Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 12-08-08, 19:30 Çevrimdışı   #1
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.510
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Genel Kültür Bölümüne yeni konular!!!

Bizim Forumumuzda niye bi tarih arşivlerimizi paylaşabilecegimizi bi konumuz yok bu olsa hem farklı ellerden bulunan tarihi konuları paylaşbilecegimiz güzel bi bölüm olurdu.

Bu yüzden Genel Kültür Bölümüne Bir Tarih başlıgı ve bu başlıgı kendi içinde...
-Avrupa ve Dünya Tarihi
-Osmanlı Tarihi
-İslam Tarihi
-Medeniyetler Tarihi
-Türkiye Tarihi
-Sanat Tarihi
-Mezhepler Tarihi
-Suikastler Tarihi

gibi Tuhaf ve ilgi çekici alt konularımız olsa ve böylece tarih hakkında yararlanmak istedgimizi zaman yine burdan yararlanma gibi bi lüksümüz olamazmı soruyorum ey Forum adminleri

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht

Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
αηтιкαριтαℓιѕт (13-08-08), Bir Ben Eksiktim (12-08-08), Pamuk* (12-08-08), RebeL (12-08-08), SessizSeyirci (13-08-08)
Eski 12-08-08, 19:33 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

$.<3.M.!.N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.726
Teşekkür etti: 480
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6278
$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
evet çok gzL oLurdu ferhatcım
ii düşünmüşsün
yetkiLiLere sesLeniorz böLe bişe oLsa gzL oLabiLir..

minik hayaLLerim vaRdı.. uçar kaçar oLduLar..

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (12-08-08)
Eski 12-08-08, 19:38 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23569
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güzel olurdu

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (12-08-08)
Eski 12-08-08, 19:53 Çevrimdışı   #4
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.338
Teşekkür etti: 3.365
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99822
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
farklı bir bakış acısı mantıklı...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (12-08-08)
Eski 12-08-08, 19:56 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.650
Teşekkür etti: 841
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10823
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ewt iyi olurdu

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (12-08-08)
Eski 12-08-08, 19:57 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.903
Teşekkür etti: 1.161
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15529
Pamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
benim için çook çook iyi olurdu
ee malum yıllık ödev felan filan

ama forum içinde gayet ii olacak bir proje

Ne Mutlu Türküm Diyene

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (12-08-08)
Eski 12-08-08, 19:59 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.949
Teşekkür etti: 2.980
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:39893
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Aslında her yerde var bunlar bir dünya yazıyı bir kez daha copy/past yapıp bu siteye açmanın bence bir alemi yok.. Her yerde olmayan ilginç konuları zaten ortak eserlerden verebiliyoruz..

Tabi Adminler bilir..

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Yσкє∂!¢! (12-08-08), Zerdüşt. (13-08-08)
Eski 12-08-08, 20:07 Çevrimdışı   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aslında her yerde var bunlar bir dünya yazıyı bir kez daha copy/past yapıp bu siteye açmanın bence bir alemi yok.. Her yerde olmayan ilginç konuları zaten ortak eserlerden verebiliyoruz..

Tabi Adminler bilir..
yazdıklarım nerde her yerde var

olsa bile hepsi tam deil biz hepsini bi el altına almaktan bahsediyoz oyun bozan seni
hem genel kültürümüze katkı olur=)

Kristallnacht

Eski 12-08-08, 21:44 Çevrimdışı   #9
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Forumda Tarih bölümü mevcut ama dikkat çekici bir yerde değil
http://www.zamansiz.com/tarih/

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 12-08-08, 22:04 Çevrimdışı   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
hoberey orda ne gezio o öne alınsa daha deşetül bahşet olur kanımca

Kristallnacht

Eski 12-08-08, 22:07 Çevrimdışı   #11
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.304
Teşekkür etti: 1.750
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
arada güzel seyler de düşünebiliyon ferhat la

katılıyom tamamiylen sana

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (18-08-08)
Eski 13-08-08, 16:58 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.098
Teşekkür etti: 1.384
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:8964
sonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
destek veriyorum...

bu düşünce çok mantıklı ve forum üyelerininde desteğini almakta...

bunlarla yeterli kalınmayıp daha değişik bölümlerinde açılması lazım...

gereği yapılır umarım...

Katil İsrail Filistinden DEFOL..

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (18-08-08)
Eski 13-08-08, 17:03 Çevrimiçi   #13
Yard. Doçent
Kemalistler

SessizSeyirci - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.483
Teşekkür etti: 498
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:4588
SessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Yσкє∂!¢!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizim Forumumuzda niye bi tarih arşivlerimizi paylaşabilecegimizi bi konumuz yok bu olsa hem farklı ellerden bulunan tarihi konuları paylaşbilecegimiz güzel bi bölüm olurdu.

Bu yüzden Genel Kültür Bölümüne Bir Tarih başlıgı ve bu başlıgı kendi içinde...
-Avrupa ve Dünya Tarihi
-Osmanlı Tarihi
-İslam Tarihi
-Medeniyetler Tarihi
-Türkiye Tarihi
-Sanat Tarihi
-Mezhepler Tarihi
-Suikastler Tarihi

gibi Tuhaf ve ilgi çekici alt konularımız olsa ve böylece tarih hakkında yararlanmak istedgimizi zaman yine burdan yararlanma gibi bi lüksümüz olamazmı soruyorum ey Forum adminleri

Bravo ferhat bravo kardeşim. işte yaklaşım dediğin çözüm dediğin yaratıcılık dediğin böyle olur. Seni tebrik ediyorum.

Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir...

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (18-08-08)
Eski 13-08-08, 19:30 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.259
Teşekkür etti: 334
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5355
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
iyi olurdu aslında ama pek dikkat eden yok sanırım

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (18-08-08)
Eski 19-10-08, 13:19 Çevrimdışı   #15
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
buda bi sonuca baglanmadı Sayın adminler bizle ,ilgilenin

Kristallnacht

Eski 19-10-08, 13:43 Çevrimdışı   #16

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.444
Teşekkür etti: 2.825
RepForum Gücü: 231
Forum Puanı:93590
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
http://www.zamansiz.com/tarih/

böyle bir bölüm var arkadaşlar.
konun ilgi çekici yerde olması, okunması, okunmaması, konular az yada çok olması size bağlı arkadaşlar.

umuyorum oranın popülerliği artacak ve yeri,durumuda değişecek.
kolay gelsin.
iyi forumlar...

Kapalı konu

Konu Seçenekleri