| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | genç insanı annesinin we babasının gazabından kurtarabilecek msnz??? K€ND!MD€N G€R!Y€ K@L@N T€K Ş€Y [glint]S€N..[/glint] |
|
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 2.332
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:84673 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim böyle bi çocuğum olcak sanırım evlatlıktan red ederdim O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar dibe çöker. Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir. O boşluk doldu sanırsınız Oysa ; O boşluğu dolduran eksilmenizdir... birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ... senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!! |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:35 ![]() |
güzel bi oyunmuş. başarıyla tamamladim. |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:80 ![]() |
oyunu bitirsen bile sonu yine hüsran oldu I'm CJS. |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 46
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:396 ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie ki???????
K€ND!MD€N G€R!Y€ K@L@N T€K Ş€Y [glint]S€N..[/glint] |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanırım rolling bütün kapıların ve çekmecelerin açılıp heryere saçılmasından söz ediyor sonunda anne ve baba oğlanın ne mal olduğunu yine de anlıyor Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #7 |
| Cezalı Üye
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
haahahahahahhahahaha
|
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | basardımm ama yine yakalandı çocuk caaz ![]() |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 153
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | win oldum Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| | #10 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.509
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:8658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
banane ya kendi düşünsün
By_Blok ! ! ! ThE AdMiRaL |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 128
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaaaaaaaa ben bu oyunun sonunu unutmuşum kıs mihracem amanın bitti dedim sonu kötüymüşş Yere düşünce kırılmayan bir oyuncak gibi Alıştım ben yuvarlanmaya.... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |