DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Gerçek Dost Kimdir ?
En uzun süre arkadaşın olan kişi 1 1,23%
Gecenin ikisinde arayabildiğin kişi 10 12,35%
Sizi asla unutmayan kişi 12 14,81%
Arada çok uzun mesafeler olsa bile halinizi hatırınızı soran kişi 12 14,81%
Hakkınızda herşeyi bilen kişi 3 3,70%
Zor anınızda yardım eden kişi 28 34,57%
Diğer(belirtiniz) 15 18,52%
Oylayanlar: 81. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 28-05-06, 13:31 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.476
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Gerçek Dost Kimdir?

Sizce Gerçek Dost Kimdir ?

"Dost" kelimesinin sizin için anlamı nedir ? Neyi ifade eder ?

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Mesaja teşekkür eden:
ArKaNtoS (01-03-07)
Eski 28-05-06, 14:06 Çevrimdışı   #2
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
Dost adı üstünde işte herşeyini aklından geçeni Dostum dedin insana aklından geçtiği gibi anlatabilmek...Bazen anlatmadan da anlaşabilmek....Her anından yanında olması...Kardeş gibi.....Can gibi...

Dostum Tennurum seviyorum kız seni

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."
Eski 28-05-06, 14:15 Çevrimdışı   #3
Doçent

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.417
Teşekkür etti: 556
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:3943
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
arkadaş anlamındaaa

Yaşasın tam bağmsız Türkiye!
Yaşasın Marksizm-Leninizm!
Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği!
Yaşasın işçiler,köylüler
Kahrolsun Emparyalizm!
Eski 28-05-06, 17:08 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

TaNKaDO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.018
Teşekkür etti: 56
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:933
TaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
hewall´isimli üyeden Alıntı
Dost adı üstünde işte herşeyini aklından geçeni Dostum dedin insana aklından geçtiği gibi anlatabilmek...Bazen anlatmadan da anlaşabilmek....Her anından yanında olması...Kardeş gibi.....Can gibi...
daha iyi anlatılamzdı heralde...
Eski 28-05-06, 17:10 Çevrimdışı   #5
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.958
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:21524
mavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sizi asla unutmayan kişidir.zaten unutmayan insan size elinden geldiğince yardımcı da olacaktır...

Code:
"...aşk bir dengesizlik işi
sensiz olmaz..."
Eski 28-05-06, 17:34 Çevrimdışı   #6
Cezalı Üye

weekend warrior - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.746
Teşekkür etti: 171
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:2883
weekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyor
hepsinin karışımı
Eski 28-05-06, 17:53 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

aciko - ait Avatar
Genel Mesajlar: 730
Teşekkür etti: 9
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:45
aciko Herkese mesafeli
Gecenin ikisinde arayabildiğin kişi ... her zaman ne olursa olsun yanızda birinin olduğunu bilmektir

BEKLEMESİNİ BİLENİN HERŞEY AYAĞINA GELİR
Eski 28-05-06, 18:40 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent

EaGLe - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.586
Teşekkür etti: 138
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8023
EaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Basarilarimiza sevinip , mutlu olan kisi ..
Yüzümüze karsi elestiri yapan . (hernekadar zor kabul edilsede , arkandan konusmaktansa boylesi daha iyi ) ama ayni zamanda toplum icinde seni savunan koruyan kisiyse ..
Her ne kadar arada uzun bir mesafe olsada yardimina kosan kisiyse ..
Bizi canı sıkılmış gördüğünde , yüregimizdeki acilari hissedip aglayan kisiyse ..
Icinde firtinalar koptugu halde , bizleri güldürebilen ayni zamanda bizi düsündürebilen kisiyse ..

Dost budur diyorum ben .. Daha birsürü örnekler verilebilir ..
Ama maalesef gerçek bir dost bulmak çok zordur ..

Olgun insan güzel söz söyleyen degil ,söyledigini yapan ve yapabilecegini söyleyen adamdir ..

Sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman.
Umudum sonsuzdur, uğraşım bitmez hiç bir zaman.
Geliyor geçiyor hayat, dönüyor durmuyor dünya.
Eski 28-05-06, 18:54 Çevrimdışı   #9

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.690
Teşekkür etti: 773
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:49631
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bence Dost her zaman yanında olan yada en azından olmaya çalışan, Yptıkları için hiçbir karşılık beklemeyen vede çok zor bulunan kişidir (gerçek dost)...

Eski 28-05-06, 19:54 Çevrimdışı   #10
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
EaGLe´isimli üyeden Alıntı
Basarilarimiza sevinip , mutlu olan kisi ..
Yüzümüze karsi elestiri yapan . (hernekadar zor kabul edilsede , arkandan konusmaktansa boylesi daha iyi ) ama ayni zamanda toplum icinde seni savunan koruyan kisiyse ..
Her ne kadar arada uzun bir mesafe olsada yardimina kosan kisiyse ..
Bizi canı sıkılmış gördüğünde , yüregimizdeki acilari hissedip aglayan kisiyse ..
Icinde firtinalar koptugu halde , bizleri güldürebilen ayni zamanda bizi düsündürebilen kisiyse ..

Dost budur diyorum ben .. Daha birsürü örnekler verilebilir ..
Ama maalesef gerçek bir dost bulmak çok zordur ..
Cok güzel anlatmi$sin ..
Allahima Cok Sükür Benim Böyle Bir Dostum Var ...

Eski 28-05-06, 20:21 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Sanatkârlar grubu

ayemhepi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.967
Teşekkür etti: 871
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:22385
ayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
paranoid´isimli üyeden Alıntı
hepsinin karışımı
Bencede çok doğru cevap.. E) Hepsi diyorum bende

Karalama olmuş bizim hayatımız,
Ben onu karalıyorum,
O beni,
Herkes herkesi karalar olmuş,
Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama,
Oyun olmuş yaşam,
Adı; karalamaca
!

kendini ölümsüz zannedenler var !
Eski 28-05-06, 21:15 Çevrimdışı   #12
Doçent

Cehennem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.151
Teşekkür etti: 358
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:3427
Cehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biri
dost....orada var aslında gecenin bi yarısı arayabildiğin hatta yanına gidebildiğin kişidir ama bu kadarı az bence...çünkü dost kelimesi bence çok ağır bir ifade herkesin taşıyabileceği türden bişey değil yani..
Eski 29-05-06, 03:58 Çevrimdışı   #13
Rektör

Eftelya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.188
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:14028
Eftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmış
Ödüller:
bencede hepsi ama en önemlisi zor anınızda yardım eden kişidir...çünkü iyi günde herkes vardır...ama malesef kötü gün olunca bi bakarsın kimse yoktur...malesef öle bir dostum tam anlamıyla yok....:(

...Artık Sen de Herkes Gibisin...
Eski 29-05-06, 04:04 Çevrimdışı   #14
Stajyer
Genel Mesajlar: 21
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Puanı:120
ARSLAN45 ara sıra gören oluyorARSLAN45 ara sıra gören oluyor
bu konuda EFTELYA ya katılıyor ve tam destekliyorum...
Eski 29-05-06, 08:11 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi

canosh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.155
Teşekkür etti: 609
Forum Puanı:9920
canosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayran
bence sizi hiç unutmayan kişidir. isteseniz de istemeseniz de sizi karsılıksız sevendir..

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
DİYEBİLENE!
Eski 29-05-06, 12:02 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

CaRpE DieM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.135
Teşekkür etti: 153
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:1749
CaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
DOST, arkadaşlıktan bambaşka birşey 10 tane dostum olacağına adam gibi 1 tane dostum olsun... benim var zaten 1 tane dostum başkada hiç birşey istemem........
gerçek dost,
uzakta da olsa, sana o kmlerce uzaktan acını paylaşabilendir. senin için hep iyi şeyler düşünen sen iyi olunca sevinendir acılarla yere düşüpte seni kaldırmasını bilendir...

laviniam iyiki varsın

Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni...
Mesaja teşekkür eden:
LaViNia (16-06-07)
Eski 29-05-06, 13:53 Çevrimdışı   #17
Stajyer

Metallica - ait Avatar
Genel Mesajlar: 41
Teşekkür etti: 11
Forum Puanı:17
Metallica Herkese mesafeli
Alıntı:
aciko´isimli üyeden Alıntı
Gecenin ikisinde arayabildiğin kişi ... her zaman ne olursa olsun yanızda birinin olduğunu bilmektir
katılıyorum
Eski 29-05-06, 14:14 Çevrimdışı   #18
Rektör

Tonks - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 2.716
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:48003
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
kendini buldugun kişi..
kendini kaybetsen sana 'seni' veren kişi..
hiçbişeyin olmadıgında, umudun bile kalmadıgında kendi umudunu seninle paylaşan kişi..
üzüldügünde üzülüyomuş gibi görünmeyen, senin için gerçekten endişe eden, gereksiz sözlerle avutmayan - seni 'anlayan' kişi..
mutluluktan havalara uçtugun bir anda kanat kanata olabildigin kişi..
gündüzü gündüz, geceleri aydınlık yapan kişi..
karanlıkta kayboldugunu sandıgın anda tünelin ucundaki ışığı gören, ve seni ışıga sürükleyen kişi..
seni, 'sen' oldugun için seven kişi...

'diger' diyorum..

Mesaja teşekkür eden:
LaViNia (16-06-07)
Eski 29-05-06, 14:37 Çevrimdışı   #19
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.476
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gerektiğinde; saatlerce dinlemesini, derdini paylaşmasını, sorunlarla beraber mücadele etmesini bilen insandır.. bırakıp gitmeyen, istemediğinizde bile sizinle hayatı paylaşan, sizin iyiliğinizi sizden daha çok isteyen, sessizliği paylaşabileceğiniz insan modelidir..
sayısı gerçekten az olan az olması gereken insan türüdür..

birde ankarada önünde buluşulan kitabevidir (:

"selam dünyalı biz dostuz"..

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Mesaja teşekkür eden:
LaViNia (16-06-07)
Eski 29-05-06, 15:08 Çevrimdışı   #20
Doçent

NighT_BluE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.345
Teşekkür etti: 984
Forum Puanı:7288
NighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmış
iyi günde herkes dost olur. zor gününüzde yanı başınızda bulunan insan gerçek dosttur

Konu Seçenekleri