Konu Seçenekleri
Eski 09-08-07, 00:54 Çevrimdışı   #1
Cezalı Üye

weekend warrior - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.746
Teşekkür etti: 171
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:2883
weekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyor
Gerizekalı Sevgilim

bir mustafa topaloğlu şaheseridir.yarmıştır beni tam anlamıyla.indirilip loop a alınası.aha bu da sözleri:

sende biraz akıl olsa beni severdin
düşünce ve mantık olsa sen de severdin
sevilecek insan bendim neden sevmedin

gerizekalı sevgilim benim
gerizekalı sevgilim benim

güzelliğin dile düştü şaşırttı seni
bilmem kime inandın terkettn beni
söyle bana benin kadar kim sevdi seni

(nakarat)

sende biraz duygu olsa beni severdin
düşünce ve mantık olsa sen de severdin
güzelliğin birgün biter neye güvendin

(nakarat)
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Hasbihal (19-08-07), Proserpina (09-08-07), şualar (09-08-07)
Eski 09-08-07, 01:01 Çevrimdışı   #2
Asistan

seukoo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 225
Teşekkür etti: 91
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:5
seukoo Herkese mesafeli
tam adına yakışır uzaylı bi eser olmuş

http://img506.imageshack.us/img506/4904/ads305zeo0.jpg
Eski 09-08-07, 01:06 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
adamım benim
Eski 09-08-07, 01:08 Çevrimdışı   #4
Doçent
Kemalistler
Genel Mesajlar: 2.639
Teşekkür etti: 3.196
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8645
Zerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
müziği katletmek dedikleri olay işte bu ve bunun gibiler...!

Galiyev
Eski 27-12-08, 21:11 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genel Mesajlar: 8.361
Teşekkür etti: 4.662
RepForum Gücü: 113
Forum Puanı:39785
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
uzaylı abimizin unutulmaz şaheseri severek dinliyoruz

sevgiliye söylenebilecek en muhteşem şaheserlerden biri

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 27-12-08, 21:27 Çevrimdışı   #6
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
İstanbuldan Orhangaziye geceye yakın saatlerde giderken BestFMnin rahatsız djlerinden biri, sevgilisine şarkı isteyen bir gence gıyabda bu şarkıyı hediye etmişti. Tabii biz mavi ekran+kopma efekti...

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Konu Seçenekleri