Konu Seçenekleri
Eski 05-08-08, 14:20 Çevrimdışı   #1
Rektör
Genel Mesajlar: 8.361
Teşekkür etti: 4.662
RepForum Gücü: 113
Forum Puanı:39785
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Genç hayranlarını üzecek!

Sunuculuk yaptığı bir festivalde sevenleriyle buluşan şovmen Beyaz'dan kötü haber!

DHA

TEKİRDAĞ'da bir içecek firmasının düzenlediği, şovmen Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı `Gençlik Festivali'nde şarkıcılar Emre Aydın ve Sertap Erener yaklaşık 40 bin kişiye konser verdi.

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen ve 18 ili kapsayan `Fanta Gençlik Festivali' kapsamında Tekirdağ'da `Gençlik Festivali' adı altında gece düzenlendi. Beyazıt Öztürk, sunuculuğunu yaptığı festivalde, esprileriyle seyircileri gülmekten kırdı geçirdi. Bu yıl son kez `Gençlik Festivalleri'ne katıldığını belirten Beyazıt Öztürk, "Artık yaşlandım. Bir daha `Gençlik Festivali'ne katılmam zor" dedi.

Sahneye çıkan Emre Aydın ve Sertap Erener söyledikleri hareketli şarkılarla izleyicileri coşturdu.

Eski 07-08-08, 12:06 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 932
Teşekkür etti: 333
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2429
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
fanta gençlik festivalinde tramblende zıplamak çok eğlenceli hehehe

ja wohl!!!yüreğim yangın yeri biliyor musun? gözü arkada kalmak böyle bir şey galiba!

ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...

Eski 07-08-08, 12:17 Çevrimdışı   #3
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.602
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
espiri yapmış tutmamaış

beyaz gönüllerin kralı o bir tabiyat harikası

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr

Eski 07-08-08, 18:43 Çevrimdışı   #4
Asistan