Konu Seçenekleri
Eski 24-08-08, 13:46 Çevrimdışı   #1
Öğrenci

@lord@ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
@lord@ Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
GerÇek yaŞinizi ÖlÇÜn (real age)

http://www.realage.com.tr/RealAgeInt...ation/reg.aspx

Eski 24-08-08, 14:37 Çevrimdışı   #2
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.080
Teşekkür etti: 1.643
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:22372
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Beni 1,5 yas yaslandırdı bu moralim bozuldu yaw ama guzel tesbitleri var beni yaslandıranda sigara oldu ah bir bırakabilsem yada bırakabilmek için gayret gosterbilsem

Teşekkurler paylaşım için ..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 24-08-08, 14:40 Çevrimiçi   #3
Rektör
Kemalistler

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.802
Teşekkür etti: 1.255
RepForum Gücü: 79
Forum Puanı:23520
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
1990a kadar bu

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 25-08-08, 09:07 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23569
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
RealAge'iniz 24,3

Eski 25-08-08, 13:17 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

r@d b@ron - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.004
Teşekkür etti: 213
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1317
r@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
+5.6 diyor ya hayat beni 24.1 yaşında yaptın gençliğimi geri istiyorum

gittin ve bittin

allah rızası için bi bakın

ve işte en sonunda GK RADYO
Eski 25-08-08, 20:02 Çevrimiçi   #6
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.903
Teşekkür etti: 1.161
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15529
Pamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Язшμ§™´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
1990a kadar bu
evet ben 1995 istiyorum

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 25-08-08, 22:34 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.272
Teşekkür etti: 4.744
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:88013
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Mükemmel. Doğru yolda ilerliyorsunuz!

Genetik yapınıza karşı durmanın yolunu arayın, sağlıklı ve genç kalın.

genetik derken

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Eski 25-08-08, 22:46 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.243
Teşekkür etti: 273
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6562
serhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
RealAge'iniz 25,5

:( :(

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html

Konu Seçenekleri