| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Forumda uzman | Genç kızın boğazını kesen bıçaklı gaspçıya linç girişimi Akif ARICI/ANTALYA, (DHA) Genç kızın boğazını kesen bıçaklı gaspçıya linç girişimi ANTALYA'da eğitim gördüğü dersaneden çıkan 17 yaşındaki kız öğrenci M.A., evinin önünde bıçaklı gaspçının saldırısına uğradı. Gaspçı, bıçakla boğazını keserek yaralayıp cüzdanını aldığı M.A.'nın yardım çığlıkları üzerine çevrdekiler tarafından yakalandı. Yediği dayakla kendinden geçen ve linç edilmek istenen gaspçıyı polis kurtarırken, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan M.A. hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Olay, dün saat 21.00 sıralarında Güvenlik Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde meydana geldi. Dersaneden dönen M.A., oturdukları apartmana gelip kapıdaki zile bastı. M.A. kapının açılmasını beklerken, arkasından yaklaşan saldırgan, ağzını kapatıp cüzdanını almak istedi. Saldırgan, direnen M.A.'nın boğazını elindeki bıçakla keserek yaraladı. Kanlar içinde kalan talihsiz kızın cüzdanını alan saldırgan kaçmaya başladı. Kendini toparlar toparlamaz çığlık atarak yardım isteyen M.A.'nın imdadına çevredekiler yetişti. Bir yandan 112 acil yardıma ve polise haber verilirken, kısa süren kovlamaca sonucu saldırganı yakalayan yaklaşık 20 kişilik grup linç girişiminde bulundu. Tekme tokat dövülen saldırganı polis öfkeli kalabalığın elinden alırken, ambulans bekleyen M.A. da daha fazla kan kaybetmemesi için bir taksiyle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kısa süren bir operasyonla boğazına iz kalmaması için estetik dikiş atılan genç kız Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesi alındı. Aynı hastanede tedavisi yapılan saldırganın ise hırsızlık ve kasten adam yaralamaktan sabıkalı 16 yaşındaki G.Ç. olduğu anlaşıldı. G.Ç. de film ve tomografi çekimlerinin ardından taburcu edildi. Hastane çıkışında polislerin yardımıyla yürüyebildiği gözlenen G.Ç., gazetecilerin soruları üzerine “Hiçbirşey hatırlamıyorum” dedi. G.Ç.'nin 16 yaşından çok daha büyük gösterdiği ve gerçek yaşının tespiti için kemik ölçümü yapılacağı belirtildi, soruşturma sürüyor. ![]() |
| | #2 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.643
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oh ne guzel arada boyle guzel ahberler duymak sevindriyor adamı iyice benzetmişlermi ohh bee..
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şereften yoksun herif Allah belasını versin... Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
| | #4 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.643
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bencede versin ondan bu dua yı esirgeyecek kadar temmbel degilim..!!
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
| | #5 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.140
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amin abiler amin ii etmişler ohh olsun "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
| Konu Seçenekleri | |
| |