Konu Seçenekleri
Eski 28-08-07, 11:22 Çevrimdışı   #1
Stajyer

zuhal - ait Avatar
Genel Mesajlar: 97
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:29
zuhal Herkese mesafeli
gelsin gelsin kim gelsin...:)

gelsin gelsin nilay gelsin yokmu nilay
Eski 28-08-07, 11:58 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent

dainty - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.503
Teşekkür etti: 807
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2835
dainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyor
yok
Eski 28-08-07, 23:55 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent

SeMaZeN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.657
Teşekkür etti: 380
Forum Puanı:1173
SeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuş
handan nerdesin gel bea::

ben zaten düşmüşüm, kaldırımlar yatağım olmuş gel bide sen vur hadi gelll bide sen vur...
mustafasen_1453@seboistnet.com
Eski 29-08-07, 00:07 Çevrimdışı   #4
Dekan
Düşünürler grubu

HeLBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.718
Teşekkür etti: 741
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:8073
HeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
disco gelsin
Eski 29-08-07, 00:08 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

SeMaZeN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.657
Teşekkür etti: 380
Forum Puanı:1173
SeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuş
kim gelirse gwelsin kapım açık..

ben zaten düşmüşüm, kaldırımlar yatağım olmuş gel bide sen vur hadi gelll bide sen vur...
mustafasen_1453@seboistnet.com
Eski 29-08-07, 11:19 Çevrimdışı   #6
Stajyer

zuhal - ait Avatar
zuhal Herkese mesafeli
ben geldim olurmu dinty gelsin
Eski 29-08-07, 19:22 Çevrimdışı   #7
Asistan

gülüşü yaralım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 242
Teşekkür etti: 51
Forum Puanı:172
gülüşü yaralım ara sıra gören oluyorgülüşü yaralım ara sıra gören oluyor
kahkaha

ben geleyim benden sonra biri gelsin yok yok konuk gelsin

...gülüşüm mühür,bakışım imza olsun gidişlerimin tümüne...(bana ait)
...KAYIP BU KENTİN SEN TARAFI...
hayatta en zor şey bir insanı unutmaksa;önemli olanda zoru başarmakunuttum!BEN SENİN AĞRIKESİCİLERE BAĞIŞIKLIK KAZANMIŞ BAŞAĞRINIM
Eski 29-08-07, 19:46 Çevrimiçi   #8
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.254
Teşekkür etti: 13.626
RepForum Gücü: 154
Forum Puanı:63390
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
evet konuk geldi hoşgeldim dimi

gelsin gelsin şiir sever biri gelsin

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma
Eski 29-08-07, 19:48 Çevrimdışı   #9
Asistan

Alıntı:
şiyar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet konuk geldi hoşgeldim dimi

gelsin gelsin şiir sever biri gelsin
aman aman hoşgeldin konuk olmasanda
sen gel şimdi barim yine şiyar gellll

hayatta en zor şey bir insanı unutmaksa;önemli olanda zoru başarmakunuttum!BEN SENİN AĞRIKESİCİLERE BAĞIŞIKLIK KAZANMIŞ BAŞAĞRINIM
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (29-08-07)
Eski 29-08-07, 19:51 Çevrimdışı   #10

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
kim gelirse gelsin beeaw
Eski 29-08-07, 20:05 Çevrimiçi   #11
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
gene ben yaw

en duygusalı gelsin bu sefer

TeDaRiKsİz YoLcU

Eski 29-08-07, 20:06 Çevrimdışı   #12
Asistan

miCa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 485
Teşekkür etti: 68
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:943
miCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuş
duygusL ben ?

enn hayaLpresti geLsn

tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni..
tüm kötülükleri ve karanlıkları
çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki
karanLıklar içinde uyur oLmuşum
tüm kötü rüyalarıma inat.
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (29-08-07)
Eski 29-08-07, 20:10 Çevrimiçi   #13
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
hayal perest değilim ama neyse geldim bi kere

en sulugözlüsü gelsin

TeDaRiKsİz YoLcU

Eski 29-08-07, 21:37 Çevrimdışı   #14
Stajyer

zuhal - ait Avatar
zuhal Herkese mesafeli
ben sulu gözlü değilim ama nese ben geldi
Eski 30-08-07, 10:59 Çevrimdışı   #15

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23569
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben geldim bişi yazmadığına yöre en dölüsü olsun o da ben
t-mac gelsin
nerdesin danazor?

Eski 30-08-07, 11:36 Çevrimdışı   #16
Stajyer

zuhal - ait Avatar
zuhal Herkese mesafeli
o yok ben gelsem olurmu zaten geldim
Eski 30-08-07, 18:14 Çevrimdışı   #17

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
olur t-mac gelsin yine

Eski 30-08-07, 18:14 Çevrimdışı   #18
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben geldim

oyuncu dana gel lemm

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Eski 30-08-07, 18:35 Çevrimdışı   #19

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
geldim lkem deme atminler kızıor
arda turan gelsin

Eski 30-08-07, 20:27 Çevrimdışı   #20
Asistan

ben geldim benden sonra gelsin biri işte

Konu Seçenekleri