Notices

Konu Seçenekleri
Eski 20-09-08, 19:36 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gülümseme Gelmiyorsun//Ezginin Günlüğü

Alıntı:
yetişmiyor sana sesim
bekliyorum gelmiyorsun
yıllar geçti mevsim mevsim
bekliyorum gelmiyorsun
dağlar yüce beller uzun
günler, aylar yıllar uzun
bu kadar mı yollar uzun
bekliyorum gelmiyorsun

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden: (13 Kişi)
alaskalı_eren (20-09-08), FauLtLesS (20-09-08), GuZeLBeLa (21-09-08), hakancem (20-09-08), HaZaL (21-09-08), PigLet (20-09-08), RüyaM (21-09-08), Snorland (20-09-08), YaGMuR_CiNi (21-09-08), YıLdız_GöZlÜm (21-09-08), ^ChErRy^ (20-09-08), ~C@dY~ (20-09-08), ŞiYaR (21-09-08)
Eski 20-09-08, 19:48 Çevrimdışı   #2
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.939
Teşekkür etti: 4.140
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:18119
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
parça seçimin çok güsel gökhan
sende maşallah harika bi çalışma yapmışsın
ellerine sağlık abicim

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (20-09-08)
Eski 20-09-08, 20:10 Çevrimdışı   #3
Dekan
Düşünürler grubu

^ChErRy^ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.397
Teşekkür etti: 4.791
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:75640
^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Gelmesende.. belki bilmesen de ... bekliyorum ... (:

Cok güzel olmus cnm
yüregin gibi (:
Emegine saglik.

devam anam devam

Büyüt beni; gözlerinde, ellerinde, yeniden ses oldun sözlerime, gücün saklı içimde.
Vursunlar.
Ağlamam.
İster bahar, ister ayaz.
Yolum seninle.
Duysun dünya, karşı dursun, düşsün peşime
...

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (20-09-08)
Eski 20-09-08, 20:12 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
^ChErRy^´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gelmesende.. belki bilmesen de ... bekliyorum ... (:

Cok güzel olmus cnm
yüregin gibi (:
Emegine saglik.

devam anam devam
sağol güzelim bak yerim
o senin güzelliğin

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden:
^ChErRy^ (20-09-08)
Eski 20-09-08, 20:35 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.350
Teşekkür etti: 3.698
RepForum Gücü: 152
Forum Puanı:67262
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
şarkı seçimin için özellikle kutlarım

eline sağlık rebelcanım

senaryolarına kurban olduğumm

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (20-09-08)
Eski 20-09-08, 21:28 Çevrimdışı   #6
Haftanın Moderatörü

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.622
Teşekkür etti: 3.339
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:34440
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tebrikler kardesim

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (20-09-08)
Eski 20-09-08, 21:31 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Yılın tembeli adayımsın

Len bol yap biraz ağzımıza azcık bal çalıp yolluyorsun
Ellerine sağlık

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (20-09-08)
Eski 20-09-08, 21:33 Çevrimiçi   #8

Bölümünde uzman

FauLtLesS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.524
Teşekkür etti: 2.072
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:22646
FauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Emegine saglik.

вέDέLLi мυтLυLυкLaя «'3

ZamanSız GeLdim Kendimé YanıLGı T/adında…
Ve YanGın oLdum Kentimin YaLınSızLıĞına YanıLdıĞım
YanımLa . .
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (20-09-08)
Eski 20-09-08, 21:33 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

PigLet - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.906
Teşekkür etti: 1.926
RepForum Gücü: 90
Forum Puanı:36818
PigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Öyle deme abim
süper yapıyo nedense ..

Yakışıklım emeğine sağlık ((:

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

3

2

1

kayıt (:
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (20-09-08)
Eski 21-09-08, 14:23 Çevrimdışı   #10

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yılın tembeli adayımsın

Len bol yap biraz ağzımıza azcık bal çalıp yolluyorsun
Ellerine sağlık
Abi sıkılıyorum ya
2 tanesi kasıyo beni

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 21-09-08, 14:25 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.846
Teşekkür etti: 2.626
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:43705
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
canım benim beni bekliyon dimi
bekle bidenem gelcem elbet bigün

emegine saglık kuzum

Sen yoksun diye susuyor bu şehir
Derdime derman olmuyor geceler
Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa
Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında

H&F
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (21-09-08)
Eski 21-09-08, 14:34 Çevrimdışı   #12

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.454
Teşekkür etti: 9.698
RepForum Gücü: 279
Forum Puanı:125360
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ellerine sağlık hadi durma kutla bu zafer senin

Güzel olmuş canım

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

`Düş(ün)üyorum...

Bu `maskeli balo...
Ve onun `sahte yüzleri...

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (21-09-08)
Eski 21-09-08, 15:19 Çevrimdışı   #13

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.643
Teşekkür etti: 4.702
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95956
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
A$ikmisin Sen

Bekle, Bekle Gelir Belki (:
Cali$ma Güzel Ama Cok Olsun

Emegine Saglik

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (21-09-08)
Eski 21-09-08, 16:34 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

»Asi GüL« - ait Avatar
Genel Mesajlar: 784
Teşekkür etti: 613
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:3164
»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Güzelmiş..
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (21-09-08)
Eski 21-09-08, 18:34 Çevrimdışı   #15
Rektör
Genel Mesajlar: 9.179
Teşekkür etti: 15.459
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:93162
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Eline saglik, guzel
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (21-09-08)
Eski 21-09-08, 20:54 Çevrimdışı   #16

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.797
Teşekkür etti: 6.130
RepForum Gücü: 197
Forum Puanı:80600
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Yine çok güzel bir çalışma olmuş ellerine emeğine sağlık canım

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Eski 21-09-08, 21:01 Çevrimiçi   #17
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.254
Teşekkür etti: 13.626
RepForum Gücü: 154
Forum Puanı:63390
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Emeğine yüreğine sağlık kardeş...süper seçim ve çalışma...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (21-09-08)
Eski 21-09-08, 21:26 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.650
Teşekkür etti: 841
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10823
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
abii bu ne böyle=)
birlikte çalışma yapcaz
çok güzeldi

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (21-09-08)
Eski 21-09-08, 21:48 Çevrimdışı   #19
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.819
Teşekkür etti: 3.251
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sabret, Sabret inci tanem bekle beniiiiiiiiii

iyi yorum yapiyorum artik sana, kiymetimi bil
begendim resmi
sarkiyi bi ara atsana, merak ettim

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim