| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Gercek Uzayli görmek isteyenler +16
ilk resimi daha öncedende görmüştüm 93-94 yıllarında area51 den gizli olarak çıkartılmıştı. tv bir kere gösterildi sonra sırra kadem bastı.. diğerlerinede siz karar verin.......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben hiç inanmamıştım din adamları cinlerin insanları korkutmak için yaptıkları bir oyun diyor hepside buna katılıyor bense hala inanmıyorum بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | alaskalı_eren (25-03-07), asil_kral65 (25-03-07) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.438
Forum Gücü: 126 Forum Puanı:39872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amerikan sinaması dublörleri ![]() |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.459
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:93162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok yaraticilar dimi |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 136
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:465 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle...evet uzayda hayat olabilir fakat bunlar çok küçük canli olur olsa da...bu denli uzayli saçmaliktan başka bi şey değildir...bilim-kurgu filmine uygundur... |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ARkadashlar siz biliyormusunuz ki bir insan gozuyle gormedigi sheyi aklina getiremez...nereden biliyoruzki onlari 2 gozu var...ve ya burnu dudaklari..ve diger insanda olan organlara uygun organlarin oldugunu....yani BAzi kishiler boyle sheyler uyduruyor....ve insanlar da onlara inaniyor...ama uzaylilarin avr olup olmadigina gelince..ben 1 yerlerde bashga canlilarin olduguna inaniyorum
|
|
| | #6 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.140
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne sewimli şeyler bunlar bole yawss
"bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #7 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.471
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mutant bunlar mutasyona uğramışlar |
|
| | #8 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kafaya bak... Evet teshisi koydum duzensiz beslenmeden cok siskalar acilen yeni bi diyet programi lazim bunlara.. BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:27619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kyamam yhaa çok zayıf acıdım şimdii......... Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |