| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Genelde nasıl yürürsünüz? | |||
| Uzun adımlarla, hızlıca | | 15 | 26,32% |
| Kısa adımlarla, hızlıca | | 20 | 35,09% |
| Uzun adımlarla, yavaşça | | 5 | 8,77% |
| Kısa adımlarla, yavaşça | | 6 | 10,53% |
| Şöyle tarif edeyim: | | 11 | 19,30% |
| Oylayanlar: 57. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Genelde nasıl yürürsünüz? Genelde nasıl yürürsünüz? . Afra tafra off pofff (: |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kısa adımlarla hızlı hızlı genelde Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 477
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kısa adımlarla hızlıca Başarının anahtarı nedir bilmiyorum, ama başarısızlığın anahtarı herkesi memnun etmeye çalışmaktır.. Sal suyu gelsin.. |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:71 ![]() |
ellerim cebimde Kısa adımlarla, yavaşça...
|
|
| | #5 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.029
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:46786 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ruh halime bağlı desem((= Aslında adımlarımı saymadım bilmiyorum![]() Ama kimi zaman dalgın,kimi zaman umursamaz-ki genellikle -bazen de keyifli..böyle tarif ettim ![]() ... '' İpleri dolaşmış uçurtmalar misali Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı Ne gidebildik kendi yolumuza Rüzgarda savruk, başına buyruk Senle ben...'' |
|
| | #6 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kısa adımlarla, biraz yavaşça değilde hızlı gibi nebilim işte cevap veriyorum D şıkkı ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dikkat etmedim hiç " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 654
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:9304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hz<lı yürürmüşüm farkında değilim ama kısa admınlar ![]() Her kalp büyük bir dünya Bir kalp kırıldığında,hayata dair ne varsa O dünyanın üzerinde Başlar yok olmaya |
|
| | #9 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.515
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 9'uz Sekizlik Anket süper Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.002
Forum Gücü: 178 Forum Puanı:62520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kisa adimlar hizli yürürüm herkes öyle diyor Yorgun... |
|
| | #12 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | walla bacaklar uzun olunca mecnuren uzun adımlarla vede hıslıca nere yetişceksem artık |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.228
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne kısa ne uzundur adımlarım. Hızlı hızlı. |
|
| | #14 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 105
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:195 ![]() ![]() |
kısacık adımlarla hızlı hızlı genelde karanlığı anımsatan herşeyi sevioruummm....; çünkü karanlık ruh ikizimm... ' |
|
| | #15 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:12641 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
normal adımlarla normal hızda. Bu şekilde yürüyebilen bir ben mi varım ya? |
|
| | #16 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | normal bir şekilde normal hızda.. arkadaşlarla olursak biraz yavaşçana düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | KartofeL (06-10-07) |
| | #17 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 264
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu anket tam benlik ![]() çünki yürüme ile eş deger görüyorum sexepaliteyi ve çekiciligi zerafeti karizmayi ...uzun ve yavaş adimlari çok severim eger acelem yok ise genel yürüyüşüm budur ve çok cezbedici olabiliyorum... H a y !!! s e x M a c h i n e !!! ![]() ! ! ! ... Deep'de |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.097
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7342 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aheste yürümeyi becerebilen bi insan değilim ne yazık ki genelde koşmaya yakın bi hızda yürürüm tabi yalnızsam yalnız değilsem biraz daha yavaşlar kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #19 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.258
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7148 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hızlı ve öfkeli |
|
| | #20 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.550
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22971 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç yürümem falan ![]() yavaş ve kısa adımlarla...uyuşuk bi insanım napiim.. :
. ...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |