| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | Genel Kültür Bölümüne yeni konular!!! Bizim Forumumuzda niye bi tarih arşivlerimizi paylaşabilecegimizi bi konumuz yok bu olsa hem farklı ellerden bulunan tarihi konuları paylaşbilecegimiz güzel bi bölüm olurdu. Bu yüzden Genel Kültür Bölümüne Bir Tarih başlıgı ve bu başlıgı kendi içinde... -Avrupa ve Dünya Tarihi -Osmanlı Tarihi -İslam Tarihi -Medeniyetler Tarihi -Türkiye Tarihi -Sanat Tarihi -Mezhepler Tarihi -Suikastler Tarihi gibi Tuhaf ve ilgi çekici alt konularımız olsa ve böylece tarih hakkında yararlanmak istedgimizi zaman yine burdan yararlanma gibi bi lüksümüz olamazmı soruyorum ey Forum adminleri ![]() ![]() Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | αηтιкαριтαℓιѕт (13-08-08), Bir Ben Eksiktim (12-08-08), Pamuk* (12-08-08), RebeL (12-08-08), SessizSeyirci (13-08-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 480
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet çok gzL oLurdu ferhatcım ![]() ii düşünmüşsün ![]() yetkiLiLere sesLeniorz böLe bişe oLsa gzL oLabiLir.. ![]() minik hayaLLerim vaRdı.. uçar kaçar oLduLar.. |
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (12-08-08) |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.365
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
farklı bir bakış acısı mantıklı...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.161
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim için çook çook iyi olurdu ![]() ee malum yıllık ödev felan filan ![]() ama forum içinde gayet ii olacak bir proje Ne Mutlu Türküm Diyene |
| | #7 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.980
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:39893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslında her yerde var bunlar bir dünya yazıyı bir kez daha copy/past yapıp bu siteye açmanın bence bir alemi yok.. Her yerde olmayan ilginç konuları zaten ortak eserlerden verebiliyoruz.. Tabi Adminler bilir.. ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
| | #8 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() olsa bile hepsi tam deil biz hepsini bi el altına almaktan bahsediyoz oyun bozan seni ![]() hem genel kültürümüze katkı olur=) Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht | |
| | #9 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.302
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
| | #10 |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoberey orda ne gezio o öne alınsa daha deşetül bahşet olur kanımca Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
| | #11 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.750
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:38567 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arada güzel seyler de düşünebiliyon ferhat la ![]() katılıyom tamamiylen sana Geri dönmek inan içten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini p0lly´isimli üyeden Alıntı (= |
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (18-08-08) |
| | #12 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.384
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | destek veriyorum... bu düşünce çok mantıklı ve forum üyelerininde desteğini almakta... bunlarla yeterli kalınmayıp daha değişik bölümlerinde açılması lazım... gereği yapılır umarım... ![]() Katil İsrail Filistinden DEFOL.. |
| | #13 | |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 498
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4588 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bravo ferhat bravo kardeşim. işte yaklaşım dediğin çözüm dediğin yaratıcılık dediğin böyle olur. Seni tebrik ediyorum. Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... | |
| | #14 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 334
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5355 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi olurdu aslında ama pek dikkat eden yok sanırım
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
| | #15 |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | buda bi sonuca baglanmadı Sayın adminler bizle ,ilgilenin Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
| | #16 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.825
Forum Gücü: 231 Forum Puanı:93590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.zamansiz.com/tarih/ böyle bir bölüm var arkadaşlar. konun ilgi çekici yerde olması, okunması, okunmaması, konular az yada çok olması size bağlı arkadaşlar. umuyorum oranın popülerliği artacak ve yeri,durumuda değişecek. kolay gelsin. iyi forumlar... |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |