| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | 'Gercek Ask' bu olsa gerek
Gerçek Aşk !!! Bir kız ve bir delikanlı,bir motorsikletin üzerinde 180 km hızla gidiyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor; Kız : Lütfen yavaşla,ben korkuyorum Delikanlı : Hayır,bak ne kadar eğlenceli Kız : Lütfen,lütfen,çok korkuyorum Delikanlı : Peki,beni sevdiğini söyle Kız : Seni çok seviyorum,lütfen yavaşla Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarıl Kız delikanlıya sıkıca sarılır Delikanlı : Kaskımı alıp,kendine takar mısın? Başımı çok sıktı. Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı: Motorsiklet kazası; Motorsiklet,fren arızası nedeniyle,bir binaya çarptı.Üzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtuldu. Gerçek ise şöyleydi;Yolun yarısında,delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti.Bunun yerine,kızdan kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve kendisine son defa sarılmasını istemişti. Sonra da kendi ölümü pahasına,kızın başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı. İŞTE GERÇEK AŞKIN ANLAMI DA BUYDU! Siz gerçek aşkınızı buldunuzmu, yoksa hala bulamadınızmı, yoksa gerçek aşkı bulduğunuzumu sanıyorsunuz. Gerçek aşkınızı bulduysanız, en içten duygularınızla, yüreğinizle, aaşşkkııııııııımmmmm seni seviyorum diyebiliyorsanız ona sımsıkı sarılın. Ve ona şu iki kelimeyi söylemeyi hiçbir zaman ihmal etmeyin; SENİ SEVİYORUM.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | yaprak su (28-07-07) |
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:86 ![]() |
tuylerm diken diken oldu waşş sonunu bole beklemiodum gusel yazı ellerine sağlık
|
|
| | #3 |
| Grup Lideri Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 871
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:22385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok güzel yazı.. Etkileyici.. Acı Hayattaki KOSAVALI gibi biriymiş delikanlı.. Helal olsun.. Bende gerçek aşkı bulduğumda yapardım aynını .. Karalama olmuş bizim hayatımız, Ben onu karalıyorum, O beni, Herkes herkesi karalar olmuş, Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama, Oyun olmuş yaşam, Adı; karalamaca ! kendini ölümsüz zannedenler var ! |
|
| | #4 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
ne diyelim helal olsun
|
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
cok güzel bi yazi gercekten etkileyici
|
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:11 ![]() |
çokkk güzel bi yazı.gerçekten etkileyici
|
|
| | #7 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 499
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:301 ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de bir zmn lar bu kadar cok sevmiştim şimdi ki aşklar yalan olmuş ben varya ben tam 6 sene bi kızla cıktım ve birbirimizi deli gibi seviyorduk ve severek ayrıldık
|
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 105
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:100 ![]() ![]() |
çok etkilici bi yazı artık böle asklar vamı acaba ?
|
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 729
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6852 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bayağı eski bir konu ama gerçek aşkı bulamadım maalesef |
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:222 ![]() ![]() ![]() ![]() |
çook gzl gerçek aşk gerçekten buuu
|
|
| | #13 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.471
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mantık hatası olan bi hikaye 180 km hızla anca otobnda gider orda da binayı nerde bulmuş da çarpmış![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |