| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Gelmiş Geçmiş En İyi Türk Forvet? | |||
| Metin Oktay | | 2 | 12,50% |
| Hakan Şükür | | 5 | 31,25% |
| Tanju Çolak | | 6 | 37,50% |
| Rıdvan Dilmen | | 1 | 6,25% |
| Aykut Kocaman | | 0 | 0% |
| Nihat Kahveci | | 1 | 6,25% |
| Hami Mandıralı | | 0 | 0% |
| İlhan Mansız | | 0 | 0% |
| Diğer(belirtiniz) | | 1 | 6,25% |
| Oylayanlar: 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Gelmiş Geçmiş En İyi Türk Forvet?
Gelmiş Geçmiş En İyi Türk Forvet?
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence NIhat
Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:88782 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tanju Colak.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #4 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.879
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:21075 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:27619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İLhan mansızmı ![]() Puhahahahah Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Metin Oktay Taçsız kral Azmı deldik fileleri Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Metin Oktay ve Hakan Şükür...
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #8 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.275
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hakan sukur
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #9 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanju Çolak
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #10 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 897
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:9701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tanju çoLak diyommm Sadece Susmak İstiyorum |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanju dicektim diger e bastim (:
|
|
| | #12 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Turkiye liglerinin en iyi golculeri bu 3 isim bence digerleride golcu ama rekortmen degil ha Nihati Kahveciyi ayri tutuyorum cunki o avrupadaki en iyi golcumuz ((: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |