DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Konu Seçenekleri
Eski 23-02-07, 15:14 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

justdoit85 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 871
Teşekkür etti: 596
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:2286
justdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyor
Ödüller:
Gerçekleri 5 milyon, Rolleri 44 milyon kişi seyretti...

Yazı bi alıntıdır...
***(ayrıca yazının yayınlanmaması durumunda tarafıma özel msjla bildirilmesi rica olunur...mumkunse sebebi ile birlikte...tşkler...)***

KURTLAR VADİSİ

Beyaz Gelincik dizisinde eroin satıcısı rolünü oynayan tiyatrocuyu, yolda pataklamışlar, "şerefsiz seni" diye...
Karagümrük Yanıyor dizisi yayından kaldırıldı apar topar... Çünkü bir ağır abi, Karagümrük'ü yakacak adam, anasının karnından doğmadı" diye telefon etmiş...
Sıkıyorsa kaldırma!
Sağır Oda dizisinde de, Hrant Dink'ten sonra "bir büyük suikast daha olacağı" açıklanmış... Gazeteler işi ciddiye aldı, savcıları göreve çağırıyor.

Sırf bu üç örnek bile yeter...
Millet, dizileri gerçek sanıyor.

Bakın trajik bir kıyas...
Gerçek kahramanların, gerçek şehit ailelerinin, gerçek anılarını anlattıkları Kan Uykusu belgeseli ile... Rol icabı kahramanların, rol icabı hastalıkların, rol icabı aşkların anlatıldığı Binbir Gece dizisi...
Aynı gün, aynı saatte yayınlandı.
Gerçekleri 5 milyon kişi izledi.
Rolleri 44 milyon kişi.

Sorsan, herkes şehitlere ağlıyor!

Üstelik...
Lösemili evladının ameliyatı için 150 bin dolara patronuyla yatmak zorunda kalan annenin durumuna kahrolduk hepimiz...
Salya sümük ağlayan ağlayana...
Hâlbuki LÖSEV' e başvursa, tedavi masrafları karşılanıyor.
Patrona vermeye gerek yok yani.

Kimin umurunda...

Susurluk'u Kod Adı'ndan, Türk-Yunan ilişkilerini Yabancı Damat'tan öğreniyor millet... Milli mücadeleyi Kırık Kanatlar'dan, Menderes'i Hatırla Sevgili'den...
Ermeni meselesi, Popstar Alaturka'da Bülent Ersoy tarafından masaya yatırılıyor...
Gençlerimiz, bizim derin devletin sırlarını Kurtlar Vadisi'nden, Amerikan derin devletinin sırlarını 24'ten çözüyor...
Bak Beşinci Boyut'a...
Öbür dünya orada.

Çünkü bu ülkenin gerçekleri, bu ülkenin yakın tarihi okutulmuyor, bu ülkenin okullarında... Gizleniyor.
E bu durumda ne oluyor?

3-5 tane uyanık yapımcı ile 3-5 tane senarist eğitiyor... 72 milyonluk milleti.

Televizyon okul oldu, öğretiyor...
Dizilerin gerçek sanılması ondan.
Hatta...
Çocukların para için kafasını yılanların içine sokması, keçi memesinden süt emmesi ondan. Onun için kuyruğa giriyor kariyerli dansöz olacağım diye... Onun için iki şarkı söyleyince sanatçı olacağını zannediyor.
Anlatmazsan...
Anlatırlar.
Onun için rekor kıracak Kurtlar Vadisi.

Yılmaz ÖZDİL

Sabah 07.02.2007

hayat akıp giderken avuçlarımdan eğilip yerden toplayamıyorum parçalarımı ve artık hersey için çok geç demek için belki de çok geç...
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (27-05-07), despirro15 (28-05-07), Samson (21-05-07), solεil (18-05-07), ToutatiS (29-05-07), Virane (21-05-07), şualar (25-02-07)
Eski 24-02-07, 19:47 Çevrimdışı   #2
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.400
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12182
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Konu Yoruma Açılmıştır .

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
justdoit85 (25-02-07)
Eski 24-02-07, 22:23 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.505
Teşekkür etti: 551
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4133
baho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
Bakın trajik bir kıyas...
Gerçek kahramanların, gerçek şehit ailelerinin, gerçek anılarını anlattıkları Kan Uykusu belgeseli ile... Rol icabı kahramanların, rol icabı hastalıkların, rol icabı aşkların anlatıldığı Binbir Gece dizisi...
Aynı gün, aynı saatte yayınlandı.
Gerçekleri 5 milyon kişi izledi.
Rolleri 44 milyon kişi.
lanet olsun!!!

İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Mesaja teşekkür eden:
justdoit85 (25-02-07)
Eski 24-02-07, 22:28 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

thorn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.983
Teşekkür etti: 1.478
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5999
thorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
justdoit85´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Üstelik...
Lösemili evladının ameliyatı için 150 bin dolara patronuyla yatmak zorunda kalan annenin durumuna kahrolduk hepimiz...

Evet arkadaş çok güzel ve anlamlı bir konuyu açmışsın yoruma tebrik ederim.ama yukarıdaki örneğe koptum...
Mesaja teşekkür eden:
justdoit85 (25-02-07)
Eski 24-02-07, 22:49 Çevrimdışı   #5
Asistan
Kemalistler

Adolfo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 226
Teşekkür etti: 101
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:503
Adolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Çok teşekkürler gerçekten güzel bir noktaya değinmiş Yılmaz Özdil..

Türkiye İşçi Sınıfına Selâm!
Meydanlarda Hasretimizi Haykıranlara,
Toprağa, Kitaba, İşe Hasretimizi,
Hasretimizi, Ayyıldızlı Esir Bayrağımıza...
Mesaja teşekkür eden:
justdoit85 (25-02-07)
Eski 25-02-07, 16:18 Çevrimdışı   #6
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
thorn´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet arkadaş çok güzel ve anlamlı bir konuyu açmışsın yoruma tebrik ederim.ama yukarıdaki örneğe koptum...
potrona vermeye gerekyok ki diyor aynen abi bende koptum
justdoit85 (25-02-07)
Eski 18-05-07, 15:18 Çevrimdışı   #7
Doçent
Kemalistler
Genel Mesajlar: 2.639
Teşekkür etti: 3.196
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8645
Zerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Alıntı:
justdoit85´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu kısmına katılıyorum ya burası süper olmuş

Galiyev
Mesaja teşekkür eden:
justdoit85 (28-05-07)
Eski 18-05-07, 17:25 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu

emrowski - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.654
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:10328
emrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
güsel bi yası..

.
.
.
.
hep yalnız ben...
Mesaja teşekkür eden:
justdoit85 (28-05-07)
Eski 18-05-07, 17:39 Çevrimdışı   #9
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.313
Teşekkür etti: 4.969
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16389
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Saçma sapan dizilerle uyuyoruz, uyutuluyoruz ey halkım!

Ama artık uyanmanın zamanı gelmedi mi???

....

Konu solεil tarafından (18-05-07 Saat 17:45 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
justdoit85 (28-05-07), ucakla (19-05-07), YaGMuR_CiNi (18-05-07)
Eski 18-05-07, 23:36 Çevrimdışı   #10
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Muzo yu dinliodm bi gece... dediki millet dedi boyle guzel seyler seyredecegine, gazete okuyacagına gidio malak gibi bakan kadını seyredio dedi aynen oyle ya... yazıda cok gusel saoalsın...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
justdoit85 (28-05-07)
Eski 21-05-07, 14:14 Çevrimdışı   #11
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.743
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:52072
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
justdoit85 teşekkürler eline sağlık.
Mesaja teşekkür eden:
justdoit85 (28-05-07)
Eski 21-05-07, 17:01 Çevrimiçi   #12
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.426
Teşekkür etti: 5.623
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79985
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bastaki Beyaz Gelincik haric atv den hic bisi yok ( neden acaba )

Sorunumuz halkin tv seyredip orda gördükleri olsa sorunu yayinlamiyarak cözde biliriz (KVT ye yapildigi gibi "ayip ettiler") toplumun okuma aliskanliginin cok az olmasindan ötürü bu durumdayiz. Millet bir gazeteyi acip bir kitabi okuyacaklarina görsel olan tv ye bakiyorlar. Hani orda efekten tut ses manipulasyonlari, belkide okusalar kafalarinda canlandiramiyacaklari sahneler varya.

Toplumda okuma aliskanligi olmadikca bu böyle devam eder...
justdoit85 (28-05-07), mantus (26-05-07)
Eski 26-05-07, 23:58 Çevrimdışı   #13
Stajyer

mantus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 108
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:302
mantus ara sıra gören oluyormantus ara sıra gören oluyormantus ara sıra gören oluyormantus ara sıra gören oluyor
Alıntı:
V!R@N3´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sorunumuz halkin tv seyredip orda gördükleri olsa sorunu yayinlamiyarak cözde biliriz (KVT ye yapildigi gibi "ayip ettiler") toplumun okuma aliskanliginin cok az olmasindan ötürü bu durumdayiz. Millet bir gazeteyi acip bir kitabi okuyacaklarina görsel olan tv ye bakiyorlar. Hani orda efekten tut ses manipulasyonlari, belkide okusalar kafalarinda canlandiramiyacaklari sahneler varya.
katılıorum ama hepsine değil. Belgesel izleyerekte, seviyeli ve gerçekten işinin ehli insanların tartışmalarını izlersen de birşeyler kazanabilirsin sadece kitap değil bunlarda öğretir (ama kitap en iyisi ona katılıyorum)

kalemlerin bu kadar az olduğu yerde herşey silgi, herkes kalemtraş...
(yar bana bir westfalia )
Mesaja teşekkür eden:
justdoit85 (28-05-07)
Eski 28-05-07, 21:50 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi

justdoit85 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 871
Teşekkür etti: 596
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:2286
justdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyor
Ödüller:
hee ben atvnin dizilerinden kar payı alıyorum ondandır...

Alıntı:
V!R@N3´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

hayat akıp giderken avuçlarımdan eğilip yerden toplayamıyorum parçalarımı ve artık hersey için çok geç demek için belki de çok geç...
Eski 28-05-07, 22:23 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

despirro15 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 565
Teşekkür etti: 376
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3065
despirro15 Forumda Saygin ve popüler biridespirro15 Forumda Saygin ve popüler biridespirro15 Forumda Saygin ve popüler biridespirro15 Forumda Saygin ve popüler biridespirro15 Forumda Saygin ve popüler biridespirro15 Forumda Saygin ve popüler biridespirro15 Forumda Saygin ve popüler biridespirro15 Forumda Saygin ve popüler biridespirro15 Forumda Saygin ve popüler biridespirro15 Forumda Saygin ve popüler biridespirro15 Forumda Saygin ve popüler biri
tebrikler çok doğru ve yerinde bi haber olmuş...

küçük şeylerin peşinden koşanlar asla büyük olamazlar...
Mesaja teşekkür eden:
justdoit85 (29-05-07)

Konu Seçenekleri