Konu Seçenekleri
Eski 10-08-06, 12:06 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent

begm - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.307
Teşekkür etti: 356
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:2597
begm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyor
gerçekk aşkmışşş

Gerçek Aşk…
Bir Kiz Bir Delikanli Bir Motosikletin üzerinde 180 Kilometre Hizla
Gidiyorlar Ve Aralarinda şöyle Bir Konuşma Geçiyor:
Kiz: Lütfen Yavaşla,korkuyorum.
Delikanli: Hayir,ne Kadar Eglenceli
Kiz: Lütfen Lütfen çok Korkuyorum
Delikanli: Peki Beni Sevdigini Söyle
Kiz: Seni çok Seviyorum Lütfen Yavaş
Delikanli: şimdide Bana Sikica Saril

Kiz Delikanliya Sikica Sarilir
Delikanli : şapkami Alip Kendine Takarmisin?başimı çok Sıktı.

Ertesi Gün Gazetede şöyle Bir Haber…
Motosiklet Kazasi: Motosiklet, Fren Arizasi Nedeniyle Bir Binaya çarpti.

üzerindeki Iki Kişiden Sadece Biri Kurtuldu…
Gerçek Ise şöyleydi;
Yolun Yarisinda ,delikanli Frenlerin Bozuldugunu Anlamiş Ama Bunu Kiza
Belli
Etmek Istememiştir
Bunun Yerine Kizdan Kendisini Sevdigini Söylemesini Istemiş Ve Kendisine
Son Defa Sarilmasini Talep Etmişti Sonrada Kendi ölümü Pahasina. Kizin
Başligi Takmasini Ve Hayatta Kalmasini Sağlamişti
Işte Gerçek Aşkin Anlami Buydu…

Konu scabiyersto tarafından (23-01-07 Saat 13:24 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
•Balım (26-01-07), 10cu (25-01-07), dolores (19-01-07), romantik_dj (26-01-07)
Eski 10-08-06, 12:09 Çevrimdışı   #2
Profesör

ArnoldeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.048
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:2386
ArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyor
offfff yaaaaa, tüylerim diken diken oldu bah,işte be aşk budur!!!

............ELVEDA..........
Eski 10-08-06, 12:13 Çevrimdışı   #3
Profesör

CaGRI - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.505
Teşekkür etti: 83
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:3874
CaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biri
çooooooooooooooooooooooooooooookkkk harika bir yazı aşk budur
Eski 13-08-06, 00:23 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

umitsuha - ait Avatar
Genel Mesajlar: 596
Teşekkür etti: 223
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1374
umitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
yaa tamam aşk için yazılmış güzel bir hikaye ancak gerçek olduğunu sanmıyorsunuzdur umarın çünkü böyle birşey mümkün değil bana bi kız anlatmıştı bunu daha önce size şöyle söylüyeyim şimdi 180km hızla gidilecek yol şehir içi değildir otoban falandır diyelimki otobanda 180 km hızla gidiyorlar otobanda bina ne arıyor__???? diyelimki gerçekten fren arızası yaptı bu araba değilki tek fren sistemi olsun motorda arka ve ön olmak üzere iki adet fren var biri bozulsa diğerini tutar buda başka bi husus diyelimki gerçekten iki frende bozuldu hadi öyle olsun peki bu salak çocuk hiçmi vites küçüklterek yavaşlamayı düşünmedi okadar acemimi acemiyse 180km hızla niye gidiyor_? buda başka bi husus yaw çok çelişki var kurcalasanız ama gerçekten güzel ibretlik bir hikaye ama ben sadece hikaye diyorum gerçek olduğunada inanmıyorum yani kara sizin nasıl değerlendiriyorsanız

DEĞMEZSİN AĞLAMAYA!.. BİTİP TÜKENMİŞ ÖMÜR.. HERŞEYİMİ HARCADIM UĞRUNA ÇOK (APTAL)MIŞ BU GÖNÜL...
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (24-01-07)
Eski 13-08-06, 00:26 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

umitsuha - ait Avatar
Genel Mesajlar: 596
Teşekkür etti: 223
Forum Puanı:1374
umitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
birde bizimle bu hikayeyi paylaştığın için teşekkür ederim sana repimi verdim bgm bakma yorumum olumsuz olabilir ancak yorumum senin paylaştığın için değil hikaye için bizimle paylaştığın için tekrar teşekkür ederim sana ellerine sağlık

DEĞMEZSİN AĞLAMAYA!.. BİTİP TÜKENMİŞ ÖMÜR.. HERŞEYİMİ HARCADIM UĞRUNA ÇOK (APTAL)MIŞ BU GÖNÜL...
Eski 13-08-06, 00:35 Çevrimdışı   #6
Asistan

phatmos - ait Avatar
Genel Mesajlar: 488
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:308
phatmos ara sıra gören oluyorphatmos ara sıra gören oluyorphatmos ara sıra gören oluyorphatmos ara sıra gören oluyor
millet aşkı için neler yapıyor helal olsun adama en azından arkasındon bok yoluna gitti niyazi demiyceklere aşk bokuna gitti diyecekler.Aaaaaaaaa ama bir farkı yok galiba yahu,her zaman derim aşk koca bir yalandır diye..........

