Konu Seçenekleri
Eski 29-01-08, 23:20 Çevrimdışı   #1
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.413
Teşekkür etti: 5.239
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:103098
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Gelmiş Geçmiş En Korkulan Ordular

Mesaja teşekkür eden: (16 Kişi)
нѕуη (29-01-08), тσρяαк (30-01-08), ∂ĩяєŋ¢ (30-01-08), A.BuğrA (30-01-08), ArKaNtoS (31-01-08), CnRaLpEr (29-01-08), Dabiii_CI (05-02-08), HaZaL (30-01-08), Kayıp_Şair (30-01-08), machine (01-02-08), maviduss (30-01-08), Snorland (29-01-08), Virane (30-01-08), YaGMuR_CiNi (29-01-08), İnCi ÇiÇéKi (06-02-08), ~C@dY~ (30-01-08)
Eski 29-01-08, 23:22 Çevrimdışı   #2
Rektör
Genel Mesajlar: 9.179
Teşekkür etti: 15.459
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:93162
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bordobereliler gururumuz..

tesekkurler And ...
Mesaja teşekkür eden:
And (29-01-08)
Eski 29-01-08, 23:23 Çevrimdışı   #3
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.316
Teşekkür etti: 15.228
RepForum Gücü: 224
Forum Puanı:91132
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Moğolların ne felaket bir ordu olduğunu bilirim. Yalnız Moğolların korkulan yanı; Suçlu suçsuz, Kadın çocuk vs. demeden yağmalayarak katletmeleridir.

Teşekkür ederim paylaşım için.
Mesaja teşekkür eden:
And (29-01-08)
Eski 29-01-08, 23:25 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 712
Teşekkür etti: 77
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:13674
F. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmış
Bilgi için teşekkürler.
Moğollar çok felaket bir orduya sahipmiş cidden çok şaşırdım.

kızlar ben radio fg dinliyorum çok çekiciyim bence
Mesaja teşekkür eden:
And (29-01-08)
Eski 29-01-08, 23:29 Çevrimdışı   #5
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Nereden nereye

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 29-01-08, 23:34 Çevrimdışı   #6
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
eski ordulari bilmemde varmi bizim bordo bereliler ve sat komandolari gibisi dunyada

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Eski 30-01-08, 00:40 Çevrimiçi   #7
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.426
Teşekkür etti: 5.623
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79985
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Benim dikkatimi ceken, hepsi ordu bi Abd nin ki korkaklik
Eski 30-01-08, 01:07 Çevrimdışı   #8
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.307
Teşekkür etti: 4.238
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:32486
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
faydalı bir paylaşım olmuş tşk

Güzel Kadın....
GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM.....
Eski 30-01-08, 01:08 Çevrimdışı   #9
Stajyer
Müzik grubu

ozgur_m85 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 122
Teşekkür etti: 47
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:18
ozgur_m85 Herkese mesafeli
bir ülkenin isterse 1 milyar sayıda askeri olsun.bunu teknolojiyle desteklemedik sürece yenilmeye mahkumdur.en açık örnek abd işte.teknolojisiyle dünyanın öbür ucundaki ülkelere gidip işgal edebiliyor.bizde ordumuzu teknolojik olarak en üst seviyeye çıkarırsak bu ordunun önünde de şu an hiç bir kuvvet ayakta kalamaz.
Eski 30-01-08, 14:36 Çevrimdışı   #10
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
iyi ...

Benim en dikkatimi çeken Kartacalılardır. Ve hep öyle olmuştur bu zamana kadar. O zamanlar için dünyanın en büyük gücü olan Roma'ya savaş açmak son derecede cesaret isteyen bir hareket. Ve eşsiz savaş taktikleriylede bence bu zamana kadarki en iyi kolonidir Kartacalılar. Sadece bazı ufak sorunların büyümesiyle Roma'ya olan bu hareketleri başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Sadece Hannibal demek doğru olmaz. Hamilcar Barca'da iyi bir komutanlarıdır.

Moğollar güçlü falan değillerdi onlar asker bile değillerdi. Onlar tamamen bir barbar benim gözümde. Kadın, çocuk, aç susuz dinlemeden önüne gelen köyü yakıp yıkarak, dünyanın hakimi oldular bir zamanlar. Böyle bir zaferde kısa sürerdi zaten devamlılık sağlayamadan yok oldular.

Romalılar'da şimdinin Amerika'sıydı o zamanlar. Dünyanın en büyük Köleci İmparatorluğu'ydu. Ekonomisi falanda yerindeydi.

Osmanlı ordusu'da özünde çok iyi bir ordu ama Yeniçeriler siyasi olaylara karışmaya başlayınca bozulan sistemle beraber yıkıldılar zaten.

Son şık olarak en iyisi Bordo Bereliler benim gözümde. En büyük özellikleride zaten kendilerinden önce takım arkadaşlarını düşünmeleridir. Bunu dünyada yapabilecek bir başka özel tim daha bilmiyorum.

Fazla konuştum sanırım. Susuyorum...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (30-01-08)
Eski 30-01-08, 14:51 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Kafama takıldı yazmazsam olmaz.

Listedekilerden sadece Bordo bereliler ve Sat komandoları özel birlik timleri nokta operasyonlar ve kritik görevleri yaparlar diğerleri yıkım ve savaş üzerine kurulmuş ordular.
Yerleri ayrı olmalıydı

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 30-01-08, 15:23 Çevrimdışı   #12
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kafama takıldı yazmazsam olmaz.

Listedekilerden sadece Bordo bereliler ve Sat komandoları özel birlik timleri nokta operasyonlar ve kritik görevleri yaparlar diğerleri yıkım ve savaş üzerine kurulmuş ordular.
Yerleri ayrı olmalıydı
Amerika'nında ordusunu göstermiyor farkındaysan abi. Uçaklarını gösteriyor. Sanırım en güçlü öğelerini göstermişler

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (30-01-08)
Eski 31-01-08, 02:08 Çevrimdışı   #13
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.057
Teşekkür etti: 2.438
RepForum Gücü: 126
Forum Puanı:39872
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
değerli bilgiler teşekkürler

Eski 31-01-08, 10:57 Çevrimdışı   #14
Dekan
Düşünürler grubu

WoLfMaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.511
Teşekkür etti: 1.349
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:10907
WoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmış
ha ha ha abd nin tek bir askeri bile mi yok ben size bişi deyim mi silah gücünüz ne kadar büyük olursa olsun savaşta en büyük etken Askeri güçtür Allah hiç bi topluluğun hiç bi milletin hiç bir kimsenin başına savaş gibi bi felaket getirmesin
ONURUMUZ BÜYÜĞÜMÜZ GÖĞSÜZÜMÜZÜ KABARTMA SEBEBİMİZ MEHMETCİKLERİMİZ GURURUMUZ ALLAH HEPSİNİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN NE MUTLU TÜKÜM DİYENE ...

\\\\??? WoLfMaN \\\????

Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi
Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan
Eski 31-01-08, 11:15 Çevrimdışı   #15
Dekan
Düşünürler grubu

HeLBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.718
Teşekkür etti: 741
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:8073
HeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
yeniçeriler yaktı bizi sonralardan
Eski 06-02-08, 18:58 Çevrimdışı   #16
Stajyer

bekkos06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 60
Teşekkür etti: 6
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:11
bekkos06 Herkese mesafeli
yağmur cinin dediği gibi borde berelilerle sat komandoları bizim gururumuz

Konu Seçenekleri