| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye | Gerizekalı Sevgilim bir mustafa topaloğlu şaheseridir.yarmıştır beni tam anlamıyla.indirilip loop a alınası.aha bu da sözleri: sende biraz akıl olsa beni severdin düşünce ve mantık olsa sen de severdin sevilecek insan bendim neden sevmedin gerizekalı sevgilim benim gerizekalı sevgilim benim güzelliğin dile düştü şaşırttı seni bilmem kime inandın terkettn beni söyle bana benin kadar kim sevdi seni (nakarat) sende biraz duygu olsa beni severdin düşünce ve mantık olsa sen de severdin güzelliğin birgün biter neye güvendin (nakarat) |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:5 ![]() |
tam adına yakışır uzaylı bi eser olmuş ![]() |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adamım benim |
|
| | #4 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.196
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8645 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | müziği katletmek dedikleri olay işte bu ve bunun gibiler...! Galiyev |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uzaylı abimizin unutulmaz şaheseri severek dinliyoruz sevgiliye söylenebilecek en muhteşem şaheserlerden biri " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İstanbuldan Orhangaziye geceye yakın saatlerde giderken BestFMnin rahatsız djlerinden biri, sevgilisine şarkı isteyen bir gence gıyabda bu şarkıyı hediye etmişti. Tabii biz mavi ekran+kopma efekti... İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |