| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | gerçekk aşkmışşş
Gerçek Aşk… Bir Kiz Bir Delikanli Bir Motosikletin üzerinde 180 Kilometre Hizla Gidiyorlar Ve Aralarinda şöyle Bir Konuşma Geçiyor: Kiz: Lütfen Yavaşla,korkuyorum. Delikanli: Hayir,ne Kadar Eglenceli Kiz: Lütfen Lütfen çok Korkuyorum Delikanli: Peki Beni Sevdigini Söyle Kiz: Seni çok Seviyorum Lütfen Yavaş Delikanli: şimdide Bana Sikica Saril Kiz Delikanliya Sikica Sarilir Delikanli : şapkami Alip Kendine Takarmisin?başimı çok Sıktı. Ertesi Gün Gazetede şöyle Bir Haber… Motosiklet Kazasi: Motosiklet, Fren Arizasi Nedeniyle Bir Binaya çarpti. üzerindeki Iki Kişiden Sadece Biri Kurtuldu… Gerçek Ise şöyleydi; Yolun Yarisinda ,delikanli Frenlerin Bozuldugunu Anlamiş Ama Bunu Kiza Belli Etmek Istememiştir Bunun Yerine Kizdan Kendisini Sevdigini Söylemesini Istemiş Ve Kendisine Son Defa Sarilmasini Talep Etmişti Sonrada Kendi ölümü Pahasina. Kizin Başligi Takmasini Ve Hayatta Kalmasini Sağlamişti Işte Gerçek Aşkin Anlami Buydu… Konu scabiyersto tarafından (23-01-07 Saat 13:24 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:2386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | offfff yaaaaa, tüylerim diken diken oldu bah,işte be aşk budur!!! ............ELVEDA.......... |
|
| | #3 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 83
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çooooooooooooooooooooooooooooookkkk harika bir yazı aşk budur
|
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 223
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1374 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaa tamam aşk için yazılmış güzel bir hikaye ancak gerçek olduğunu sanmıyorsunuzdur umarın çünkü böyle birşey mümkün değil bana bi kız anlatmıştı bunu daha önce size şöyle söylüyeyim şimdi 180km hızla gidilecek yol şehir içi değildir otoban falandır diyelimki otobanda 180 km hızla gidiyorlar otobanda bina ne arıyor__???? diyelimki gerçekten fren arızası yaptı bu araba değilki tek fren sistemi olsun motorda arka ve ön olmak üzere iki adet fren var biri bozulsa diğerini tutar buda başka bi husus diyelimki gerçekten iki frende bozuldu hadi öyle olsun peki bu salak çocuk hiçmi vites küçüklterek yavaşlamayı düşünmedi okadar acemimi acemiyse 180km hızla niye gidiyor_? buda başka bi husus yaw çok çelişki var kurcalasanız ama gerçekten güzel ibretlik bir hikaye ama ben sadece hikaye diyorum gerçek olduğunada inanmıyorum yani kara sizin nasıl değerlendiriyorsanız
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Esrarengizz (24-01-07) |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 223
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1374 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birde bizimle bu hikayeyi paylaştığın için teşekkür ederim sana repimi verdim bgm bakma yorumum olumsuz olabilir ancak yorumum senin paylaştığın için değil hikaye için bizimle paylaştığın için tekrar teşekkür ederim sana ellerine sağlık
|
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:308 ![]() ![]() ![]() ![]() | millet aşkı için neler yapıyor helal olsun adama en azından arkasındon bok yoluna gitti niyazi demiyceklere aşk bokuna gitti diyecekler.Aaaaaaaaa ama bir farkı yok galiba yahu,her zaman derim aşk koca bir yalandır diye.......... Ya sus git, ya konuş gel, ortalarda kalma. Yalan korkaklığın tortusudur. Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma. |
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 26
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:66 ![]() ![]() |
aşk budur beaaa.......teşekkürler
|
|
| | #8 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.238
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
cok haklisin aslinda... =) Hikayee Hikayee.. ![]() verilmisti die Biliorum ben.. genede saol cnm derin.. ![]()
| |
|
| | #9 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.509
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:8658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel olmuş
By_Blok ! ! ! ThE AdMiRaL |
|
| | #10 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler verildi diye hatırlıyorum ama bulamadım
|
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 680
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler güzel bir hikaye... Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın. ![]() |
|
| | #12 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet VErilmişti Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #13 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 10
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:26 ![]() |
valla ne kadar verilirse verilsin gerçek aşkın bi kanıtıdır bu bence:(aşık olmak güzel bişi ama...
|
|
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 46
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
offff içim bi kötü oldu ya ölüm ensendeyse..arkanamı bakarsın ölümünün nasıl olcağını görmek için..yoksa hiç arkana bakmadan kaçarmısın ordan? ben kenara çekilirim |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 571
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen benim için bunu yaparmıydın ↓↓↓↓↓↓↓↓ |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ölüm ensendeyse..arkanamı bakarsın ölümünün nasıl olcağını görmek için..yoksa hiç arkana bakmadan kaçarmısın ordan? ben kenara çekilirim |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ↓↓↓↓↓↓↓↓ |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent ![]()
yok zaten ben motorsiklet kullanmasını bilmiom!!!arabadada oldumu onuda yeni örenmeye basladım sonuc olarak ölüm kacınılmas son cnm ölüm ensendeyse..arkanamı bakarsın ölümünün nasıl olcağını görmek için..yoksa hiç arkana bakmadan kaçarmısın ordan? ben kenara çekilirim |
|
| | #19 |
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
senle ölümede razıyım cnm ![]() ![]() ![]() ↓↓↓↓↓↓↓↓ |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent ![]()
bence deilsin ölüm ensendeyse..arkanamı bakarsın ölümünün nasıl olcağını görmek için..yoksa hiç arkana bakmadan kaçarmısın ordan? ben kenara çekilirim |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |