| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 2.743
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:52072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum bu üniv. lerde araştırma konusu olacak kadar zor bi soru, cevap yazılmaması normal ben biraz zorliim![]() "Gerçek Dost" , hatalarını başkası görmemesi için, kırılman pahasınada olsa, sana söyleyen kişidir. Nasıl oldu |
|
| | #3 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.381
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gercek dost her smn her yerde bu benım arkadasım dıyen kısıdırrrr ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.302
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sen gülerken yanındakiler de güler Ama ağlarken yalnız ağlarsın. Onun için öyle bir ağaca yaslan ki! Asla yıkılmasın… Öyle bir dost edin ki! Asla bırakmasın… ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Samson (10-05-07) |
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 26
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:66 ![]() ![]() |
Gerçek dost(luk) Her zaman yanyana görünmek değil, uzaktada olsan her zaman bir yüreğin sizi desteklediğini bilmektir !.. |
|
| | #6 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gerçek dostluk gosterissiz-içten-zedelenmeyen arkadaşlıktır.
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #7 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 2.743
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:52072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hani bi zamanlar bi sakız vardı. İngilizce ve türkçe yazardı içinde. Love is--Aşk...dır şekline idi. Her aldığımda aşkın başka bir tanımıyla karşılaşırdım. Bu aşk neymiş be derdim Dostlukta aslında anlat anlat bitmez.. Binlerce tanım çıkabilir |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer kendine sıkı bir dost bulduysan hiç bişeyden korma derim çunku dost lar her ne olursa olsun insanın yanında olan ve karşılarındaki insanlara hayat veren kişilerdir
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |