Konu Seçenekleri
Eski 12-05-06, 10:39 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

blackcrown - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.178
Teşekkür etti: 116
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2205
blackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyor
gerçek dostlar

Kasabanin birinde yasayan bir aile varmis.3 kisilik bi ailede ailenin tek oglu olan rahmi eve geç gelir ve babasini ve annesini endiselendirir mis.
Babasi bir gün sormus;
-Olum ne yapiyosun gece geç saatlere kadar böyle.
Çocuk;
-Arkadaslarimla, Dostlarimla birlikteyim baba demis.
Baba;
-Olum dost dedigin bir tane olur ve oda her zaman degil ihtiyacin oldugunda seni bulur demis.
Çocuk;
-Olurmu baba benim nerdeyse bütün arkadaslarim dostumdur demis.
Baba;
-hayir olum olurmu ,madem onlarin hepsi senin dostun ozaman bi denem yap onlar için der.
Ve bu konusma üzerine baba ve ogul ahirlarindan bi oglak kesip bi haliya sarar ve ardindan çocuk tüm arkadaslarini gece vakti evlerine gider ve yardim ister birini vurdum öldürdüm diyerek.
Ancak tüm dostum bildigi arkadaslari olayi anlatir anlatmaz kapiyi suratina kapatir.
ve çocuk eve üzgün bir sekilde gelir babasina hakli oldugunu söyler.
Babasi ise ona dostlugun yinede bu demek olmadigini söyler.
Çocuk Sasirir ve nasil der.
Babasi ise yumurtaci ali benim dostumdur der.
git ona adam vurdugunu söyle ve gel der.
çocuk ise yumurtaci alinin yanina gider ve adama haliyi gösterir ve durumu anlatir.
Yumurtaci ali ise çocugu arka tarafa götürür ve bi derin kuyu kazar sonra haliya bakmadan içinde cesed oldugunu sandigi haliyi kuyuya atarlar.
sonra üstünü kapatip sogan filizleri ile kapatilmis yeri doldururlar.
ve sonra çocuga babana selam söyle deyip ugurlar.
Çocuk büyük bi sevinçle babasinin yanina gelir ve evet babacim dostluk bu olsa gerek der.
Babasi ise hayir olum dostluk bu degil der.ertesi günün cuma oldugunu ve alinin pazar yarinde bi yumurta tezgahi oldugunu söyler. Ve ona git o tezgahi devir der.Eger ali amcan bir laf söylemeye kalkarsa birde tokat at der.
Çocuk sasirarak olurmu baba bu kadar iyi bi insana bu yapilirmi diye sorar babasi ise sen dedigimi yap ve dostlugun ne demek oldugunu ögren der.
Ertesi gün çocuk pazara gider ve yumurtaci alinin tezgagina tekme atarak tezgahi devirir. Ona ne yapiyon olum dur diyen aliye de bi tokat atar ve arkasina bakmadan yürümeye baslar.
Ardindan Yumurtaci Ali çocuga seslenir ve söyleder.
"Oglum babana selam söyle biz 1000 yumurtaya 1 tokata SOGAN TARLASI BOZMAYIZ. " der
Ve çocuk anlarki dostluk denilen sey hiç de fazla olacak kadar kolay bi terim degildir.

SANIRIM GİTMEK GEREK

BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK
Eski 16-05-06, 17:53 Çevrimdışı   #2
Rektör

Silent Scream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.269
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:7110
Silent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmış
yaaaa, işte böyle

emeğin için teşekkürler

YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 16-05-06, 18:03 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi

hereoss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 529
Teşekkür etti: 180
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:46
hereoss Herkese mesafeli
ellerine sağlık......
Eski 16-05-06, 18:53 Çevrimdışı   #4
Asistan

gece_hayalcisi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 372
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:5
gece_hayalcisi Herkese mesafeli
dostluk gerçekten zor ya ???????????????Ğ==!'_?+='^_%!

Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında
Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum
Yolumun karanlığa saplanan noktasında
Sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum.
NECİP FAZIL KISAKÜREK
Eski 16-05-06, 22:32 Çevrimdışı   #5
Doçent

jojua - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.498
Teşekkür etti: 142
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5728
jojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ne kadar doğru yaa ellerine sağlık ibret alınacak birşeydi arkadaşım sağolasın.ömrüm boyunca bu hikayeyi unutmayacağım.çok sağol

bu nasıl dengedir dostlar
kimileri kuru ekmeğe muhtaç
kimilerinin karnı tok gönlü aç
birilerinin hastaneye gidecek parası yok
birilerinin başında beş doktor beşi de tok
bu nasıl dengedir dostlar...
Eski 12-07-06, 14:19 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent

fersa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.139
Teşekkür etti: 416
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3017
fersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler biri
bir yumurtaya bin sogan tarlasinin bozuldugu gunlerde yasayip ta bu hikayeyi okumak guzeldi. eline saglik

Konu Seçenekleri