Konuşmak susmanın kokusudur.
Ya sus git, ya konuş gel, ortalarda kalma.
Yalan korkaklığın tortusudur.
Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma.
Eski 18-08-06, 20:34 Çevrimdışı   #7
Stajyer

NiLü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 80
Teşekkür etti: 26
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:66
NiLü ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
aşk budur beaaa.......teşekkürler
Eski 18-08-06, 20:55 Çevrimdışı   #8

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
umitsuha´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaa tamam aşk için yazılmış güzel bir hikaye ancak gerçek olduğunu sanmıyorsunuzdur umarın çünkü böyle birşey mümkün değil bana bi kız anlatmıştı bunu daha önce size şöyle söylüyeyim şimdi 180km hızla gidilecek yol şehir içi değildir otoban falandır diyelimki otobanda 180 km hızla gidiyorlar otobanda bina ne arıyor__???? diyelimki gerçekten fren arızası yaptı bu araba değilki tek fren sistemi olsun motorda arka ve ön olmak üzere iki adet fren var biri bozulsa diğerini tutar buda başka bi husus diyelimki gerçekten iki frende bozuldu hadi öyle olsun peki bu salak çocuk hiçmi vites küçüklterek yavaşlamayı düşünmedi okadar acemimi acemiyse 180km hızla niye gidiyor_? buda başka bi husus yaw çok çelişki var kurcalasanız ama gerçekten güzel ibretlik bir hikaye ama ben sadece hikaye diyorum gerçek olduğunada inanmıyorum yani kara sizin nasıl değerlendiriyorsanız

cok haklisin aslinda... =) Hikayee Hikayee..
verilmisti die Biliorum ben.. genede saol cnm

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 18-08-06, 21:47 Çevrimiçi   #9
Grup Lideri
Spor grubu

ThE AdMiRaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.833
Teşekkür etti: 1.509
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:8658
ThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
güzel olmuş

By_Blok

!
!
!
ThE AdMiRaL
Eski 19-08-06, 00:34 Çevrimdışı   #10
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
teşekkürler verildi diye hatırlıyorum ama bulamadım
Eski 19-08-06, 13:28 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent

bocuk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.932
Teşekkür etti: 680
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3610
bocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biri
Teşekkürler güzel bir hikaye...

Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın.
Eski 19-08-06, 13:30 Çevrimdışı   #12

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Evet VErilmişti

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 07-09-06, 18:46 Çevrimdışı   #13
Stajyer

merya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 148
Teşekkür etti: 10
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:26
merya Herkese mesafeli
valla ne kadar verilirse verilsin gerçek aşkın bi kanıtıdır bu bence:(aşık olmak güzel bişi ama...
Eski 07-09-06, 18:49 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent

_\\SlipknoT//_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.279
Teşekkür etti: 46
Forum Puanı:490
_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor
offff içim bi kötü oldu ya

๒ยгıє๔ คlıשє

ölüm ensendeyse..arkanamı bakarsın ölümünün nasıl olcağını görmek için..yoksa hiç arkana bakmadan kaçarmısın ordan?
ben kenara çekilirim

Eski 07-09-06, 18:54 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Keşkeşan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.030
Teşekkür etti: 571
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4332
Keşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
_\\SlipknoT//_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
offff içim bi kötü oldu ya

sen benim için bunu yaparmıydın

↓↓↓↓↓↓↓↓
Eski 07-09-06, 18:56 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent

_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor
Alıntı:
DAİSY´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen benim için bunu yaparmıydın
düsünmem lazım

๒ยгıє๔ คlıשє

ölüm ensendeyse..arkanamı bakarsın ölümünün nasıl olcağını görmek için..yoksa hiç arkana bakmadan kaçarmısın ordan?
ben kenara çekilirim

Eski 07-09-06, 18:57 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Keşkeşan - ait Avatar
Keşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
_\\SlipknoT//_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
düsünmem lazım

tamam kalsın

↓↓↓↓↓↓↓↓
Eski 07-09-06, 19:01 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent

yok zaten ben motorsiklet kullanmasını bilmiom!!!arabadada oldumu onuda yeni örenmeye basladım sonuc olarak ölüm kacınılmas son cnm

๒ยгıє๔ คlıשє

ben kenara çekilirim

Eski 07-09-06, 19:03 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Keşkeşan - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
senle ölümede razıyım cnm

↓↓↓↓↓↓↓↓
Eski 07-09-06, 19:07 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent

bence deilsin

๒ยгıє๔ คlıשє

ben kenara çekilirim

Konu Seçenekleri