| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gelmiş Geçmiş En Korkulan Ordular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (16 Kişi) | нѕуη (29-01-08), тσρяαк (30-01-08), ∂ĩяєŋ¢ (30-01-08), A.BuğrA (30-01-08), ArKaNtoS (31-01-08), CnRaLpEr (29-01-08), Dabiii_CI (05-02-08), HaZaL (30-01-08), Kayıp_Şair (30-01-08), machine (01-02-08), maviduss (30-01-08), Snorland (29-01-08), Virane (30-01-08), YaGMuR_CiNi (29-01-08), İnCi ÇiÇéKi (06-02-08), ~C@dY~ (30-01-08) |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.228
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Moğolların ne felaket bir ordu olduğunu bilirim. Yalnız Moğolların korkulan yanı; Suçlu suçsuz, Kadın çocuk vs. demeden yağmalayarak katletmeleridir. Teşekkür ederim paylaşım için. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | And (29-01-08) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:13674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgi için teşekkürler. Moğollar çok felaket bir orduya sahipmiş cidden çok şaşırdım. kızlar ben radio fg dinliyorum çok çekiciyim bence |
|
| Mesaja teşekkür eden: | And (29-01-08) |
| | #5 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.302
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nereden nereye ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eski ordulari bilmemde varmi bizim bordo bereliler ve sat komandolari gibisi dunyada Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim dikkatimi ceken, hepsi ordu bi Abd nin ki korkaklik |
|
| | #8 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.238
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:32486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | faydalı bir paylaşım olmuş tşk ![]() Güzel Kadın.... GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM..... |
|
| | #9 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 47
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:18 ![]() |
bir ülkenin isterse 1 milyar sayıda askeri olsun.bunu teknolojiyle desteklemedik sürece yenilmeye mahkumdur.en açık örnek abd işte.teknolojisiyle dünyanın öbür ucundaki ülkelere gidip işgal edebiliyor.bizde ordumuzu teknolojik olarak en üst seviyeye çıkarırsak bu ordunun önünde de şu an hiç bir kuvvet ayakta kalamaz.
|
|
| | #10 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim en dikkatimi çeken Kartacalılardır. Ve hep öyle olmuştur bu zamana kadar. O zamanlar için dünyanın en büyük gücü olan Roma'ya savaş açmak son derecede cesaret isteyen bir hareket. Ve eşsiz savaş taktikleriylede bence bu zamana kadarki en iyi kolonidir Kartacalılar. Sadece bazı ufak sorunların büyümesiyle Roma'ya olan bu hareketleri başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Sadece Hannibal demek doğru olmaz. Hamilcar Barca'da iyi bir komutanlarıdır. Moğollar güçlü falan değillerdi onlar asker bile değillerdi. Onlar tamamen bir barbar benim gözümde. Kadın, çocuk, aç susuz dinlemeden önüne gelen köyü yakıp yıkarak, dünyanın hakimi oldular bir zamanlar. Böyle bir zaferde kısa sürerdi zaten devamlılık sağlayamadan yok oldular. Romalılar'da şimdinin Amerika'sıydı o zamanlar. Dünyanın en büyük Köleci İmparatorluğu'ydu. Ekonomisi falanda yerindeydi. Osmanlı ordusu'da özünde çok iyi bir ordu ama Yeniçeriler siyasi olaylara karışmaya başlayınca bozulan sistemle beraber yıkıldılar zaten. Son şık olarak en iyisi Bordo Bereliler benim gözümde. En büyük özellikleride zaten kendilerinden önce takım arkadaşlarını düşünmeleridir. Bunu dünyada yapabilecek bir başka özel tim daha bilmiyorum. Fazla konuştum sanırım. Susuyorum... düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (30-01-08) |
| | #11 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.302
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kafama takıldı yazmazsam olmaz. Listedekilerden sadece Bordo bereliler ve Sat komandoları özel birlik timleri nokta operasyonlar ve kritik görevleri yaparlar diğerleri yıkım ve savaş üzerine kurulmuş ordular. Yerleri ayrı olmalıydı ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #12 | |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (30-01-08) |
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.438
Forum Gücü: 126 Forum Puanı:39872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
değerli bilgiler teşekkürler
![]() |
|
| | #14 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.349
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:10907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ha ha ha abd nin tek bir askeri bile mi yok ben size bişi deyim mi silah gücünüz ne kadar büyük olursa olsun savaşta en büyük etken Askeri güçtür Allah hiç bi topluluğun hiç bi milletin hiç bir kimsenin başına savaş gibi bi felaket getirmesin ONURUMUZ BÜYÜĞÜMÜZ GÖĞSÜZÜMÜZÜ KABARTMA SEBEBİMİZ MEHMETCİKLERİMİZ GURURUMUZ ALLAH HEPSİNİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN NE MUTLU TÜKÜM DİYENE ... \\\\??? WoLfMaN \\\???? Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan |
|
| | #15 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 741
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:8073 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yeniçeriler yaktı bizi sonralardan
|
|
| | #16 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 6
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:11 ![]() |
yağmur cinin dediği gibi borde berelilerle sat komandoları bizim gururumuz
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |