| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | Gerçekten biz mi şeçtik!!
Bir T.C. vatandaşı Devlet veya özel sektörde iş başvurusu yaptığında mutlaka istenilen belgeler arasında olmazsa olmaz bi belgede sabıka kaydı.Bunu neden belirttim diye merak edenlere açıklıyorum.Millet vekili adaylarından böyle bi belge istenmiyor çok garip ve bu ülkede bir dönem maliye bakanlığı yapmış bir şahsın şeçilmeden önce mali bir suç işlediği biliniyor sabıka kayıtlarında. Sizce gerçekten bu insanları biz mi seçipte vekil yapıyoruz. yorumlarınızı bekliyorum.. ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | savasdost (22-01-07) |
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 44
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:64 ![]() |
hayır hayır hayır... sonuçta işin mantıgı ülke yönetmek yani işin ehli olmak olsaydı parası olan değil bugün hakeden bilen insanlar milletvekili olur bizi temsil ederdi...düşünmenin değil para sahibi olmanın vekilleridir bu parlemento tamamen diye düşünüyorum
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Dr.No (22-01-07) |
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 596
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında garip taraf şu neden milletvekillerinden sabıka kaydı istenmezki? haklısın parası olan şeçilior nasıl önleris bunu diye düşünüyorum ama aklıma bişey gelmiyor bi fikri olan var mı? ... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |