| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | genç kızın annesinden intikamı ![]() İngiltere’nin Bristol kentinde yaşayan Shelley Buddington, belki de bir genç kızın başına gelebilecek en kötü deneyimi yaşadı. Geçen hafta okuldan sonra sürpriz yapmak için haber vermeden annesinin evine giden 22 yaşındaki Shelly, yukarı kattan seslerin geldiğini duydu. Genç kız, “Yavaş, ellerin buz gibi... Beni gıdıklıyorsun... Ne haylaz şeysin sen öyle.... Bir yakalanırsak var ya...' gibi konuşmalar duyunca merakla annesinin odasına girdi. 43 yaşındaki annesi Lesley Buddington ve nişanlanmayı planladığı 22 yaşındaki sevgilisi Andrew aynı yataktaydı. Buddington, hemen cep telefonunu çıkardı ve olayı fotoğrafladı. Sonra “annesinin can havliyle yarı çıplak bir şekilde yataktan kaçarkenki görüntülerini' Facebook’taki sayfasına koydu. Pişkin nişanlı ise “Ben onları zorlamadım ki. Siz de benim yerimde olmak isterdiniz, beni kandırmayın'dedi. MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yuhhhhhhhhhhhhhh artık yuhhhhhhhhhhhhhhhh
HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 595
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:4452 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pembe diziler gerçek olmaya başladı ![]() ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #4 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.213
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:35497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() 3-5 insan var Cebime attığım öLsemde kopamayacağım.. biri de sen misin acaba? aL sana bir muamma :] |
|
| | #5 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.643
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BAk se cocuga anesine ulasabilmek için kzını kullanmıs vay adi vayyy Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anasına bak kızını al Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #7 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.095
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:25059 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanacaz bize neden olmuyor böyle yaa....
Öğüdüm dinlersen, anlamı budur. En yakın dostundan bile sakın sen seni...! Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş.. Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır. |
|
| | #8 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 15
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |_SeMPaTi-BoYS_|''|"; ___ |____...______===|'|__|... ] "(@)'(@)***|(@) (@)*****(@) Biz 3 kişiydik.. Ben, keyfim ve kâhyası.. Şimdi... Yine 3 kişiyiz.. Ben,tepem ve tası.. |
|
| | #9 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | azmis millet azmis Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #10 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.477
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10840 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bayağı eski bir haber medya nasıl olmuşta yeni gündeme almış Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 947
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | az ßiLe yapmış ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #12 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yani bu intikam değil ki Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.097
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7342 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o durumda nasıl fotograflarını cekmeyi dusunebilmis kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() yavaş yavaş dünyanın sonu gelliyor ya hayırlısı |_SeMPaTi-GiRL _|''|"; ___ |____...______===|'|__|... ] "(@)'(@)***|(@) (@)*****(@) |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |