DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Siyaset Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 22-01-07, 12:43 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent

Dr.No - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.646
Teşekkür etti: 596
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:3373
Dr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biri
Gerçekten biz mi şeçtik!!

Bir T.C. vatandaşı Devlet veya özel sektörde iş başvurusu yaptığında mutlaka istenilen belgeler arasında olmazsa olmaz bi belgede sabıka kaydı.Bunu neden belirttim diye merak edenlere açıklıyorum.Millet vekili adaylarından böyle bi belge istenmiyor çok garip ve bu ülkede bir dönem maliye bakanlığı yapmış bir şahsın şeçilmeden önce mali bir suç işlediği biliniyor sabıka kayıtlarında.
Sizce gerçekten bu insanları biz mi seçipte vekil yapıyoruz.
yorumlarınızı bekliyorum..

...
Mesaja teşekkür eden:
savasdost (22-01-07)
Eski 22-01-07, 19:35 Çevrimdışı   #2
Stajyer

savasdost - ait Avatar
Genel Mesajlar: 81
Teşekkür etti: 44
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:64
savasdost ara sıra gören oluyor
hayır hayır hayır... sonuçta işin mantıgı ülke yönetmek yani işin ehli olmak olsaydı parası olan değil bugün hakeden bilen insanlar milletvekili olur bizi temsil ederdi...düşünmenin değil para sahibi olmanın vekilleridir bu parlemento tamamen diye düşünüyorum
Mesaja teşekkür eden:
Dr.No (22-01-07)
Eski 22-01-07, 22:10 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent

Dr.No - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.646
Teşekkür etti: 596
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:3373
Dr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biri
aslında garip taraf şu neden milletvekillerinden sabıka kaydı istenmezki?
haklısın parası olan şeçilior nasıl önleris bunu diye düşünüyorum ama aklıma bişey gelmiyor bi fikri olan var mı?

...

Konu Seçenekleri