DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Anket Sonuçlarını Göster: Gençlerde Alkol ve Madde
Sigara 9 36,00%
Alkol 11 44,00%
Kokain 3 12,00%
Esrar 4 16,00%
Eroin, magrin 3 12,00%
Ecstasy 1 4,00%
Amfetamin 1 4,00%
LSD 2 8,00%
Tiner, bali, aerosol, benzin gibi uçucu maddeler 1 4,00%
Diğer 2 8,00%
Hiçbiri (Bağımlılığım yok) 11 44,00%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 01-08-07, 02:35 Çevrimdışı   #1
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.413
Teşekkür etti: 5.239
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:103098
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Gençlerde Alkol ve Madde

Alıntı:
Günümüz dünyasında madde bağımlılığı ve madde kötüye kullanımı insanlık üzerinde din,dil,ırk,güçlü güçsüz ayrımı yapmadan hem toplumların hem de kişiliklerin yaralandığı zarar gördüğü çok geniş açıdan incelenmesi gereken bir insanlık sorunudur.

Bireysel açıdan ele alındığında karşımıza çıkan durum sebepleri ve nedenleri anlaşılır davranılması zararlı ve belli bir noktadan sonra kişilik kaynakları ile dayanmayı aşan ve insanı kölesi haline getiren bir karmaşalar yumağıdır.Küçük açılımlar şeklinde incelenecek olursa özellikle genç insanların bağımlılık kavramı ile nasıl ve nerede karşılaştıkları,nasıl bağımlı oldukları ve kurtulma yolları basit biçimde şöylece ortaya konabilir.

Madde Bağımlılığının Nedenleri?

Madde bağımlılığı bir ihtiyacın sonucunda ortaya çıkar ve maddeyi kullananın kişiliği ile çok ilgilidir.Özellikle bilinçli kullanıcılar maddenin ruh hali üzerinde yarattığı etkiyi de bilidikleri için kullanırlar ve madde hakkında daha az bilgisi olanları da bu yolla etkilerler.Sonuç olarak madde karşılaşılan sorundan kaçmak ve sanal olarak yapay sorunsuz bir dünyaya kaçıştır.Kısa süreli olsa da...

Yapılan araştırmalar göstermiştir ki madde kullanan insanlar belirli sosyal problemleri ortak yaşadıklarından dolayı daha kolay bir araya gelebilmekte ve birbirlerini etkileyebilmektedirler.

Madde bağımlılığı; Herhangi bir madde (sigara, alkol,kokain vb.) bağımlısı olanlarınız kesinlikle vardır."Benim en iyi dostum içkim sigaram" derdi rahmetli bir şarkısında. (: madde bağımlıları için böyle şeyler daha sıkça söylenir nedense!
Peki nasıl bağımlılık yapar, uzak durmak için neler yapılabilir,bağımlılıktan nasıl vazgeçilebilir "sigarayı bırak" demek çok kolaydır (: bırakabilmek için neler yapılabilir? gerçekten bırakanlar nasıl bırakmışlardır?
Bu konuda deneyimi olanlar varmıdır? var ise söyleyebilecek bir şeyleri varmıdır? Buyrun...
.
.

Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (01-08-07), Hasbihal (14-09-07), karahindiba (02-08-07), MiSsCaT (25-09-07), Proserpina (14-09-07), roza (16-09-07), SecReT_G!RL (01-08-07), tuanaa (01-08-07)
Eski 01-08-07, 03:14 Çevrimdışı   #2
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
daha yaşım küçük ama küçükde olsak büyük bireylerde olsak madde bağımlılığı kötü uyuşturucu bali gibi maddeler değilde alkol ve sigarayı denedim...Hani bunlar zevk ve denemek için yapılır ya sigaradan hiç bir zevk almadım ama alkolü arada bir kullanıyorum.Aralarında en kötüsü ise uyuşturucu ona bulaşınca kurtulmak çok zor.Ve vücuda zararlarıda çok büyük.Allah madde bağımlılarını kurtarsın demekten başka yapıcak pek birşey yok.Birde onları uyarmaktan başka... İnşallah bir gün gelirde alkolüde bırakırım

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
And (01-08-07)
Eski 01-08-07, 05:57 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.703
Teşekkür etti: 1.882
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5687
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
sürekli sigara we alkol kullanan bir insanım şıklardakilerin bir cogunuda kullandım zamanında!ama bunalr insana hiçbir ii getirisi olmayan seyler cewremdeki cogu arkdasım madde bagımlısı we acınacak haldeler!ii ki bıramısım bende!!

trde ortalama oalrak uyusturucu kullanımı artık 12 li 11 li yaslara düşmüştür!umarım bunun önüne gecilir!!!
Mesaja teşekkür eden:
roza (16-09-07)
Eski 02-08-07, 01:31 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 1.535
Teşekkür etti: 1.630
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6647
karahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
gÖz göre göre vucuduma yararı olmayan bir maddeyi alıştırmaya karşıyım.Bağımlı olmak tabiri bile üzücü kimsenin kullanmasını istemem.Ne alkol ne sigara ne de diğerleri..
Mesaja teşekkür eden:
~sebofan_memo~ (14-09-07)
Eski 02-08-07, 03:01 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.699
Teşekkür etti: 4.390
RepForum Gücü: 166
Forum Puanı:75086
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ben çok endişeleniyorum üzülüyorum 21 yaşında bir genç olarak rahatlıkla kötü bir alışkanlığım olmadığını yazıyorum herşey ailede bitiyor bence... Umarım gençlerimiz özentiyle başlayan alışkanlıklardan vazgeçer. Aileyede çok iş düşüyor dikkatli olmak lazım

'Deniz Ülkesi

|6|

'

Artık özel bir cehenneme koydular beni
Kimse duyamaz, kimse bilemez,
Mesaja teşekkür eden:
And (02-08-07)
Eski 02-08-07, 03:22 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Kemalistler

UnDeaTh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.929
Teşekkür etti: 214
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1701
UnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyor
17 yaşındayım ve her gece sahilde arklarla içiyoruz biraz türü şeyler gitar kızlar ve bira aslında kulağa çok hoş geliyor ama öyle değil gerçeği

Seni Seviyordum Ve Senin Haberin Yoktu

http://www.zamansiz.com/seni-seviyor....html?t=132776
Eski 02-08-07, 22:04 Çevrimdışı   #7
Profesör
Genel Mesajlar: 3.683
Teşekkür etti: 3.112
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36862
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
derler ya tek dostum sigara beni hiç terk etmedi diye artık sigarada terk ediyor yoksa paran
Mesaja teşekkür eden:
roza (16-09-07)
Eski 14-09-07, 21:06 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.618
Teşekkür etti: 1.489
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:21181
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
böyle şeyler sadece zarar veriyor sigarası,alkolü,hapı

alkol denedim denemedim diyemem ama bir daha ağzıma dahi sürmem çünkü zararlarını biliyorum ve bilinçlendim bu konuda

umarım bu konularda derdi olanlar hepsi bırakır

.

.
Eski 14-09-07, 21:28 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Müzik grubu

Mes-uT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 922
Teşekkür etti: 230
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1082
Mes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuş
sigara sevmem(artık muhalefetlikten midir nedir bu yaşta herkes özenir ama ben hiç sevmiyom)
nargilenin müptelasıyım
alkol de yılın belli dönemlerinde patlama yapıyo sürekli kullanmam.

Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım
Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım
Belki de bir son dakika fotoğrafı olup
Duvarlarına asıldım
Gerçek olan tek şey vardı
Hüzünlü bir öyküde
Yanlış bir adrese postalanmıştım ben
Eski 14-09-07, 21:40 Çevrimdışı   #10

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.292
Teşekkür etti: 18.827
RepForum Gücü: 219
Forum Puanı:90338
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Magrin, LSD, Amfetamin, Ecstasy nedir bunlar ya

Sigara içtim çok uzun zaman, hala içiyorum arada bir ama paket almıyorum.
Uyuşturucu en büyük korkularımdan.

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Eski 14-09-07, 21:46 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Tam da beni anlatmışsın.Ben de kendimi anlatayım.
Sigaraya 15 yaşında başladım.ÖSS'ye hazırlanırken.Kimse özendirmedi.Aldım bi paket içmeye başladım.Şu an 19 yaşındayım.5 ay önce sigarayı tamamen bıraktım.İkinci denememdi.İlk denememde 10 gün hiç içmemiş,sonra tekrar başlamıştım.Etrafımda da var bırakmaya çalışan nikotin bandı bile kullanan vardı.Ama onların hiçbiri fayda etmedi.Valla şimdi tavsiye etsem ne tür bir tavsiye edeceğimi bilmiyorum.Ama bahane üretin onu bırakmak adına aptalca da olsa.Benim bahanem benden başka kimsenin beynime hükmedemeyeceğiydi.Sigara keyif vermez,beynine hükmeder.Bazıları da ilk yakılan sigara dışındaki diğer içişlerden keyif alınmadığını söyler.Olabilir.Ama bırakma aşaması sancılıdır.Özellikle sinir-stres çok yapar.Zaten 1 ayı atlatırsanız bırakmamanız için hiçbir neden kalmaz.Çünkü o süre içinde sigaranın tadını unutursunuz.Normal bir insan farklı birşey hissetmez.Ama sigara içip de bırakan insan gerçekten hayattan daha fazla keyif almaya başlar.Bırakacaksanız hedefinizi kendiniz koyun.Kimseyle ortak hareket etmeyin.Arkadaş çevremin %90'ı içerken bıraktım.Övünmek için söylemiyorum tabi bunu.Sadece bunlar içerken ben nasıl bırakırım düşüncesine kafanızda yer vermeyin.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Alkol için birşey demeyeceğim.Arada bir demlenin ama alkolik de olmayın.
Alkol deyince aklıma geldi.Çok alkollü olduğum gecenin ertesi gününde sigarayı bıraktım.Çok fazla içtiğinizi düşündüğünüz bir günün ardı bırakmak için uygun olabilir.

Bu arada seçeneklerde de ne arasan var.Zorla günaha sokacaksınız milleti.

Konu Pitekantropus tarafından (14-09-07 Saat 21:56 ) de değiştirilmiştir..
Eski 14-09-07, 21:49 Çevrimdışı   #12
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 510
Teşekkür etti: 544
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1641
Hasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyor
Alkol kullanmıyorum. Sigara kullanıyorum. Bırakma çalışmalarım hala devam ediyor. 3 ay bıraktım tekrardan başladım. Bazen başlama süresi anlık olabiliyor ve kurtulması aylar alabiliyor. Hiç kimsenin başlamamasını umut ederim. Sigara dedikleri şey kızılderililerin amerikalılara barış çubuğu diye uzattıkları şeydir. Türkiye sigara kullanımında uç noktalarda. Bayanlara oranla erkekler daha çok içiyor. Diğer ülkelerle yarışıyoruz resmen. Sigaranın içindeki nikotini solunum yoluyla değil de direk damardan verilse insan ölür. Osmanlıya giriş sebebide yanlış anlamadan ibaretti. Sağlığa iyi geliyor diye girdi malesef. Sonra hangi padişah hatırlamıyorum tam olarak 4. Murat olabilir yasakladı. Yasağa uyulmaması sonucu kaldırmak zorunda kaldı. Bireyin bu tür maddeleri kullanıp kullanmamasında ailenin rolü büyük. Yardım almadan bırakanların oranı yaklaşık %5 gibi birşey. Ama gerçekten bırakmayı isteyen kişi bırakabilir.
Eski 14-09-07, 21:58 Çevrimdışı   #13
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 3.283
Teşekkür etti: 852
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17132
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
15 yasındayım ve hiç bir şekilde özentim yok.Olmayacakta.
Sigara,alkol,uyuşturucu iğrenç geliyor bana ne bileyim.Yanımda biri sigara içse uzaklaşıyorum.İnşallah hayatımın geri kalanındada içmeyeceğim..

Yok imza falan!!!
Eski 14-09-07, 22:01 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Alıntı:
buqrabey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
15 yasındayım ve hiç bir şekilde özentim yok.Olmayacakta.
Sigara,alkol,uyuşturucu iğrenç geliyor bana ne bileyim.Yanımda biri sigara içse uzaklaşıyorum.İnşallah hayatımın geri kalanındada içmeyeceğim..
Bende nefret ederdim sigaradan.Kokusunun olduğu ortamdan uzaklaşırdım.Ama sonra günde 1.5 paket içtim.Sen yine de kendini koru.
Eski 15-09-07, 02:49 Çevrimdışı   #15
Asistan
Kemalistler

c.c.D - ait Avatar
Genel Mesajlar: 355
Teşekkür etti: 92
Forum Puanı:2110
c.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
ne sigara ne alkol veya dierleri hiçbirini kullanmıyorum ama babam sayesinde eminimki sigarayı kullanıo gibiyim :S:S

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

konu hakkında yorum yapamıcam

KURBAN BİR KATLİAM DEĞİLDİR!
DİNİMİZİN BİR İNANCIDIR ALLAH'A FEDADIR...!
Eski 16-09-07, 00:19 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Figüranlar

Valla dediğin doğru içmeyenler kendini içmiyor zannetmesin.Bi anket doldurduk bu Dr.Mehmet Öz mü ne onunkiydi galiba.Sigara içtiğim dönem sigara ömrümden 2 yıl alıyordu.Ev arkadaşım da içiyordu.Abim içmiyordu ama o da pasif içicilikten 1.5 yıl yemişti.Dumandan kaçın.
Eski 16-09-07, 01:41 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Müzik grubu

Mes-uT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 922
Teşekkür etti: 230
Forum Puanı:1082
Mes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuş
bişe diycem ankete göre forumumuzda 3 tane esrar bağımlısı var

Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım
Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım
Belki de bir son dakika fotoğrafı olup
Duvarlarına asıldım
Gerçek olan tek şey vardı
Hüzünlü bir öyküde
Yanlış bir adrese postalanmıştım ben
Eski 16-09-07, 03:47 Çevrimdışı   #18
Rektör
Genel Mesajlar: 8.445
Teşekkür etti: 6.507
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:16538
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
en büyük madde bağımlılığı ,bence para ..

şişedeki balık

Mesaja teşekkür eden:
roza (16-09-07)
Eski 16-09-07, 10:37 Çevrimdışı   #19
Doçent
Genç Kuvvet

GeSTaPo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.413
Teşekkür etti: 1.194
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:5273
GeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
hiçbiri yok ama alayini tıkladım

Biz Horon Kadar Karadeniz
Zeybek Kadar Egeyiz
Karşılama kadar Trakyalıyız
Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar
Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz
BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..!
Eski 16-09-07, 11:41 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.148
Teşekkür etti: 934
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6427
BaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
troçki´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
en büyük madde bağımlılığı ,bence para ..

Parası olupta hayırlı işlerde ailesine ve baskalarına yardımcı olanlarda var!!

Aptallarla Tartışmayın. İlk Önce Sizi Kendi Seviyesine Çeker , Sonra Tecrübesiyle Yener !

Konu BaD SouL tarafından (16-09-07 Saat 11:45 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: YANLIS YAZILMIS

Konu Seçenekleri