Konu Seçenekleri
Eski 22-06-07, 12:52 Çevrimdışı   #1
Stajyer
Kemalistler

anti_kontrol - ait Avatar
Genel Mesajlar: 87
Teşekkür etti: 357
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:115
anti_kontrol ara sıra gören oluyoranti_kontrol ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
isaret Gereksiz Bilgiler

*Tüm dünyada ödemeli telefon görüşmeleri en çok babalar gününde gerçekleşir.
*Herkes kulak zarı patlayınca kulak hiç duymaz sanar ama aslında "kulak az duyar".
*James Bond, İtalya’da “Bay Kiss-Kiss-Bang-Bang” olarak bilinir.
*Hristiyanların yılda en az bir kez günah çıkartması XIII. yüzyılın başlarında Latran konsilinde alınan bir kararla zorunlu kılınmıştır.
*Eskimo dilinde kar yağışındaki değişiklikleri tarif edebilmek için yirmiden fazla farklı sözcük kullanılır.
*Yaygın inanışın aksine, vahşi alanların en çok görüldüğü bölge Afrika değildir. Afrika kıtasının %28'i vahşi bölgelerden oluşurken, Kuzey Amerika'da bu oran %38'dir.
*Oran olarak dünyanın atmosferi, elmanın kabuğundan daha incedir.
*Telefonu icat eden Alexander Graham Bell, karısı ve annesiyle hiçbir zaman telefonda konuşamadı. Çünkü ikiside doğuştan sağırdı.
* Utandığınız zaman karın astarınız da kızarır.
*Japon kültüründe 9 ve 4 sayıları uğurlu kabul edilir. Pek çok ülkede ise uğursuzluğu ile tanınan 13 sayısı, İtalya'da uğurlu bir sayıdır.
*ABD nin Illionis eyaletinde anadilin İngilizce olduğunu söylemek yasaktır. Çünkü bu eyalet sınırları içerisinde anadil "Amerikanca" olarak kabul edilmiştir.
*Yapıştırmak için kullandığımız bantlar, buz dolabında bekletildikten sonra kullanılırlarsa daha uzun süre dayanırlar.
*Dünya Snooker şampiyonu Joe Davis’in sadece bir gözü iyi görmekteydi.
*Paris’in bazı bölgelerinde köpekler için sifonlu tuvaletler vardır.
*Kanada'nın Kanata kasabasında kapıları ve pencereleri pembe renge boymak yasal bir zorunluluktur.
*İskoçya'da kapınızı çalıp sizden “tuvaletinizi kullanmak isteyen birini” içeri almak hukuki bir zorunluluktur.
*Indiana'da evde içki içmek yasaktır.
*Gine'de evli bir kadını baştan çıkaran erkeğin ceza olarak el veya ayak parmaklarından biri kesilir. Daha sonra bu kesilen parça ilişkiye giren kadına yedirilir.
*Amerika, Ohio’da avlanma ruhsatı olmadan fare yakalamak yasaktır.
*İsveç yasalarına göre ülke sınırları içinde, bir foka burnun üzerinde top durdurmayı öğretmek yasaktır.
*Hong Kong da aldatılan kadının kocasını herhangi bir alet kullanmadan, elleriyle öldürmesine yasalar tarafından izin verilmiştir. Kocasının sevgilisini ise, istediği şekilde ve istediği aleti kullanarak öldürme hakkına sahiptir.
*Amerika, Kentucky’de arka cebinizde dondurma taşımak yasaktır.
*Yunanistan yasalarına göre bir sürücü kötü giyimli ya da yeterince temiz değilse ehliyetine polis tarafından el konulabilir.
*New Jersey 'de çorbayı höpürdeterek içmek suçtur.
*İngiltere'de kadınların toplu taşım araçlarında çikolata yemesi yasaktır.
* Texsas'da şehrin sokaklarında yalın ayak yürüyebilmek için 5 dolarlık bir ehliyet almak gerekir.
*En uzun uçak kaçırma eylemi, tam 40 gün sürmüştür.
*Amerika’nın Virjinya eyaleti yasalarına göre ev içinde küvet bulundurmak yasaktır.
*Singapur'da metroda sakız çiğnemenin hapis cezası vardır.

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
Karl Marx
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
amorous_nope (23-06-07), ROBBIE WILLIAMS (22-06-07), ~в@ηυя~ (22-06-07)
Eski 22-06-07, 12:57 Çevrimdışı   #2
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 1.955
Teşekkür etti: 432
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:4478
ROBBIE WILLIAMS Forumda Saygin ve popüler biriROBBIE WILLIAMS Forumda Saygin ve popüler biriROBBIE WILLIAMS Forumda Saygin ve popüler biriROBBIE WILLIAMS Forumda Saygin ve popüler biriROBBIE WILLIAMS Forumda Saygin ve popüler biriROBBIE WILLIAMS Forumda Saygin ve popüler biriROBBIE WILLIAMS Forumda Saygin ve popüler biriROBBIE WILLIAMS Forumda Saygin ve popüler biriROBBIE WILLIAMS Forumda Saygin ve popüler biriROBBIE WILLIAMS Forumda Saygin ve popüler biriROBBIE WILLIAMS Forumda Saygin ve popüler biri
ne enteresan şeyler var
Eski 22-06-07, 15:36 Çevrimdışı   #3
Asistan
Kemalistler

brn_sbl55 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 481
Teşekkür etti: 226
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1456
brn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuş
ilginç...!!!
Eski 22-06-07, 15:36 Çevrimdışı   #4
Öğrenci
Genel Mesajlar: 2
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
tiyatrocu94 Herkese mesafeli
way bee çok acayip
Eski 22-06-07, 16:12 Çevrimdışı   #5
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
*Amerika’nın Virjinya eyaleti yasalarına göre ev içinde küvet bulundurmak yasaktır.
eeee bahçedemi yıkanıo millet duşakabin hariç

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
anti_kontrol (23-06-07)
Eski 23-06-07, 11:39 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent

amorous_nope - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.317
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:836
amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
ilginç, saol

Klansavaşlarında w6 da oynayan pm atsın
Eski 23-06-07, 20:47 Çevrimdışı   #7
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.230
Teşekkür etti: 5.467
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:3077
wolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biri
acaip şeyler var ya
Eski 24-06-07, 12:52 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

iηƒєяηαℓ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.090
Teşekkür etti: 314
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:1622
iηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Texsas'da şehrin sokaklarında yalın ayak yürüyebilmek için 5 dolarlık bir ehliyet almak gerekir.
*En uzun uçak kaçırma eylemi, tam 40 gün sürmüştür.
*Singapur'da metroda sakız çiğnemenin hapis cezası vardır.

Eski 25-06-07, 00:31 Çevrimdışı   #9
Asistan

Itouch - ait Avatar
Genel Mesajlar: 299
Teşekkür etti: 201
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:529
Itouch ara sıra gören oluyorItouch ara sıra gören oluyorItouch ara sıra gören oluyorItouch ara sıra gören oluyorItouch ara sıra gören oluyorItouch ara sıra gören oluyor
ilginç..
Eski 25-06-07, 14:44 Çevrimdışı   #10
Doçent
Genel Mesajlar: 2.368
Teşekkür etti: 729
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:6852
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ne kadar saçma yasalar var ya ..

Konu Seçenekleri