a down gelir benim için! YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... Konu tragonya tarafından (20-01-08 Saat 11:38 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pantera, black sabbath, metallica ayırt etmek çok zor Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| | #20 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KoЯn İron maiden Metallica Disturbed Linkin Park Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |