| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Genç hayranlarını üzecek! Sunuculuk yaptığı bir festivalde sevenleriyle buluşan şovmen Beyaz'dan kötü haber! DHA TEKİRDAĞ'da bir içecek firmasının düzenlediği, şovmen Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı `Gençlik Festivali'nde şarkıcılar Emre Aydın ve Sertap Erener yaklaşık 40 bin kişiye konser verdi. Bu yıl 7'ncisi düzenlenen ve 18 ili kapsayan `Fanta Gençlik Festivali' kapsamında Tekirdağ'da `Gençlik Festivali' adı altında gece düzenlendi. Beyazıt Öztürk, sunuculuğunu yaptığı festivalde, esprileriyle seyircileri gülmekten kırdı geçirdi. Bu yıl son kez `Gençlik Festivalleri'ne katıldığını belirten Beyazıt Öztürk, "Artık yaşlandım. Bir daha `Gençlik Festivali'ne katılmam zor" dedi. Sahneye çıkan Emre Aydın ve Sertap Erener söyledikleri hareketli şarkılarla izleyicileri coşturdu. |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 333
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fanta gençlik festivalinde tramblende zıplamak çok eğlenceli hehehe ![]() ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
espiri yapmış tutmamaış beyaz gönüllerin kralı o bir tabiyat harikası Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 7
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:40 ![]() ![]() |
bnde qtmiştim çhok qzeldi
|
| Konu Seçenekleri | |
| |