| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Gerçek "Rapunzel"! 20 yıllık saçı, 2.7 metre.. ![]() Alman Grim kardeşlerin, hapsedildiği kuleden kendisini kurtaracak şövalyeye yukarı tırmanması için uzun saçlarını uzatan "Rapunzel"i anlattığı öyküsü, ABD'de gerçek oluyor. Asha Mandela adlı 46 yaşındaki kadın, 20 yıldır hiç kestirmediği saçlarıyla "en uzun örgülü saç" unvanı için Guinness Rekorlar Kitabı'na başvurdu. İki metre 70 santimetrelik saçlarının bakımında çok zorlandığını belirten Mandela, "Haftada bir yıkanıyorum" dedi. NEW YORK -AA- Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 276
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:432 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vay be..gerçek rapunzer |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 480
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne kadar da safmışız Masallar hep yalanmış Şu kırmızı başlıklı kız... En az kurt kadar varmış.... Rapunzel zamanında Küt saç daha modaymış ![]() ilginçç paylaşm için tşkler ![]() minik hayaLLerim vaRdı.. uçar kaçar oLduLar.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CSKN (29-10-08) |
| | #4 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.254
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:16443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anlamadim ben o sacinin biri dahami cok beslenmis ne baya bir uzun yani dikkatimi cektide iyi sulamamissin sen appaaa ![]() Görmedim - Duymadim - Bilmiyorum |
|
| | #5 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 372
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.078
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:53551 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çocukken hayalini kurduğum Rapunzel olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim Birisine Verdiğiniz Değeri Göstermenin En Güzel Yolu Ona Vakit Ayırmaktır... |
|
| | #8 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.095
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:25059 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MErdivenin olarak kullanacan bu karıyı Öğüdüm dinlersen, anlamı budur. En yakın dostundan bile sakın sen seni...! Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş.. Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |