| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Gerçek Dost Kimdir ? | |||
| En uzun süre arkadaşın olan kişi | | 1 | 1,23% |
| Gecenin ikisinde arayabildiğin kişi | | 10 | 12,35% |
| Sizi asla unutmayan kişi | | 12 | 14,81% |
| Arada çok uzun mesafeler olsa bile halinizi hatırınızı soran kişi | | 12 | 14,81% |
| Hakkınızda herşeyi bilen kişi | | 3 | 3,70% |
| Zor anınızda yardım eden kişi | | 28 | 34,57% |
| Diğer(belirtiniz) | | 15 | 18,52% |
| Oylayanlar: 81. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]() | Gerçek Dost Kimdir? Sizce Gerçek Dost Kimdir ? "Dost" kelimesinin sizin için anlamı nedir ? Neyi ifade eder ? "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ArKaNtoS (01-03-07) |
| | #2 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dost adı üstünde işte herşeyini aklından geçeni Dostum dedin insana aklından geçtiği gibi anlatabilmek...Bazen anlatmadan da anlaşabilmek....Her anından yanında olması...Kardeş gibi.....Can gibi... Dostum Tennurum seviyorum kız seni "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 556
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaş anlamındaaa
Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #4 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 56
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #5 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sizi asla unutmayan kişidir.zaten unutmayan insan size elinden geldiğince yardımcı da olacaktır... Code:
|
|
| | #6 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsinin karışımı |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:45 ![]() |
Gecenin ikisinde arayabildiğin kişi ... her zaman ne olursa olsun yanızda birinin olduğunu bilmektir
|
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 138
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Basarilarimiza sevinip , mutlu olan kisi .. Yüzümüze karsi elestiri yapan . (hernekadar zor kabul edilsede , arkandan konusmaktansa boylesi daha iyi ) ama ayni zamanda toplum icinde seni savunan koruyan kisiyse .. Her ne kadar arada uzun bir mesafe olsada yardimina kosan kisiyse .. Bizi canı sıkılmış gördüğünde , yüregimizdeki acilari hissedip aglayan kisiyse .. Icinde firtinalar koptugu halde , bizleri güldürebilen ayni zamanda bizi düsündürebilen kisiyse .. Dost budur diyorum ben .. Daha birsürü örnekler verilebilir .. Ama maalesef gerçek bir dost bulmak çok zordur .. Olgun insan güzel söz söyleyen degil ,söyledigini yapan ve yapabilecegini söyleyen adamdir .. Sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman. Umudum sonsuzdur, uğraşım bitmez hiç bir zaman. Geliyor geçiyor hayat, dönüyor durmuyor dünya. |
|
| | #9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 773
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:49631 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence Dost her zaman yanında olan yada en azından olmaya çalışan, Yptıkları için hiçbir karşılık beklemeyen vede çok zor bulunan kişidir (gerçek dost)... ![]() |
|
| | #10 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Allahima Cok Sükür Benim Böyle Bir Dostum Var ... ![]() | |
|
| | #11 | |
| Grup Lideri Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 871
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:22385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Karalama olmuş bizim hayatımız, Ben onu karalıyorum, O beni, Herkes herkesi karalar olmuş, Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama, Oyun olmuş yaşam, Adı; karalamaca ! kendini ölümsüz zannedenler var ! | |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 358
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:3427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dost....orada var aslında gecenin bi yarısı arayabildiğin hatta yanına gidebildiğin kişidir ama bu kadarı az bence...çünkü dost kelimesi bence çok ağır bir ifade herkesin taşıyabileceği türden bişey değil yani..
|
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede hepsi ama en önemlisi zor anınızda yardım eden kişidir...çünkü iyi günde herkes vardır...ama malesef kötü gün olunca bi bakarsın kimse yoktur...malesef öle bir dostum tam anlamıyla yok....:(
...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
|
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:120 ![]() ![]() |
bu konuda EFTELYA ya katılıyor ve tam destekliyorum...
|
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 609
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence sizi hiç unutmayan kişidir. isteseniz de istemeseniz de sizi karsılıksız sevendir.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! DİYEBİLENE! |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 153
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DOST, arkadaşlıktan bambaşka birşey 10 tane dostum olacağına adam gibi 1 tane dostum olsun... benim var zaten 1 tane dostum başkada hiç birşey istemem........ gerçek dost, uzakta da olsa, sana o kmlerce uzaktan acını paylaşabilendir. senin için hep iyi şeyler düşünen sen iyi olunca sevinendir acılarla yere düşüpte seni kaldırmasını bilendir... laviniam iyiki varsın Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | LaViNia (16-06-07) |
| | #17 | |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:17 ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #18 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendini buldugun kişi.. kendini kaybetsen sana 'seni' veren kişi.. hiçbişeyin olmadıgında, umudun bile kalmadıgında kendi umudunu seninle paylaşan kişi.. üzüldügünde üzülüyomuş gibi görünmeyen, senin için gerçekten endişe eden, gereksiz sözlerle avutmayan - seni 'anlayan' kişi.. mutluluktan havalara uçtugun bir anda kanat kanata olabildigin kişi.. gündüzü gündüz, geceleri aydınlık yapan kişi.. karanlıkta kayboldugunu sandıgın anda tünelin ucundaki ışığı gören, ve seni ışıga sürükleyen kişi.. seni, 'sen' oldugun için seven kişi... 'diger' diyorum.. ![]() |
|
| | #19 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gerektiğinde; saatlerce dinlemesini, derdini paylaşmasını, sorunlarla beraber mücadele etmesini bilen insandır.. bırakıp gitmeyen, istemediğinizde bile sizinle hayatı paylaşan, sizin iyiliğinizi sizden daha çok isteyen, sessizliği paylaşabileceğiniz insan modelidir.. sayısı gerçekten az olan az olması gereken insan türüdür.. birde ankarada önünde buluşulan kitabevidir (: "selam dünyalı biz dostuz".. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #20 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 984
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi günde herkes dost olur. zor gününüzde yanı başınızda bulunan insan gerçek dosttur
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |