| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan ![]() | gençler mafya dizisi izliyor... Türk Eğitim-Sen'in yaptırdığı ''Şiddet ve Taciz'' anketi, gençlerin yüzde 21'inin ''mafya dizilerini'' izlediğini ortaya koydu. Sendikadan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye genelinde 7. ve 8. sınıftan 1136 öğrenci arasında yaptırılan anketin sonuçları hakkında bilgi verildi. Açıklamada, ''hangi tür televizyon dizilerini tercih ettikleri'' yönündeki soruyu, gençlerin yüzde 21'inin mafya, 19.5'inin komedi dizisi olarak yanıtladıkları, öğrencilerin yüzde 44.8'inin aksiyon, macera, korku, gerilim türünde filmleri izledikleri belirtildi. Bilgisayar oyunları salonları ya da internet kafelere giden öğrenciler arasında en çok oynanan oyun türünün, yüzde 66.5 ile savaş ve dövüş oyunları olduğunu ifade edilen açıklamada, futbol oyunlarının yüzde 12.1, araba ve motor yarışlarının yüzde 9.9 oranında tercih edildiği kaydedildi. Öğrenciler arasındaki taciz oranının, yüzde 92 olarak belirlendiği ifade edilen açıklamada, kızların ''sarkıntılık'', erkeklerin ise kızların kendileriyle fazla ''yüz göz olması''dan rahatsızlık duydukları bildirildi. Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Şuayip Özcan, anket sonuçlarının oldukça çarpıcı olduğunu belirterek, gençlerin yitip gitmemesi için başta aileler, Milli Eğitim Bakanlığı, medya ve emniyet güçleri olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin seferber olması gerektiğini kaydetti. Okulda şiddetin önlenmesi için Türkiye genelinde imza kampanyası başlatacaklarını, toplanan imzaları TBMM Başkanı, milli eğitim ve içişleri bakanları, siyasi parti genel başkanları, medya yöneticileri ile sivil toplum örgütlerine göndereceklerini bildiren Özcan, ''Gençliğin heba olmaması için herkesten destek bekliyoruz'' dedi __________________ öyle gurur duydum ki beni böyle büyük sevebildin diye...bana rağmen Konu mavitanecik tarafından (14-10-06 Saat 21:12 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dün haberleri izliyorum okul bahçeleri kurtalar vadisine fönmüş kim kimi bıçaklarsa kim daha (fiziksel) güçlüyse. nedir bu şiddet anlamıyorum. Bence her okulda bir tane p***iyatrist olmalı.
"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
selam arkadaşlar çok haklısınız vede hassas bir konuya değinmişsiniz saolun
|
|
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de anlamıyorum zaten televizyonu haberler nedeniyle izlerken artık bugün hangi okulda birisini bıçakladılar ya da lise gençliği ne yapıyor diye izliyorum. __________________ öyle gurur duydum ki beni böyle büyük sevebildin diye...bana rağmen |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 358
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:3427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
he walla ne yapacaklarsa yapsınlar artık.bi k.vadisi nden sonra millet çizgili takım giymeye başlamışsa sorun var demektir daha öncede çook nadir gördüğüm bu çizgili takım şimdi çoğu kişinin üzerinde.haberlerde gördüğümüz lise çocuklarının birbirinr ben polat ım diye vurup bıçaklaması da cabası...
|
|
| | #6 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o değil babalar çocuklarına silah alıyorlarmışlar kuru sıkı al olum sen erkeksin silah oyunağın al kızın sen kadınsın bebek oyuncağınnn bu yüzden sidalay ın imzasına bayılıyorum
"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 56
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi bizim milletimiz cahil televizyonda ne görseler inanıyorlar... misal kurtlar vadisi... ne görseler bu böleymiş diyolar hiç yargılama yok... bi düşünün kurtlar vadisinde "çakır" diye bilinen kişinin ölümünün ardından cenaze namazı kılan millet bizim milletimiz değil mi??? ben daha bunlara bişi demiyorum Allah sonumuzu hayır etsin... |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 180
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:46 ![]() | eee böyle flimlerin ravaçta olduğu bu dönemde haliyle hem gençler hemde yetişkinler böyle kötü etkileyen flimleri seyrediyoruz |
|
| | #9 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
arkadaşlar bir film bir milleti bu kadar etkileye bilirmi bilemiyorum.Fakat şu bir gerçek ki biz millet olarak herşeyde kafamız hep kötü tarafına çalıştığıdır.Kurtlar vadisi filminden almamız gereken en basit şekliyle vatanperverlik duygularıyla namussuz şerefsiz haysiyetsiz insanlara karşı olmamız gerektiğiydi.Tabii bunları kaba kuvvetle yapamayız dürüst yaşayarak ilimle ve eğitimle aşmamız gerektiği bilincine varmalıyız.Eğitim gören çocuklarımız eğer böyle davranırlarsa geleceğimiz dediğimiz gençlerden bir gelecek çıkmaz.Herkes aklını başına alsın ve önce kendini düzeltsin.Hep başkalarının kusurlarını düzeltmeyle başlarız zaten işlere hiç kendinde kusur arayanımız yok
İNSAN BU ALEMDE HAYAL ETTİĞİ MÜDDETÇE YAŞAR... |
|
| | #10 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence sosyal çevre eğitim şartlarıve getirisi olarak seviyenin düşüklüğü insanların bunlardan etkilenmesi doğal.sonunda bizim şehirde olacağını sanmıyorum diyordum ki burda da oldu... _________________ öyle gurur duydum ki beni böyle büyük sevebildin diye...bana rağmen! |
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:-41 ![]() |
arkdasLar bence oLayLar abartılıor.bızım gencLerımız Okuldan sogumus adamLar bugun kıme bulasak polısLe karsı karsıya geLelım adamLarda br huzursuLuk war 2 senedır kurtlar vadısı Kurtlar vadısı bence bızım basınımız Satılmıs.ıSıne geLdıgını soyle bole ısıne geLmedımı oyle nıe basKalarının ısıne geLmıor bızım Ulkemız haala bazı seylerı gormuor
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |