| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() | GerÇek yaŞinizi ÖlÇÜn (real age) |
|
| | #2 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.643
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beni 1,5 yas yaslandırdı bu moralim bozuldu yaw ama guzel tesbitleri var beni yaslandıranda sigara oldu ah bir bırakabilsem yada bırakabilmek için gayret gosterbilsem ![]() Teşekkurler paylaşım için .. Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #3 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.255
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:23520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1990a kadar bu BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.284
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RealAge'iniz 24,3 ![]() ![]() |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 213
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1317 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+5.6 diyor ya hayat beni 24.1 yaşında yaptın gençliğimi geri istiyorum
|
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.161
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.744
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mükemmel. Doğru yolda ilerliyorsunuz! Genetik yapınıza karşı durmanın yolunu arayın, sağlıklı ve genç kalın. genetik derken ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 273
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RealAge'iniz 25,5 :( :( Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |