DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü

Anket Sonuçlarını Göster: Gereksiz gördüğünüz ders hangisi?
Fizik 4 13,79%
Biyoloji 1 3,45%
Kimya 3 10,34%
Geometri 4 13,79%
Dil Bilgisi 3 10,34%
Edebiyat 2 6,90%
El sanatları 8 27,59%
Resim 7 24,14%
Beden Eğitimi 5 17,24%
Müzik 10 34,48%
Tarih 2 6,90%
Yabancı Dil 4 13,79%
Çoğrafya 1 3,45%
Matematik 3 10,34%
Diger : 7 24,14%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 23-06-08, 18:46 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Gereksiz gördüğünüz ders hangisi?

Gereksiz gördüğünüz ders hangisi?

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 23-06-08, 19:16 Çevrimdışı   #2
Rektör
Genel Mesajlar: 9.179
Teşekkür etti: 15.459
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:93162
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hiçbiri gereksiz degil bana gore
Mesaja teşekkür eden:
Begonya (23-06-08)
Eski 23-06-08, 19:18 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

Begonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.652
Teşekkür etti: 2.888
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:43879
Begonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
YaGMuR_CiNi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hiçbiri gereksiz degil bana gore

sana katiliyorum cinim(:

ama su almanca olmasa

Cennetlik duygularla
cehennem oldun kaldın

"Yandım"
Eski 23-06-08, 19:20 Çevrimdışı   #4
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Geometri

Mesaja teşekkür eden:
arSU (27-06-08)
Eski 23-06-08, 21:35 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.439
Teşekkür etti: 4.561
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:88819
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kimya..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Eski 23-06-08, 21:43 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.136
Teşekkür etti: 3.414
RepForum Gücü: 147
Forum Puanı:58829
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
LaViNia´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geometri
+

Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor
Her gün hayvan değil insan ölüyor
Her gün hayvan değil çocuk ölüyor
Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!!

1 Ocak 2008

Eski 24-06-08, 03:29 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
müzik hayatımda ilk zayıfımı lise 1 de müzikten aldım... Neymiş efendim fülüt çalamamışım, çokta umrumdaydı fülüt çalıp çalamamak....Olan takdire oldu...

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Eski 24-06-08, 03:33 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.243
Teşekkür etti: 273
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6562
serhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
hç biri gereksiz değildir

her biri kişisel gelişime ya da bazı bilgilere sahip olabilme bakımından çok gerekli derslerdir

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html
Eski 24-06-08, 10:44 Çevrimdışı   #9
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.236
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
en gereksiz ders geometri bence hiç bir işimize yaramıo ki

Eski 24-06-08, 11:00 Çevrimdışı   #10
Doçent

No-WaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.063
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:16154
No-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
pardonss tarihi işaretledim yanlışlıkla matematiği hiç sefmiom o gereksiz bence

NO WoMaN No CrY

Eski 24-06-08, 11:03 Çevrimdışı   #11
Rektör
Kemalistler

SiSin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.074
Teşekkür etti: 3.213
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:35497
SiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hepsi gerekli

3-5 insan var Cebime attığım

öLsemde kopamayacağım..
biri de sen misin acaba?
aL sana bir muamma
:]
Eski 24-06-08, 11:08 Çevrimdışı   #12
Stajyer
Huzur Pınarı

cank - ait Avatar
Genel Mesajlar: 101
Teşekkür etti: 40
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:222
cank ara sıra gören oluyorcank ara sıra gören oluyorcank ara sıra gören oluyor
beden ve resim. yetenek işi sonuçta kör birine kitap okutamazsın. BEDEN 4 GELDI KARNEME KAFAYI YICEM
Eski 24-06-08, 11:32 Çevrimdışı   #13
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Müzik
Eski 24-06-08, 12:48 Çevrimdışı   #14
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
resim, beden, müzik vede vazgeçilmezim matematik.

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 24-06-08, 15:15 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Bυя¢U - ait Avatar
Genel Mesajlar: 563
Teşekkür etti: 618
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3943
Bυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Resim-beden-muzik-geometri. ilk 3ünün hiç bi faydasını görmedim bugune kadar bi de bunların dısında Trafik vardır hiç olmamalıdır..(Rojinöpüldün]

"Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin! Ve dahi"
Kır topraktan çömlekleri zaten tedirgin halim (Ve dahi)
Bir benimdir bendim ve bir kendim ortadayım
Bitmez derdim bu hal beni yer bitirir bildim…

Eski 24-06-08, 15:35 Çevrimdışı   #16
Asistan

NuraYY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 319
Teşekkür etti: 262
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2903
NuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
uzulme

[quote=Bυя¢U;1604130]Resim-beden-muzik-geometri. ilk 3ünün hiç bi faydasını görmedim bugune kadar bi de bunların dısında Trafik vardır hiç olmamalıdır..(Rojinöpüldün]

ama çok ayıp birini unutmuşun} ZİVER offff resmen sabır taşıymışız

Öss ye hazırlanıyorum

>>>Öss<<<
Eski 24-06-08, 15:40 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Bυя¢U - ait Avatar
Genel Mesajlar: 563
Teşekkür etti: 618
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3943
Bυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ama çok ayıp birini unutmuşun} ZİVER offff resmen sabır taşıymışız
Rojin'in yeri ayrı ama

"Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin! Ve dahi"
Kır topraktan çömlekleri zaten tedirgin halim (Ve dahi)
Bir benimdir bendim ve bir kendim ortadayım
Bitmez derdim bu hal beni yer bitirir bildim…

Eski 24-06-08, 20:21 Çevrimdışı   #18

Bölümünde uzman

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.365
Teşekkür etti: 2.394
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32478
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Yabancı Dil Konusunda Benim Görüşüm Apayrı...Ders Olmamalı...

-

FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8]

> Pozitif Olana Dek Negatifim !
Eski 24-06-08, 20:25 Çevrimdışı   #19
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.982
Teşekkür etti: 707
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
el sanatları ,resim,müzik,beden ,kimya/yeri ap ayrı :(/

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 24-06-08, 20:40 Çevrimdışı   #20
Doçent

hareketli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.872
Teşekkür etti: 654
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:9304
hareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayran
FİZİKL ıyy

Her kalp büyük bir dünya
Bir kalp kırıldığında,hayata dair ne varsa
O dünyanın üzerinde
Başlar yok olmaya

Konu Seçenekleri