| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | Genç kız annesini doğradı
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen genç bir kız, evlenmesine izin vermediği gerekçesiyle tartıştığı annesini bıçaklayarak öldürdü. Alınan bilgiye göre, Alemdar Mahallesi İkinci Çimen Sokak'ta ailesiyle birlikte yaşayan 25 yaşındaki Zeynep D, annesi Fatma Ç. ile kendisinin evlenmesi konusunda tartışmaya başladı. KISMETİME MANİ OLUYORSUN Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine annesine bıçakla saldıran Zeynep D, ''Beni niye evlendirmiyorsun. Kısmetime mani oluyorsun'' diyerek yaşlı kadını bıçaklamaya başladı. Bu sırada evden çıkmayı başaran annesini takip eden genç kız, merdivenlerde yakaladığı annesini bıçaklamaya devam etti. POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI Komşuların ihbarı üzerine apartmanın karşısında bulunan Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya müdahale etti. Annesini bıçaklamayı sürdüren Zeynep D'yi ikna etmek için polis memurlarından biri havaya ateş açtı. Bunun üzerine genç kız, yakalandı. Anne Fatma Ç, olay yerinde öldü. Aynı mahallede yaşayan Emine Kartal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ailenin 6 ay önce mahalleye taşındığını ve Zeynep D'nin bazen sokakta rastladığı çocukları dövdüğünü söyledi. Gözaltına alınan genç kız, polis merkezine götürüldü. AMBÜLANS GEÇ GELDİ İDDİASI Zeynep D'nin ablası Halime D, gazetecilere annesinin ambulansın geç gelmesi sonucu ihmal neticesinde öldüğünü iddia etti. Bu arada, olay yerine gelen Fatma Ç'nin akrabaları, yaşlı kadının 6 ay önce eşi Hasan D'den boşandığını, kızlık soyadını kullandığını ve oturduğu Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Karyağmaz köyünden bu eve, çocukları Zeynep, Halime, Ayşe ve askerdeki Mehmet ile birlikte yerleştiğini söylediler. Zeynep D'nin uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. Kaynak: İnternet Haber [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi) | ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (16-04-08), ℓєαяѕιση (07-08-08), charisma_06 (08-08-08), Maçakızı (15-04-08), ShadoWoFtHeDaY (08-08-08), ufuk_08 (15-04-08), YaGMuR_CiNi (15-04-08), _butterfly_ (08-08-08), ŞiYaR (15-04-08) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nereye gidiyo bu millet yaa dehset bisey bu !! . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (15-04-08) |
| | #3 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 378
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3715 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evlenme merakının sonu ![]() |
|
| | #4 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah ım sen sonumuzu hayır et... "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.836
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:31936 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sabah sabah ne güzel haber ![]() Millet piskopat olmuş ya |
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.454
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:35066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beginsizler... Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (17-04-08) |
| | #7 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.923
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:81796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ufak Ufak Azalıyoruz Artık Öldüren Öldürene ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: | |
|
| | #8 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.534
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... | |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 378
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3715 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
|
| | #10 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.598
Forum Gücü: 205 Forum Puanı:81549 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu ve buna benzer haberlere sıklıkla rastlıyoruz. Artık bunları kanıkasdık bile denebilir. Bu ve bunun gibi haberler sizi rahatsız ediyor mu? Ediyor ise ne bunun için ne yapıyorsunuz veya kimin ne yapmasını bekliyorsunuz? Sizce bu konuda yapılanlar amacına ulaşacak mı? Başarılı olup insanlar daha huzurlu, mutlu olacak mı? Ya da bu konun çözümü için ne yapılmalı? Yoksa artık çok mu geç? ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:936 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
embesil mi ariyosun..
seytanimi öldürdüm, bebek melegimi büyütüyorum yandigim dünyayi kendim kücültüyorum |
|
| | #12 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.136
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36663 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | annesini babasını öldürenin kesinlikle Cennete girmeyecegini okumuştum... Çarpık egitimin Sonu... Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #13 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 302
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine annesine bıçakla saldıran Zeynep D, ''Beni niye evlendirmiyorsun. Kısmetime mani oluyorsun'' diyerek yaşlı kadını bıçaklamaya başladı. Bu sırada evden çıkmayı başaran annesini takip eden genç kız, merdivenlerde yakaladığı annesini bıçaklamaya devam etti. ayy okuyamadım bundan sonrasını ![]() çok üzüldüm çok kötü kendni kaybetmş olmalı bir insan bunu yaparken cahil olmalı..!! ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 596
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2819 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
piskopatmı yha bu derece cahillik olurmu yha
K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 596
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2819 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tek bır dua var Allah'ım sen insanlara ve düşüncelerine yardımcı ol
K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (07-08-08) |
| | #16 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:846 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnanmıyorum insan nasıl annesine kıyar almıyor aklım off.. |
|
| | #17 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben anlamıyorumki ne iş bu yani bir insan annesini nasıl doğrayabilirki manyakmıdır nedir bunlar ;![]() yarın bir gün evlendiği kocasınıda doğrar bu.. Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 184
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayatında hıçkımse bulcagı kocada annesınden daha ıyı bakamaz ona...onu annesınden daha fazla sevemezdi...bir insan ancak bu kadar vicdansız bu kadar cani olur heralde BiRgÜn BeNi tErKeDiP gİdErSeN bEnDe SeNiNlE gElEbİlİrMiYiM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | surperi (08-08-08) |
| | #19 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 58
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilinen,bi tane daha vardı ya bunlardan prof. du sanırım annesi hastaymış,keşke hastalığının sonucu bu olmadan tedavi falan olsaydı anneye,bırak bıçaklamayı,el kalkar mı ya ne etsem berebare bitmedi o yılgın maç,, herkes bende kalanı küçük bi sıyrık sanır... biri aklıma düştükçe için nasıl izdiham,, terkedilmiş bi evin ilk günü kadar ağır... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |