Konu Seçenekleri
Eski 29-10-08, 04:06 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.439
Teşekkür etti: 4.561
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:89319
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Gerçek "Rapunzel"! 20 yıllık saçı, 2.7 metre..

Alman Grim kardeşlerin, hapsedildiği kuleden kendisini kurtaracak şövalyeye yukarı tırmanması için uzun saçlarını uzatan "Rapunzel"i anlattığı öyküsü, ABD'de gerçek oluyor.

Asha Mandela adlı 46 yaşındaki kadın, 20 yıldır hiç kestirmediği saçlarıyla "en uzun örgülü saç" unvanı için Guinness Rekorlar Kitabı'na başvurdu.

İki metre 70 santimetrelik saçlarının bakımında çok zorlandığını belirten Mandela, "Haftada bir yıkanıyorum" dedi.

NEW YORK -AA-

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
$.<3.M.!.N (29-10-08), нѕуη (31-10-08), BigBang (31-10-08)
Eski 29-10-08, 10:48 Çevrimdışı   #2
Asistan

BÜŞŞRA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 162
Teşekkür etti: 276
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:432
BÜŞŞRA ara sıra gören oluyorBÜŞŞRA ara sıra gören oluyorBÜŞŞRA ara sıra gören oluyorBÜŞŞRA ara sıra gören oluyorBÜŞŞRA ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
vay be..gerçek rapunzer

ŞAMPİYONLUK GELENEĞİMİZDİR 1907
Eski 29-10-08, 12:30 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

$.<3.M.!.N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.726
Teşekkür etti: 480
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6278
$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Ne kadar da safmışız
Masallar hep yalanmış
Şu kırmızı başlıklı kız...
En az kurt kadar varmış....
Rapunzel zamanında
Küt saç daha modaymış

ilginçç paylaşm için tşkler

minik hayaLLerim vaRdı.. uçar kaçar oLduLar..
Mesaja teşekkür eden:
CSKN (29-10-08)
Eski 29-10-08, 13:10 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

GamzeL.im - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.275
Teşekkür etti: 1.254
RepForum Gücü: 39
Forum Puanı:16443
GamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Anlamadim ben o sacinin biri dahami cok beslenmis ne baya bir uzun yani dikkatimi cektide
iyi sulamamissin sen appaaa

Görmedim - Duymadim - Bilmiyorum
Eski 29-10-08, 13:59 Çevrimdışı   #5
Asistan
Müzik grubu

nur asena - ait Avatar
Genel Mesajlar: 239
Teşekkür etti: 372
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:449
nur asena ara sıra gören oluyornur asena ara sıra gören oluyornur asena ara sıra gören oluyornur asena ara sıra gören oluyornur asena ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
gamzel.im´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
anlamadim ben o sacinin biri dahami cok beslenmis ne baya bir uzun yani dikkatimi cektide
iyi sulamamissin sen appaaa
:d
Eski 31-10-08, 01:23 Çevrimdışı   #6
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.230
Teşekkür etti: 5.467
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:3077
wolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biri

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...
Eski 31-10-08, 01:41 Çevrimdışı   #7
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.749
Teşekkür etti: 3.078
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:53551
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Çocukken hayalini kurduğum Rapunzel olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim

Birisine Verdiğiniz Değeri
Göstermenin En Güzel Yolu Ona
Vakit Ayırmaktır...
Eski 31-10-08, 01:49 Çevrimdışı   #8
Profesör

Lobo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.546
Teşekkür etti: 1.095
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:25059
Lobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
MErdivenin olarak kullanacan bu karıyı

Öğüdüm dinlersen, anlamı budur. En yakın dostundan bile sakın sen seni...!

Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş..

Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır.

Konu Seçenekleri