Konu Seçenekleri
Eski 25-03-06, 12:06 Çevrimdışı   #1
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.958
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:21524
mavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gençler mafya dizisi izliyor...

Türk Eğitim-Sen'in yaptırdığı ''Şiddet ve Taciz'' anketi, gençlerin yüzde 21'inin ''mafya dizilerini'' izlediğini ortaya koydu.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye genelinde 7. ve 8. sınıftan 1136 öğrenci arasında yaptırılan anketin sonuçları hakkında bilgi verildi.
Açıklamada, ''hangi tür televizyon dizilerini tercih ettikleri'' yönündeki soruyu, gençlerin yüzde 21'inin mafya, 19.5'inin komedi dizisi olarak yanıtladıkları, öğrencilerin yüzde 44.8'inin aksiyon, macera, korku, gerilim türünde filmleri izledikleri belirtildi.

Bilgisayar oyunları salonları ya da internet kafelere giden öğrenciler arasında en çok oynanan oyun türünün, yüzde 66.5 ile savaş ve dövüş oyunları olduğunu ifade edilen açıklamada, futbol oyunlarının yüzde 12.1, araba ve motor yarışlarının yüzde 9.9 oranında tercih edildiği kaydedildi.

Öğrenciler arasındaki taciz oranının, yüzde 92 olarak belirlendiği ifade edilen açıklamada, kızların ''sarkıntılık'', erkeklerin ise kızların kendileriyle fazla ''yüz göz olması''dan rahatsızlık duydukları bildirildi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Şuayip Özcan, anket sonuçlarının oldukça çarpıcı olduğunu belirterek, gençlerin yitip gitmemesi için başta aileler, Milli Eğitim Bakanlığı, medya ve emniyet güçleri olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin seferber olması gerektiğini kaydetti.

Okulda şiddetin önlenmesi için Türkiye genelinde imza kampanyası başlatacaklarını, toplanan imzaları TBMM Başkanı, milli eğitim ve içişleri bakanları, siyasi parti genel başkanları, medya yöneticileri ile sivil toplum örgütlerine göndereceklerini bildiren Özcan, ''Gençliğin heba olmaması için herkesten destek bekliyoruz'' dedi

Konu mavitanecik tarafından (14-10-06 Saat 21:12 ) de değiştirilmiştir..
Eski 25-03-06, 13:48 Çevrimdışı   #2
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
dün haberleri izliyorum okul bahçeleri kurtalar vadisine fönmüş kim kimi bıçaklarsa kim daha (fiziksel) güçlüyse. nedir bu şiddet anlamıyorum. Bence her okulda bir tane p***iyatrist olmalı.

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."
Eski 25-03-06, 13:52 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye

ILLEGAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.125
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:5
ILLEGAL Herkese mesafeli
selam arkadaşlar çok haklısınız vede hassas bir konuya değinmişsiniz saolun
Eski 25-03-06, 15:12 Çevrimdışı   #4
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
mavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben de anlamıyorum zaten televizyonu haberler nedeniyle izlerken artık bugün hangi okulda birisini bıçakladılar ya da lise gençliği ne yapıyor diye izliyorum.
Eski 25-03-06, 16:14 Çevrimdışı   #5
Doçent

Cehennem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.151
Teşekkür etti: 358
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:3427
Cehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biri
he walla ne yapacaklarsa yapsınlar artık.bi k.vadisi nden sonra millet çizgili takım giymeye başlamışsa sorun var demektir daha öncede çook nadir gördüğüm bu çizgili takım şimdi çoğu kişinin üzerinde.haberlerde gördüğümüz lise çocuklarının birbirinr ben polat ım diye vurup bıçaklaması da cabası...
Eski 25-03-06, 16:25 Çevrimdışı   #6
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
o değil babalar çocuklarına silah alıyorlarmışlar kuru sıkı al olum sen erkeksin silah oyunağın al kızın sen kadınsın bebek oyuncağınnn bu yüzden sidalay ın imzasına bayılıyorum

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."
Eski 25-03-06, 16:34 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

TaNKaDO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.018
Teşekkür etti: 56
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:933
TaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuş
abi bizim milletimiz cahil televizyonda ne görseler inanıyorlar...
misal kurtlar vadisi... ne görseler bu böleymiş diyolar hiç yargılama yok...
bi düşünün kurtlar vadisinde "çakır" diye bilinen kişinin ölümünün ardından cenaze namazı kılan millet bizim milletimiz değil mi???
ben daha bunlara bişi demiyorum Allah sonumuzu hayır etsin...
Eski 25-03-06, 16:37 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi

hereoss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 529
Teşekkür etti: 180
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:46
hereoss Herkese mesafeli
eee böyle flimlerin ravaçta olduğu bu dönemde haliyle hem gençler hemde yetişkinler böyle kötü etkileyen flimleri seyrediyoruz
Eski 05-04-06, 13:43 Çevrimdışı   #9
Öğrenci

umitagca - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12
Forum Puanı:5
umitagca Herkese mesafeli
arkadaşlar bir film bir milleti bu kadar etkileye bilirmi bilemiyorum.Fakat şu bir gerçek ki biz millet olarak herşeyde kafamız hep kötü tarafına çalıştığıdır.Kurtlar vadisi filminden almamız gereken en basit şekliyle vatanperverlik duygularıyla namussuz şerefsiz haysiyetsiz insanlara karşı olmamız gerektiğiydi.Tabii bunları kaba kuvvetle yapamayız dürüst yaşayarak ilimle ve eğitimle aşmamız gerektiği bilincine varmalıyız.Eğitim gören çocuklarımız eğer böyle davranırlarsa geleceğimiz dediğimiz gençlerden bir gelecek çıkmaz.Herkes aklını başına alsın ve önce kendini düzeltsin.Hep başkalarının kusurlarını düzeltmeyle başlarız zaten işlere hiç kendinde kusur arayanımız yok

YÜRÜ HÜR MAVİLİĞİN GİTTİĞİ YERE KADAR...
İNSAN BU ALEMDE HAYAL ETTİĞİ MÜDDETÇE YAŞAR...
Eski 15-04-06, 19:24 Çevrimdışı   #10
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
bence sosyal çevre eğitim şartlarıve getirisi olarak seviyenin düşüklüğü insanların bunlardan etkilenmesi doğal.sonunda bizim şehirde olacağını sanmıyorum diyordum ki burda da oldu...
Eski 02-10-06, 22:08 Çevrimdışı   #11
Stajyer

ChanneL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 26
Forum Puanı:-41
ChanneL Gören görmemezlikten geliyor
arkdasLar bence oLayLar abartılıor.bızım gencLerımız Okuldan sogumus adamLar bugun kıme bulasak polısLe karsı karsıya geLelım adamLarda br huzursuLuk war 2 senedır kurtlar vadısı Kurtlar vadısı bence bızım basınımız Satılmıs.ıSıne geLdıgını soyle bole ısıne geLmedımı oyle nıe basKalarının ısıne geLmıor bızım Ulkemız haala bazı seylerı gormuor

| Sєyrєт Søηu kapkara geleη zaмaηıη ba$laηgıcıηı nefretle cıglık atıρ dσgdυgυη güηє Lαηєт ederkeη |

Konu Seçenekleri