| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: TÜRKIYEDE IRTICA VARMIDIR | |||
| EVET TÜRKIYEDE IRTICA VARDIR | | 21 | 53,85% |
| HAYIR BENCE YOKTUR | | 9 | 23,08% |
| BILMIYORUM | | 9 | 23,08% |
| Oylayanlar: 39. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Forumda uzman | genelkurmay baskani büyükanit´in yaptigi konusmayi nasil degerlendiriyorsunuz evet arkadaslar genel kurmay baskaninin yaptigi türkiyede irtica vardir sözlerini nasil degerlendiriyorsunuz haberi okumayanlar icin:http://www.e-dana.com/forum/b-y-kan-ttan-en-t49151.html ![]() |
|
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Evet türkiyede İrtica vardır bu son zamanlarda gözümüze batacak şekilde olmuştur. Kadrolaşmanın sonuçları dahilinde eski cami imamları devlet dairelerinde müdür olmuştur. Bu benim yorumum saygılar
(foolproofman yorumu)
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | hakancem (03-10-06) |
| | #3 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.339
Forum Gücü: 104 Forum Puanı:34940 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yorum Icin Tskl Kardesim ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | foolproofman (03-10-06) |
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Ne demek ben konu için teşekkür ederim asıl eline sağlık
(foolproofman yorumu)
|
|
| | #5 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Canım Türkiye'mde ne yok ki artık, askeriye kaç defa daha dile getirecek bilmiyorum, ah biraz da medya üstüne düşeni yapsa da bastırsa şu konuya iyice ama olmaz tabi çünkü hep ucu birilerine dokunur korkusu var!!! ![]() Ama hiçbirşey Türkiye'yi yıldıramayacak!!! Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.509
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:8658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herşey olabbilir... By_Blok ! ! ! ThE AdMiRaL |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 80
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:110 ![]() ![]() |
genelkurmay oyle konusmus boyle konusmus.. onemli mi? irtica olsa olur olmasa ne olur... asil sorun bunlar degil... asil sorun amerika nin turkiye uzerinde ki etkisi... genelkurmaylik devlet genel olarak oligarsi kendine herzaman dusman yaratmistir.. kendine ve halka tabi.. bir bakmissin irtica hortladi derler insanlar demagojilerle laiklik ve ataturke baglilik diye bir catida toplamaya calisir... bir bakmissin komunizm derler buna karsi allah peygamber edebiyati yapip herkesi dincilige yonlendirirler... bu boyle olmustur tarih boyunca.. irtica yi yaratan kim sanki.. bunlari birakalim vatani satanlara bakalim.. yok bunlar dinsiz deyim milleti galeyana getirerek yakmak kolay.. bunlar komunist diye satirlarla saldirmak yada linc etmek kolay seyler... Gidelim dostum Öcünü almak için haksızlıkların Asi yıldızlar parlasın alınlarımızda Yenemezsek ölürüz, ne çıkar. |
|
| | #8 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.508
Forum Gücü: 320 Forum Puanı:147379 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İrticacı en başta, kendi elleriyle seçti halkım... opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 50
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:2492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu ülkeye yazık oluyor diyorum...yorumu size bırakıyorum... http://www.e-dana.com/forum/dertleri...de-t49250.html gözlerinde ölür gibiyim... http://img211.imageshack.us/img211/4...26215kq0wo.jpg |
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 44
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:188 ![]() ![]() |
militarist kafada biri değilim ama büyükanıt'ı sevdim .. türkiyede irtica tehlikesinin olduğu apaçık ortadır..yok diyenleRinde hangi düşünceden oldukları oRtadadır Atatürk gibi bir insanın , milleti olarak akp gibi yobaz zihniyetteki bir partiyi nasıl başa getirirz onuda anlamıyorum..ya hiç mi öğrenmemişiz Atamızdn biRaz da olsa bişey..
|
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 207
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3743 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
halinize şükredin... irticanın tanımını biri yapsın bizde öğrenelimmm ?
|
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:188 ![]() ![]() | halimize şükredelimmi? ... bıRak allah aşkına yaa
|
|
| | #13 |
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3743 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | irticanın tanımını yapsana bana ? |
|
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Bilmiyorum
|
|
| | #15 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türkiye de irtica vardır.Hala Atatürk ilkelerinin ne anlama geldiğini anlamak istemeyenler vardır. Apaçık ortada . Konu ToutatiS tarafından (07-10-06 Saat 00:30 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3743 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya tamam de bana irtica şu demektir diee
|
|
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:62 ![]() |
ortada bısey yokken cıkıp boyle konusulması bence bıseylerın planlandıgının dısa vurumudur. ve bunun baslangıcıdır. ama benım cok fazla korkum yok sadece medya ve bazı kesımlerın kafasının karıstırılmaya calısılması dıye algılıyorum. Ama bir 28 subat daha yasamayacak bu ulke.ayrıca eger benım anladıgım gıbı aynı taktıkse artık bayatladı vfe su da var artık mılletımız uyumuyo ve okumaya basladı, mantıklı da dusunuyo. Allah yardımcımız olsun. Butun dusuncelere saygılıyım kımse benı yanlıs anlamasın.Sadece fıkırlerım. |
|
| | #18 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:188 ![]() ![]() | Eski kafalılık,bağnazlık,yobazlık,aşırı dinciler,ampüller,geçmişe dönüş yani islami yaşama dönme isteği.. cumhuRiyet düzenini örümcek kafalı bir zihniyetle deiştirmk isteğide denebilir yani.. |
|
| | #19 |
sözlük ten herkes bakar, önemli olan senin jafandaki irticalık kavramını duymak istedim ben
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |